در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام سعید جانسلام دوستان .
2-3 تا سوال داشتم , نمی دونستم کجا باید بپرسم . امیدوارم که جای درستی پرسیده باشم .
1_ Guild wars factions الان تو بازار هست ؟ اگر هست کرک شده یا نه ؟
2_Battle field 2412 کی منتشر میشه ؟
3_Warhammer 40000 فقط آن لاین میشه بازی کرد یا نسخه ی داستانی هم داره ؟
نوشته شده توسط Dante Is Alive:سلام دوستان .
2-3 تا سوال داشتم , نمی دونستم کجا باید بپرسم . امیدوارم که جای درستی پرسیده باشم .
1_ Guild wars factions الان تو بازار هست ؟ اگر هست کرک شده یا نه ؟
2_Battle field 2412 کی منتشر میشه ؟
3_Warhammer 40000 فقط آن لاین میشه بازی کرد یا نسخه ی داستانی هم داره ؟
ممنون .
بعد از ظهر سگی مال " آل پاچینو " هست .میگم انگار قراره بازی بعدازظهر سگی که براساس یکی از فیلمهای برادر تارانتینو ساخته شده همین روزها عرضه بشود.اگر جلوه ی خون اش مثل Sin City باشد چی میشه
منم می خواستم بگم که اسم "بعد از ظهر سگی" به گوشم خورده است ولی شاید فیلمش رو دیده باشم و یادم نباشد.بعد از ظهر سگی مال " آل پاچینو " هست .
فیلم تارانتینو اسمش " سگ دونی " هست و بازیگراشم خود تارانتینو . استیو باشمی . هاروی کایتل ... هستن .
فیلمش هم خیلی توپه .
کاشکی بازیشم مثل فیلمش باشه .
میشه یکی ته و توش رو در بیاره و ببینه که خود تارانتینو تو بازی مسئولیتی چیزی به عهدع داشته یا نه ؟منم می خواستم بگم که اسم "بعد از ظهر سگی" به گوشم خورده است ولی شاید فیلمش رو دیده باشم و یادم نباشد.
بازی ای که قراره بیاید براساس همین فیلم "سگ دونی" است که محمدرضا و پرهام بهش اشاره کردند و من معذرت میخوام که اشتباه گفتمش...تقصیر خودم هم نبود.یک احمق توی سرزمین گفت اسم بازیه که قراره بیاریم به فارسی میشه این ( بعدازظهر سگی ) و من روی اون حساب فکر کردم ...
چند تا عکس از بازی اش دیدم.گرافیک خوبی دارد و امیدوارم روند اش هم خوب باشد.
پرهام جان ، شما موقع نصب بازی نرم افزار CureRom هم نصب می کنی و تنظیماتش رو انجام می دهی دیگر ؟ من که با نصب این نرم افزار ( که داخل DvD بازی بود راحت داخل بازی میشم و یک ساعتی هم بازی می کنم.معمولا وارد بازی که میشم بعد 4 - 5 دقیقه یه dont send error میده و از بازی میپره بیرون .
نوشته شده توسط parham_safa:سلام
یه سوال درباره بازیه Titan Quest داشتم .
یه مشکلی باهاش دارم .
معمولا وارد بازی که میشم بعد 4 - 5 دقیقه یه dont send error میده و از بازی میپره بیرون .
میخوام ببینم فقط من این مشکل رو دارم یا کلیه ؟
اگر کلیه پچی چیزی داره که مشکلش رو رفع کنه ؟
خدا خیرت بده جوون .سلام اقا پرهام گل.
راستش من باور نمیکنم کسی بازی Titan Quest رو تموم کرده باشه.یعنی اصلا باور نمیکنم.این بازی شدیدا مشکل کرش داره و با دو تا پچ که برای این بازی اومده هنوز این بازی مشکل داره.
اقا حامد هم فکر کنم تا حدودی دارن اشتباه میکنن.اون نسخه که با CureRom اجرا میشه مطمئن باش کرش میکنه.چون من اون نسخه بازی رو هم دارم. نسخه معمولی رو هم که تکین داده بیرون رو هم دارم و شاید حدود 6-7 تا کرک و ایمیج و ... رو از بازی گرفتم ولی بازی بازم کرش میشه.
حتی به سرم زده که نسخه اوریجینال بازی رو بگیرم.
در ضمن تیم Reloaded هم نسخه از اون رو دارم میبینم میتونم گیر بیارم شاید این نسخحه درست باشه.
اکثر سایت های تورنت در Comment هاشون که من دیدم به 80-90 رسیده بود همه از نسخه سالم و کرک اون حرف میزنن که هنوز که هنوزه نیومده.
نمیدونم یکی توی تاپیک بازی نوشته بود بازی رو تموم کرده !!!!!!!!!!!!!!! برای خودم هم جالبه که چه طور بازی رو تموم کرده.
چون بازی به زاحتی سیو نمیشه باید حتما وقتی به Fountain میرسی سیو کنی مگر نه وقتی بازی کرش بشه هر چی رفته بوده پر میشه.!!!!!!!!!!!!!!
من بازی رو از روی سیستمم پاک کردم و اصلا بی خیالش شدم.
این مشکل رو که شما دارین همه جاییه.توی تاپیک بازی هم ببینی همه از این مشکل نالیدن.
این بازی مشکل داره.