بازیهای موجود در بازار برای PC

کسی جواب ما رو برای بازی COJ نمیده؟:confused:

سلام

نظر من اینه: یه حالی به ویندورزت بده.این نظر منه.این error به نظر من ماله وینته.اخه به نظر من اگه بازی نصب بشه و به شما پیغام بده Finish یعنی بازی مشکلی نداره.مابقی قضایا مربوط میشه به سیستم و دمو دستگاه ما.

این نظر منه.

+++++++++++++++++++

در ضمن تورنت بازی Lego Star Wars II هم اومده.بازی کاملش.حجمش 693 مگه.

خداحافظ

امروز قرار پردیس Company of heros پخش بشه

سلام

والا من این پست شما رو الان دیدم.و سریع یه سری به سایت های تورنت زدم.ولی پیدا نکردم.!!!!! شما مطمئنی !!!!

تو رو خدا شما دیگه اون حرفی رو که تکین زده رو نزنین که میگفت یه بابایی توی انگلستان بازی رو اوریجینال میخره و بعد اپلود میکنه یه جا و ما می ریم میگیرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! عمراااااااااااااااااااااااا:eek: :eek: :eek:

+++++++++++++++++++++++++++
در ضمن تورنت بازی Broken Sword:Angel of Death اومده.2.96 گیگ حجمش.نمیدونم این از کجا اومده!!!!!!!!!!!!!! این بازی هم باید به زودی زودی بیاد تو ایران .

در ضمن ببخشید این رو اینجا میگم:ولی تورنت بازی Just Cause برای PS2 اومده.به درد بخور هست؟؟؟؟
خداحافظ

سلام ...
به هر كسي كه كنسول PS2 و علاقه شديد به فرمول1 داره توصيه ميكنم نسخه 2006 F1 را تهيه كنه ... البته ميتونيد كمي صبر كنيد و بر روي PS3 هم بازي كنيد !

ولي فعلا بر روي PS2 هم صفايي داره !

f106.jpg

The vehicles will have 20 times more polygons than the PS2 version, the cars will also have real time damages on the body.

f107.jpg

سلام

والا من این پست شما رو الان دیدم.و سریع یه سری به سایت های تورنت زدم.ولی پیدا نکردم.!!!!! شما مطمئنی !!!!

تو رو خدا شما دیگه اون حرفی رو که تکین زده رو نزنین که میگفت یه بابایی توی انگلستان بازی رو اوریجینال میخره و بعد اپلود میکنه یه جا و ما می ریم میگیرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! عمراااااااااااااااااااااا اا:eek: :eek: :eek:
این حرف رو یکی از دوستام که با پردیس کار میکنه گفت بیخیال خالی بست
تو هم فقط منتظری الکی چیزی بیاد حرص بخوری

سلام خدمت دوستان گل.

این بازی ها توی بازار اومده.میتونین برین تهیه کنین.همش موجوده.

Age of Pirates:Caribbiab Tales
5 تا Cd هستش.

Lego star Wars II
یک دونه CD.این بازی وقتی نصب بشه میشه 2.86 گیگ !!!!!!!!!!!!!

Perimeter
دو تا CD

Bad day LA نسخه انگلسیی این بازی هم اومده.
دو تا CD

Faces of War یک بازی RTS که کار یوبی هستش و استودیوی 1C.از این بازی خیلی خوشم اومده.
3 تا CD.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or