در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
تمام بازی هایی که عرضه میشه سه بعدی هست و میشه با عینک سه بعدی بازی کرد! نمیشه گفت بازی سه بعدی!!!دوستان من دنبال بازیهای سه بعدی به معنای واقعی هستم کجا میتونم پیداشون کنم.
ممنون
ممنون از پاسختونتمام بازی هایی که عرضه میشه سه بعدی هست و میشه با عینک سه بعدی بازی کرد! نمیشه گفت بازی سه بعدی!!!
بازی هایی که توی ساختشون به این مبحث توجه شده معمولا خودشون اعلام میکنن! من خودم خیلی از بازی هارو سه بعدیشونو تست کردم که بین همشون یک FABLE III دیدم که خیلی سه بعدی محشری داشت و تمام جزئیات از صفحه زده بود بیرون! سه بعدی بتمن هم خوبه! دیگه بقیه رو نمیدونم!
بله! تمام بازی های عرضه شده رو میشه سه بعدی کرد و تا حدی هم سه بعدی میشه ولی بعضی از بازی ها هستن که جوری سه بعدی میشن که آدم حس میکنه داخل بازیه!ممنون از پاسختون
یعنی همین بتمن ارجین با عینک، جزییات رو سه بعدی نشون میده ؟
والا من نشنیده بودم! ولی اگه به کنترل پنل انویدیا برید اونجا 3D Vision هست که اگه آخرین ورژن درایور باشه بازی های روز رو هم ساپورت میکنه! و فقط کافیه که یک تست بدی و بعد یک تیک رو روشن کنی تا تمام بازی ها سه بعدی اجرا بشن!مگه انویدیا یه کیت جدا نداده بود مخصوص سه بعدی کردن بازیا؟فک کنم یه همچین چیزی بود یادمه یه قطعه سخت افزاری ساخت انویدیا که برای همین کار بود.
سلام
کمپین اول ARMA 3 اومده؟