بازیهای موجود در بازار برای PC

واقعا کامله؟ اون مشکلات نسخه بتا رو دیگه نداره؟

این سوال منم هست کسی میدونه؟؟؟
میگفتن یک ماه دیگه نسخه کامل میاد یعنی همونه؟؟؟ دیگه بتا نیست؟؟؟
آره نسخه اصلی و کاملش تو استیم فروشش استارت خورده اما به این WaLMaRT اعتماد نکنید بدرد نمیخوره کرکاشون .
من دو تا نسخه WaLMaRT از بازیهای مختلف گرفته بودم اصلاََ بالا نمی اومدن
این بازی هم که خودش خدای باگ بوده
صبر کنید ریلودد دست به کار بشه

آره نسخه اصلی و کاملش تو استیم فروشش استارت خورده اما به این WaLMaRT اعتماد نکنید بدرد نمیخوره کرکاشون .
من دو تا نسخه WaLMaRT از بازیهای مختلف گرفته بودم اصلاََ بالا نمی اومدن
این بازی هم که خودش خدای باگ بوده
صبر کنید ریلودد دست به کار بشه

1- من تا حالا بیشتر از 50 بازی از walmart دانلود کردم و به غیر از یکی دو مورد, کرکهاش مشکلی نداشته.

2- چرا فکر کردی که رلودد قراره این بازی رو کرک کنه؟ اصلا میدونستی که walmart و reloaded هر دوشون جزو گروه های scene هستن و داخل scene بودن هم قانونهای خاص خودشو داره؟ فکر کردی همینجوری کشکی میشه یه گروهی بیاد بازی ای رو که قبلا توسط یه گروه دیگه کرک شده رو دوباره کرک کنه؟ فقط در صورتی میتونه دوباره کرکش کنه که کرک قبلی مشکل داشته باشه و یا با آپدیت جدید منتشرش کنه. الکی نیستش که p:

1- من تا حالا بیشتر از 50 بازی از walmart دانلود کردم و به غیر از یکی دو مورد, کرکهاش مشکلی نداشته.

2- چرا فکر کردی که رلودد قراره این بازی رو کرک کنه؟ اصلا میدونستی که walmart و reloaded هر دوشون جزو گروه های scene هستن و داخل scene بودن هم قانونهای خاص خودشو داره؟ فکر کردی همینجوری کشکی میشه یه گروهی بیاد بازی ای رو که قبلا توسط یه گروه دیگه کرک شده رو دوباره کرک کنه؟ فقط در صورتی میتونه دوباره کرکش کنه که کرک قبلی مشکل داشته باشه و یا با آپدیت جدید منتشرش کنه. الکی نیستش که p:

پس با این چیزی گفتی بریم دانلود کنیم بهتره؟؟؟:-/

تاریخ انتشار بازیها پلتفرم PC تا 7 روز اینده

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition

in 2 days, 2 hours, 11 minutes

BioShock Infinite Burial at Sea
in 2 days, 3 hours, 49 minutes

Blood Knights
in 4 days, 1 hour, 15 minutes

Deadfall Adventures
in 5 days, 2 hours, 26 minutes

Contrast
in 5 days, 2 hours, 51 minutes

Assassins Creed IV Black Flag
in 7 days, 5 hours, 15 minutes

Football Manager 2014-RELOADED اومده که میتونید از کلوب ( یا لینک در امضا) دانلود کنید!!

football-manager-2014-pc.jpg

بازی ارکید PixelJunk Shooter که سال 2009 برای PS3 اومده بود و نمرات خوبی هم کسب کرده! برای PC اومده که میتونید از کلوب ( یا لینک در امضا) دانلود کنید!!

pixeljunk.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or