در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
من titan quest رو 5 سی دی پردیس گرفتم اما میرم تو بازی بعد چند دقیقع میاد بیرون ارور میده مینویسه Dont send و reporte کسی میدونه اشکال از کجاست از نظر سخت افزار مشکل ندارم اگر کسی گرفته میتونه بگه برای اون چوریه؟
منم دارم كم كم شك ميكنم شايد اين DMC 3 كه اومده نسخه اصلي نبوده ؟:blushing:
واقعا جالبه به گفته مهبد جان اگه نيمه پورت شده باشه يعني همين بلا سر EVIL4 هم مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم که بازیهای جدیدی که لیبل شون از پشت قسمت نقره ای معلوم باشد با پلی 2 های اصلی مشکل دارند.مثلا دوستم تابحال NFS:MW و IP : Farenheit را نتوانسته روی کنسولش اجرا کند.نوشته شده توسط Lich King:من دوبار خریدمش چون فکر می کردم بازیش خرابه ولی متاسفانه کنسولم اجراش نمی کنه نمی دونم چرا. خیلی حال گیری کرد سر این بازی.
مثل اينكه ديروز مهبد جان و اقا مهرداد گرفتن و از كنترلش راضي نبودن و ميگفتن با مووس نيست و خيلي ضايعس !!!!!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:سلام من امروز بازار بودم یه چند تا بازی جدید اومده بود :cheesygri
Play Devil May3 دیویدیش رو گرفتم هیچ مشکلی هم نداشت :cheesygri
Soldier Elite
The Secrets Of Da Vinci
Out Run 2006-Coast 2 Coast (یاد کومودر بخیر) فقط بخاطر همین گرفتمش:cheesygri آخر خنده است
اینا جدید بودن گرفتمشون:cheesygri
کنترلش که افتضاح بود اصلا مشکل داره با دسته که اصلا نمیشه باز یکرد کیبرود هم که قاطی است:confused:نوشته شده توسط HL2-GF:مثل اينكه ديروز مهبد جان و اقا مهرداد گرفتن و از كنترلش راضي نبودن و ميگفتن با مووس نيست و خيلي ضايعس !!!!!!!!!!!!!!!!!
الان نظرت درباره بازي و كنترلش رو بگو و نمره هم بده!!!!!!!!!!:cheesygri
راستي فرق بين سكرت اف داوينچي با داوينچي كد چيه؟
دیدین حالا هی بگید دویل و اویل رو پی سی پورت بشن چه اشکالی دارهکنترلش که افتضاح بود اصلا مشکل داره با دسته که اصلا نمیشه باز یکرد کیبرود هم که قاطی است:confused:
نمره بخواهم بدم خیلی بخواهم لطف کنم 8 میدم البته بازیش خوبه ولی برای سال 2006 خیلی گرافیکش پایین است سوتی هم زیاد داره کنترلش هم افتضاح
Titan quest رو هنوز تکین نداده بهشون گفتم چرا ندادن گفت یه مشکلی بوده داریم حلش میکنیم فکر کنم همین مشکل شما بود گفت اگه مشکل حل شد حتما میدیمش بیروننوشته شده توسط MGS:بازی Titan quest اینطور که پردیس میگفت اشکال فنی از خود کمپانی سازنده است و کل جهان چنین مشکلی دارن و بازی اصلا کرک نداره و از دایمون تولز استفاده میکنه ما که نفهمیدیم چی میگن تو سایتش هم یه روش گقت که زیاد کارساز نبود حالا گر کسی برای تکین رو گرفت بگه امروز پخش میشه
راست میگی والا همشون همیشه همینجوری بودندیدین حالا هی بگید دویل و اویل رو پی سی پورت بشن چه اشکالی داره