بازیهای موجود در بازار برای PC

يعني اينكه قبل اينكه بازي رو بدن تست ميكنن من تا حالا فكر ميكردم فقط Dc تست ميكنه چون يه هفته دير تر ميده و بازي هاش هم همه سالمه
فقط اين عيب از كركش كه نيست هست؟

من titan quest رو 5 سی دی پردیس گرفتم اما میرم تو بازی بعد چند دقیقع میاد بیرون ارور میده مینویسه Dont send و reporte کسی میدونه اشکال از کجاست از نظر سخت افزار مشکل ندارم اگر کسی گرفته میتونه بگه برای اون چوریه؟

فکر میکنم مشکل از کرک هست;)

منم دارم كم كم شك ميكنم شايد اين DMC 3 كه اومده نسخه اصلي نبوده ؟:blushing:

3 ماه زودتر این بدبختی ها رو هم داره:)

واقعا جالبه به گفته مهبد جان اگه نيمه پورت شده باشه يعني همين بلا سر EVIL4 هم مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

چه ربطی به فتح خرمشهر داره؟؟:cheesygri:D
اینا 2 تا بازی جدا هستن و اصلا ربطی بهم ندارن;)

اخه هردوتا برا PS2 بودن و هر دوتا هم از طريق ubi پورت شدن :cheesygri
ربطش با ازاد سازي خرمشهر اينه كه رييس capcom به دليل سالروز ازاد سازي خرمشهر دستور پورت شدن بازيها رو اعلام كردن:cheesygri
شايد هم ubi براي سالروز 7 تير دستور عرضه بازي 3 ماه قبل از تاريخ اصلي رو دادن:cheesygri

سلام من امروز بازار بودم یه چند تا بازی جدید اومده بود :cheesygri
Play Devil May3 دیویدیش رو گرفتم هیچ مشکلی هم نداشت:p :cheesygri
Soldier Elite
The Secrets Of Da Vinci
Out Run 2006-Coast 2 Coast (یاد کومودر بخیر) فقط بخاطر همین گرفتمش:cheesygri آخر خنده است
اینا جدید بودن گرفتمشون:cheesygri

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Lich King:
من دوبار خریدمش چون فکر می کردم بازیش خرابه ولی متاسفانه کنسولم اجراش نمی کنه نمی دونم چرا. خیلی حال گیری کرد سر این بازی.:mad: :(
من شنیدم که بازیهای جدیدی که لیبل شون از پشت قسمت نقره ای معلوم باشد با پلی 2 های اصلی مشکل دارند.مثلا دوستم تابحال NFS:MW و IP : Farenheit را نتوانسته روی کنسولش اجرا کند.

سی دی مالزی بگیر اگر نیاره دیگه از کنسولت هست برای منم اینطوری بعضی از دی وی دی خام ها رو مثل دیتا لایف نمیخونه یابازیش روی یه دی وی دی دیگه رایت کن
Dvd ش ماله مالزی و لیبل داره. خودم که زودتر گفتم مشکل از دستگاهمه:)

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
سلام من امروز بازار بودم یه چند تا بازی جدید اومده بود :cheesygri
Play Devil May3 دیویدیش رو گرفتم هیچ مشکلی هم نداشت:p :cheesygri
Soldier Elite
The Secrets Of Da Vinci
Out Run 2006-Coast 2 Coast (یاد کومودر بخیر) فقط بخاطر همین گرفتمش:cheesygri آخر خنده است
اینا جدید بودن گرفتمشون:cheesygri
مثل اينكه ديروز مهبد جان و اقا مهرداد گرفتن و از كنترلش راضي نبودن و ميگفتن با مووس نيست و خيلي ضايعس !!!!!!!!!!!!!!!!!
الان نظرت درباره بازي و كنترلش رو بگو و نمره هم بده!!!!!!!!!!:cheesygri
راستي فرق بين سكرت اف داوينچي با داوينچي كد چيه؟

