سلام
What ???????
میشه بپرسم این دو کلمه ترجمش چی میشه ؟؟؟
بعد از ظهر میشه Afternoon.سگ هم که میشه Dog.
منظورتون از این بازی Afternoon Dog هستش؟؟؟؟؟
والا تا اینجا که مخ نداشتم کار میکنه همچین بازی اصلا در تاریخ دنیای بازی کامپیوتری وجود نداره.
این بازی که شما منظورتونه اسمش هست Reservoir Dogs .که به قول یکی از دوستانم کار برادر تارانتینو هستش.که ترجمه این بازی میشه تا حدودی سگ دانی.
این بازی کار کمپانی Eidos هستش و این جور که معلومه تورنتش تو اینترنت پیداش شده در صورتی که این بازی باید در پاییز 2006 در برنامه بوده که حالا پیداش شده.
این بازی کار استودیوی Volatile Games هستش که در کار خودش برای Ps3-360 و PC بازی Possession رو در سال 2007 در کار داره که بازی سبکی Horror Action داره که گفته شده بازی شبیه Condemned هستش.
+++++++++++++++++++++++++
بازی Dungeon Seige 2: Broken World هم اومده.من چون خیلی از دنیا عقب افتادم به خاطر مشغله کاری این بازی رو موفق شدم دوشنبه بگیرم.5 تا CD.
چون از بازی های RPG شدیدا خوشم می یاد.این بازی 6 تا Race به صورت Defult داره که توش Knight - Assession- ... قرار داره با سطح لول 39.
اگرم Hero قبلیتونو دارین میتونین توی بازی اضافه شونده Import کنین.من چون این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم متاسفانه نداشتم.
++++++++++++++++++++++++
بازی Ship هم اومده بود که یک شرکت ایرانی .... داده بود بیرون .ولی فروشنده ای که ازش بازی DS2:BW رو خریدم خیلی منصف بود و گفت این بازی ایراد داره و نخر.
++++++++++++++++++++++++
بازی Dark Star one هم که نسخه ای که توی ایران بود المانی بود نسخه انگلیسیش انگار میخواست تا شب بیاد.کار Ascaron.
خداحافظ