در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
واقعا کامله؟ اون مشکلات نسخه بتا رو دیگه نداره؟
آره نسخه اصلی و کاملش تو استیم فروشش استارت خورده اما به این WaLMaRT اعتماد نکنید بدرد نمیخوره کرکاشون .این سوال منم هست کسی میدونه؟؟؟
میگفتن یک ماه دیگه نسخه کامل میاد یعنی همونه؟؟؟ دیگه بتا نیست؟؟؟
آره نسخه اصلی و کاملش تو استیم فروشش استارت خورده اما به این WaLMaRT اعتماد نکنید بدرد نمیخوره کرکاشون .
من دو تا نسخه WaLMaRT از بازیهای مختلف گرفته بودم اصلاََ بالا نمی اومدن
این بازی هم که خودش خدای باگ بوده
صبر کنید ریلودد دست به کار بشه
1- من تا حالا بیشتر از 50 بازی از walmart دانلود کردم و به غیر از یکی دو مورد, کرکهاش مشکلی نداشته.
2- چرا فکر کردی که رلودد قراره این بازی رو کرک کنه؟ اصلا میدونستی که walmart و reloaded هر دوشون جزو گروه های scene هستن و داخل scene بودن هم قانونهای خاص خودشو داره؟ فکر کردی همینجوری کشکی میشه یه گروهی بیاد بازی ای رو که قبلا توسط یه گروه دیگه کرک شده رو دوباره کرک کنه؟ فقط در صورتی میتونه دوباره کرکش کنه که کرک قبلی مشکل داشته باشه و یا با آپدیت جدید منتشرش کنه. الکی نیستش که p:
واقعا کامله؟ اون مشکلات نسخه بتا رو دیگه نداره؟
Football Manager 2014-RELOADED اومده که میتونید از کلوب ( یا لینک در امضا) دانلود کنید!!
بازی ارکید Rain Blood Chronicles Mirage اومده که میتونید از کلوب ( یا لینک در امضا) دانلود کنید!!
راست میگه واسه من هم بالا نمیاد مثل اینکه سرورهاش مشکل پیدا کردنعلی اقا سایت نمیاد بالا/