نوشته شده توسط HL2-GF:
مثل اينكه ديروز مهبد جان و اقا مهرداد گرفتن و از كنترلش راضي نبودن و ميگفتن با مووس نيست و خيلي ضايعس !!!!!!!!!!!!!!!!!
الان نظرت درباره بازي و كنترلش رو بگو و نمره هم بده!!!!!!!!!!:cheesygri
راستي فرق بين سكرت اف داوينچي با داوينچي كد چيه؟
کنترلش که افتضاح بود اصلا مشکل داره با دسته که اصلا نمیشه باز یکرد کیبرود هم که قاطی است:confused: :mad: :mad: :mad:
نمره بخواهم بدم خیلی بخواهم لطف کنم 8 میدم البته بازیش خوبه ولی برای سال 2006 خیلی گرافیکش پایین است سوتی هم زیاد داره کنترلش هم افتضاح:mad:

--------------------------------------
سكرت اف داوينچي برای شرکت Nobilis است ولی داوينچي كد برای2K Games است
هر دو ADVENTURE هستن گرچه داوينچي كد میشه گفت ADVENTURE-ACTION است
سكرت اف داوينچي یه سبک دیگه است سبک بازیهای چون دراکولا. Jack The Ripper
است یعنی آدم رو نشون نمیده فقط یه موس جولوی تصویر است حرکات با موس است

بازی Titan quest اینطور که پردیس میگفت اشکال فنی از خود کمپانی سازنده است و کل جهان چنین مشکلی دارن و بازی اصلا کرک نداره و از دایمون تولز استفاده میکنه ما که نفهمیدیم چی میگن تو سایتش هم یه روش گقت که زیاد کارساز نبود حالا گر کسی برای تکین رو گرفت بگه امروز پخش میشه
------------------------------------------------
کنترلش که افتضاح بود اصلا مشکل داره با دسته که اصلا نمیشه باز یکرد کیبرود هم که قاطی است:confused: :mad: :mad: :mad:
نمره بخواهم بدم خیلی بخواهم لطف کنم 8 میدم البته بازیش خوبه ولی برای سال 2006 خیلی گرافیکش پایین است سوتی هم زیاد داره کنترلش هم افتضاح:mad:
دیدین حالا هی بگید دویل و اویل رو پی سی پورت بشن چه اشکالی داره

نوشته شده توسط MGS:
بازی Titan quest اینطور که پردیس میگفت اشکال فنی از خود کمپانی سازنده است و کل جهان چنین مشکلی دارن و بازی اصلا کرک نداره و از دایمون تولز استفاده میکنه ما که نفهمیدیم چی میگن تو سایتش هم یه روش گقت که زیاد کارساز نبود حالا گر کسی برای تکین رو گرفت بگه امروز پخش میشه
Titan quest رو هنوز تکین نداده بهشون گفتم چرا ندادن گفت یه مشکلی بوده داریم حلش میکنیم فکر کنم همین مشکل شما بود گفت اگه مشکل حل شد حتما میدیمش بیرون:D

دیدین حالا هی بگید دویل و اویل رو پی سی پورت بشن چه اشکالی داره
راست میگی والا همشون همیشه همینجوری بودن
حتما اویل 4 هم همینجوری است متاسفانه:( :mad: :((

خبرای خوش
این بازی درسته که قفل داره ولی تابلوئه که هیچ نام و نشانی از یوبی نیست
بازی توسط یک فرد ناشی پورت شده و اولش لوگوی ubi چپونده
متاسفانه آقای دانته انقدر در هنگام پورت ناشیانه عصبی شده تیک عصبی گرفته و در طول بازی همش صورتش تیک میزنه:D
کنترل خیلی خیلی جالبه بالا پایین چپ راست با wsad هست حتی منو ها!!!
حرکت دوربین؟بیخیالش شو بابا!!!!!!!!!!
استفاده از دکمه های دیگر به جز ضربدر،مثلث،مربع،دایره؟بهت جایزه میدم تونستی
کلیه تنظیمات گرافیکی محدود میشه به انتخاب رزولوشن که اون هم محدود میشه به 480×640 600×800 768×1024 !!!!
حتی وقتی رزولوشن رو نهایته و از طریق تنظیمات کارت گرافیک aa رو روی 8 و af رو روی 16 قرار میدید هیچ تغییری احساس نمی کنید!!!
من که سه تومن پول مفت ریختم تو اشغالی
کنترلشو از 10 بهش 1 میدم
گرافیک بازی 2006 از 10 6 میدم
گیم پلی از 10 8 میدم
صدا(نصف صداها باکیفیت،نصف بی کیفیت و یه سری هم صدا بی صدا!!) میدم 6
داستان رو رجع بهش آشنایی ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or