بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام بچه ها ببخشید اینجاپست زدم ولی من یه مشکل در مورد بازی Reservoir dog داشتم که وقطی بازی رو اجرا می کنم بلا فاصله وارد بازی می شود و منوی تنظیمات گرافیکی و صدا و...نمی اید...می خواستم اگه ممکن هست وکسی نسخه کامل این بازی رو گرفته واین مشکل رو با فایل اجرایی بازی نداره و مشکل من رو نداره فایل اجرایی این بازی رو بصورت Zip or rar برام توی این تاپیک قرار بده ....با تشکر و عذر خواهی که این مورد رو توی تاپیک مشکلات بازیها ننوشتم....

Reservoir Dogs را بازی کردم وقتی اهواز بودم.البته کرکش ایراد داشت که کرک 5 مگی اش رو از گیم کپی ورلد دانلود کردم.
اگر قسمت آموزشی ابتدای بازی را کنار بگذاریم بقیه ی بازی کاملا" شبیه 25 To Life می شود.البته قسمتهای اتومبیلرانی ( فقط با یک کامرو قدیمی ) در بازی به ندرت یافت می شوند که برای تنوع بد نیست ولی کنترل کامرو افتضاح است.بیشتر بازی بر سر گروگان گرفتن اشخاص عادی و خلع سلاح کردن پلیس ها می گذرد.حتی وجود اسنایپرها که از نقاط کور دیدتان شما را نشانه می گیرند کمکی به سخت بودن بازی نکرده و بازی بسیار آسان است.همه ی شخصیتهای بازی هم به نوعی تاب دارند.ولی مورد قابل توجه وجود عناصر پانیشر ی است که واقعا طرفداران تارانتینو رو جذب می کند.مثلا اگر خط جراتشما پر شود و کلید Q را بزنید شخصیت شما گروگان موردنظر را به طرز فجیعی می کشد ! در طول مرحله شما باید مدارک مورد نظر را ( که اکثرا تعدادشان 6 تا است ) از اتاقها پیدا کنید.
در انتهای هر مرحله بسته به عملکرد شما از لحاظ چگونگی پیشرفت یک رده بهتان اختصاص می یابد.این رده در پایین ترین حد خود می تواند عبارت روانی و در بالاترین رده ، عبارت حرفه ای باشد.من ذاتا" انسان رمانتیک و پروانه ای هستم ولی در پایان هر مرحله رده ی روانی کامل بهم تعلق می گرفت.:cheesygri به جان امین فقط چند تا از گروگان های عادی و پلیس ام رو هدشات کردم و دو سه مورد از Q استفاده کردم.:)

Reservoir Dogs را بازی کردم وقتی اهواز بودم.البته کرکش ایراد داشت که کرک 5 مگی اش رو از گیم کپی ورلد دانلود کردم.
اگر قسمت آموزشی ابتدای بازی را کنار بگذاریم بقیه ی بازی کاملا" شبیه 25 To Life می شود.البته قسمتهای اتومبیلرانی ( فقط با یک کامرو قدیمی ) در بازی به ندرت یافت می شوند که برای تنوع بد نیست ولی کنترل کامرو افتضاح است.بیشتر بازی بر سر گروگان گرفتن اشخاص عادی و خلع سلاح کردن پلیس ها می گذرد.حتی وجود اسنایپرها که از نقاط کور دیدتان شما را نشانه می گیرند کمکی به سخت بودن بازی نکرده و بازی بسیار آسان است.همه ی شخصیتهای بازی هم به نوعی تاب دارند.ولی مورد قابل توجه وجود عناصر پانیشر ی است که واقعا طرفداران تارانتینو رو جذب می کند.مثلا اگر خط جراتشما پر شود و کلید Q را بزنید شخصیت شما گروگان موردنظر را به طرز فجیعی می کشد ! در طول مرحله شما باید مدارک مورد نظر را ( که اکثرا تعدادشان 6 تا است ) از اتاقها پیدا کنید.
در انتهای هر مرحله بسته به عملکرد شما از لحاظ چگونگی پیشرفت یک رده بهتان اختصاص می یابد.این رده در پایین ترین حد خود می تواند عبارت روانی و در بالاترین رده ، عبارت حرفه ای باشد.من ذاتا" انسان رمانتیک و پروانه ای هستم ولی در پایان هر مرحله رده ی روانی کامل بهم تعلق می گرفت. به جان امین فقط چند تا از گروگان های عادی و پلیس ام رو هدشات کردم و دو سه مورد از Q استفاده کردم.
اولا ممنون از نقدت
با اين نقدي كه كردي،ميشه چندتا تا نتيجه گرفت:
1.بازي بيشتر تقليدي هستش يا بهتر بگيم تقليد محض :cheesygri
2.بازي به درد خريدن هم نمي خوره!!
3.بازي25to lifeچي بود كه از رو اون تقليد كنن;)
....امين اين وسط چي كاره بيد؟؟؟:cheesygri :p

ببخشید سوالتون رو ندیده بودم...
شما از این صفحه ای که میزارم روی شکلک آبی کنار عبارت Reservoir Dogs [MULTI] Fixed EXE کلیک کن و از طریق انتخاب یکی از میرور ها فایل Exe 5 مگا بایتی را دانلود کن و در محل نصب بازی در پوشه Data کپی پیست کن...
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_reservoir_dogs.shtml#Reservoir Dogs [MULTI]%20Fixed%20EXE

با تشکر از شما دوست عزیز اما من مشکلم این نیست من می خواهم نتظیمات گرافیکی بازی رو تغییر بدم(نسخه که من گرفتم خود بازی رو می ریزه(...و ستاپ اولیه بازی رو که ای نتظیمات رو داره نشان نمی ده ومن این فایل اجرایی بازی رو از کسی که نسخه کامل یا ایمجیش رو داره می خواهم...

سلام من امروز dvdبازیcall of juarezگرفتم با demon toolsنصب میشه وقتی میخوام برم تو بازی این eroorمیده حتی سیمهای dvd ramکشیدم ولی بازم نشد کسی میتونه کمکم کنه
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000 for further, more detailed information

دوست عزیز من هم همین مشکل رو با چند تا بازی داشتم که وقتی نصبشون میکردم و میخواستم وارد بازی بشم همین ارور رو میداد ولی با عوض کردن ویندوز تونستم که مشکلمو رفع کنم و دیگه با همچین پیغامی روبرو نشدم.;)
البته شاید راه حله دیگه ای داشته باشه که من نمیدونم ولی یکی از راههایی که میتونی مشکلتو برطرف کنی عوض کردن ویندوزته.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or