در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بابا من پک های این 3 تا بازی رو دیدم .نوشته شده توسط pandora tomorrow:علی تو چرا خام میشی؟:cheesygri
متال 3 که جز محالات هست
استالکر که خودت میدونی ملت رو سرکار گزاشته
یه زمانی قرار بود خیلی بازی های باحالی بیادنوشته شده توسط half_life2.5:سلام.براي من اين خيلي مهمه:
اگر ميتونيد بگيد كه تا اخر شهريور چه بازيهايي مي ايند؟
خواهشا جواب بديد
نوشته شده توسط alprh:بابا من پک های این 3 تا بازی رو دیدم .
تو جای من بودی چیکار میکردی ؟
پک متالگر دقیقا عین پک condation zero هستش ولی عکس اسنیک روشه .
اگه فردا باز بود میرم بازی ها رو میگیرم .
در مورد خام شدن هم خیلی ها وقتی گفتم 1 ماه قبل از انتشار re4 رو دارن برام میارن اینو بهم گفتن .
ولی تا وقتی عکس نذاشتم کسی باور نکرد . البته این بار چشم خودم هم آب نمیخوره چون استالکر بازیی هستش که ایشالا نوه هامون بازیش میکنن .
سلام بازی تیتان کوئست برای من تا حالا که به مرحله مصر باستان رسیدم با هزار سلا صلوات که از بازی هی اومده بیرون چطوری میتونم این بازی را بدون اینکه از بازی بیاید بیر.ن بازی کنم
آخرین فاینال فانتزی که برای PC عرضه شد 11 بود که آنلاین هست.پس این بدرد ماها فکر نمی کنم بخوره ! آخرین نسخه ی Single بازی که برای PC عرضه شد شماره ی 8 بود. ولی فکر نمی کنم به این آسونیا بتونی بازیش رو گیر بیاری ! در ضمن این بازی 5 سی دی هست !میخواستم بدونم اخرین نسخه بازی فاینال فانتزی که برای کامپیوتر عرضه شده چند قیمته و کی عرضه شده چه سیستمی میخوادش
سلام
میخواستم بدونم بازی Metal Gear Solid 4 برای pc امده یا نه اگه نه کسی میدونه کی میاد.
سلام.دوست عزیز شما میدونی که MGS اختصاصی Ps3 هستش دیگه؟
زمانlunch رو نمیدونم یکی از دوستان زحمت بکشه از ویکی پدیا پیدا کنه(اند تنبلی)
اتفاقا واسه هر درد بی درمانی دواست!!!سلام.
ویکپدیا که منبع درست و حسابی نیست!!
تاریخ عرضش واسه پی 3 هنوز معلوم نشده فقط اینو بدون که 2007 میاد.
اتفاقا واسه هر درد بی درمانی دواست!!!
فکر کنم کوجیما واسه اینکه از بازی چیزی لو نره تا روز قبل از انتشار بازی روز انتشار رو معلوم نکنه!!