در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
اولا ممنون از نقدتReservoir Dogs را بازی کردم وقتی اهواز بودم.البته کرکش ایراد داشت که کرک 5 مگی اش رو از گیم کپی ورلد دانلود کردم.
اگر قسمت آموزشی ابتدای بازی را کنار بگذاریم بقیه ی بازی کاملا" شبیه 25 To Life می شود.البته قسمتهای اتومبیلرانی ( فقط با یک کامرو قدیمی ) در بازی به ندرت یافت می شوند که برای تنوع بد نیست ولی کنترل کامرو افتضاح است.بیشتر بازی بر سر گروگان گرفتن اشخاص عادی و خلع سلاح کردن پلیس ها می گذرد.حتی وجود اسنایپرها که از نقاط کور دیدتان شما را نشانه می گیرند کمکی به سخت بودن بازی نکرده و بازی بسیار آسان است.همه ی شخصیتهای بازی هم به نوعی تاب دارند.ولی مورد قابل توجه وجود عناصر پانیشر ی است که واقعا طرفداران تارانتینو رو جذب می کند.مثلا اگر خط جراتشما پر شود و کلید Q را بزنید شخصیت شما گروگان موردنظر را به طرز فجیعی می کشد ! در طول مرحله شما باید مدارک مورد نظر را ( که اکثرا تعدادشان 6 تا است ) از اتاقها پیدا کنید.
در انتهای هر مرحله بسته به عملکرد شما از لحاظ چگونگی پیشرفت یک رده بهتان اختصاص می یابد.این رده در پایین ترین حد خود می تواند عبارت روانی و در بالاترین رده ، عبارت حرفه ای باشد.من ذاتا" انسان رمانتیک و پروانه ای هستم ولی در پایان هر مرحله رده ی روانی کامل بهم تعلق می گرفت. به جان امین فقط چند تا از گروگان های عادی و پلیس ام رو هدشات کردم و دو سه مورد از Q استفاده کردم.
سلام من امروز dvdبازیcall of juarezگرفتم با demon toolsنصب میشه وقتی میخوام برم تو بازی این eroorمیده حتی سیمهای dvd ramکشیدم ولی بازم نشد کسی میتونه کمکم کنه
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000 for further, more detailed information