بازیهای موجود در بازار برای PC

نوشته شده توسط bastany:
اقا خواهش می کنم cd key titan quest را بزارید دارم دق میکنم .مال پردیس است نمیدونم کجا نوشته این سریالشو:confused:
سلام

من بازی Titan Quest از مدرن گرفتم و 5 تا CD هم هست.الان دارم می نصبم.دمون تولزی هم هست.فکر نکنم مشکلی داشته باشه.چون معمولا بازی های دمونی مشکل نداره.

اینم سریال نامبر بازی :

99e9-aa2c-7140-f029-d009

خداحافظ

متاسفانه سورسی که تو اینترنت بوده چنین مشکلی داشته گرچه خود پردیس میگه اشکال از کمپانی سازنده است به هر حال دارن روش کار میکنن شرکت پردیس الاغه که بازی رو تست نکرده میده دست مردم به هر حال هم تکین و پردیس دارن روش کار میکنن فعلا نرین بخرین تا شاید این خرابا را از بازار جمع کنن .البته یه کرک از بازی اومده دارن امتحان میکنن اگر جواب بده تا شب میاد تو خود سایت پردیس میتونیم دانلود کنیم.

آخرین ویرایش:
بچه ها این تو سابت پردیس بود.
[FONT=Tahoma,Arial]حل مشکل بازی Titan Quest[/FONT] تاريخ ارســال: [FONT=Tahoma,Arial]دوشنبه ، 5 تير ، 1385[/FONT] با سلام خدمت همه دوستان
مشکلی در بازی Titan Quest وجود دارد که این مشکل مربوط به شرکت سازنده بازی هست که کادر فنی پردیس این موضوع را پیگیری و راه حلی برای رفع این مشکل پیدا کردند .
(پریدن بیرون از بازی و مواجه شدن با Error )
قبل از اجرای بازی روی آیکون اصلی بازی راست کلیک کنید و به قسمت Compatibility وارد شوید و گزینه هایی که در شکل زیر با خط قرمز مشخص است را فعال کنید .

ass.bmp

سپس طبق راهنما که در CD موجود می باشد بازی را اجرا کنید .
دقت کنید وقتی که asr را اجرا کردید همان آیکون که تغییرات بالا را روی آن اعمال کردید اجرا کنید .

امیدواریم تلاش ما مورد رضایت شما عزیزان باشد
درصورتی که مشکل شما حل شد این موضوع را به ما اطلاع دهید .
با تشکر
اینم لینکش

آقا چیزی این TQ از گیم اسپات گرفت7.6 اینم ریزه نمرات
Gameplay 7
Graphics 7
Sound 7
Value 9
Tilt 8
یه چیزه دیگه آقا دفعه بعد نگین اشکال از خود سازنده ی بازی هست که بتون می خندن

اون چیزی که تو سایت پردیس نوشته تاثیر نداره
سینا جان منم گفتم چنین سوتی از کمپانی بر نمیاد ولی پردیس میگه که اینجوریه:cheesygri

البته اين اولين بار نيست از اين سوتي ها ميده سر بازي دريم فال : لانگست ژورني هم گفت اشكالش برا شركت سازنش بيده:cheesygri يادتون كه هست مگه نه؟:confused:

سلام خدمت دوستان عزیز،

الانه که سرمو محکم بکوبم تو دیوار.:confused: :confused:

بچه ها این دیگه چه حرفیه ؟؟؟؟ ایراد بازی از شرکت سازندس ؟؟؟؟؟ من که این حرف رو اصلا باور نمیکنم.اون تورنتی که توی اینترنت پخش شده بود مشکل داشته نه شرکت و سازنده بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا این رو جایی نگیم مسخرتون میکنن.

این از اون حرفا بود که من وقتی پست دوستان عزیز رو خوندم داشتم از عصبانیت منفجر میشدم.

در ضمن این پردیس هیچ غ ل ط ی نکرده. اومده کرک بازی رو از سایت GameCopyWorld گرفته و گفته بفرمایید اینم مشکل بازی ما حلش کردیم .

عمرا.اونا فقط بلدن بازی رو بزنن روی CD و بدن بیرون.تازه یک چیز جالب.شرکت مدرن روی بازی Titan Quest زده سبک بازی ACTION.

یکم اگه به عکس و شات های بازی نگاه کنن می فهمن که بازی اکشن نیست.

اگرم این بازی مشکل داشته مطمئن باشین به 1-2 ساعت نمیکشه که سریع پچی برای بازی می یاد.

در ضمن من تا الان که لولم شده 4 با CD مدرن مشکلی نداشتم و با دمون دارم بازی میکنم.بهتره حتی المقدور سعی کنیین که بازی رو کرکی استفاده نکنین.چون اگه پچی براش بیاد راحت روی بازی اجرا میشه.

در ضمن این بازی اش دهن سوزی نیست.

ممنون .

خداحافظ

سلام به همه دوستان گرامی

با سلام و عرض ادب خدمت بزرگان !

میخواستم بدونم که آیا این دوتا بازی وارد بازار ایران شدن

Medieval : Totalware 2
Alexander : Totalware

در ضمن من عاشق بازیهای استراتژیک هستم اگه از این نوع بازی ها چیزی جدید وارد بازار شده لطفا به من اطلاع بدهید .

مرسی . یا حق !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام خدمت دوستان عزیز،

الانه که سرمو محکم بکوبم تو دیوار.:confused: :confused:

بچه ها این دیگه چه حرفیه ؟؟؟؟ ایراد بازی از شرکت سازندس ؟؟؟؟؟ من که این حرف رو اصلا باور نمیکنم.اون تورنتی که توی اینترنت پخش شده بود مشکل داشته نه شرکت و سازنده بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا این رو جایی نگیم مسخرتون میکنن.

این از اون حرفا بود که من وقتی پست دوستان عزیز رو خوندم داشتم از عصبانیت منفجر میشدم.

در ضمن این پردیس هیچ غ ل ط ی نکرده. اومده کرک بازی رو از سایت GameCopyWorld گرفته و گفته بفرمایید اینم مشکل بازی ما حلش کردیم .

عمرا.اونا فقط بلدن بازی رو بزنن روی CD و بدن بیرون.تازه یک چیز جالب.شرکت مدرن روی بازی Titan Quest زده سبک بازی ACTION.

یکم اگه به عکس و شات های بازی نگاه کنن می فهمن که بازی اکشن نیست.

اگرم این بازی مشکل داشته مطمئن باشین به 1-2 ساعت نمیکشه که سریع پچی برای بازی می یاد.

در ضمن من تا الان که لولم شده 4 با CD مدرن مشکلی نداشتم و با دمون دارم بازی میکنم.بهتره حتی المقدور سعی کنیین که بازی رو کرکی استفاده نکنین.چون اگه پچی براش بیاد راحت روی بازی اجرا میشه.

در ضمن این بازی اش دهن سوزی نیست.

ممنون .

خداحافظ
محمد رضا جان زیاد حرص نخور این شرکت همیشه کارشون همین بوده من پشت تلفن سر تایتان و دویل داشت با یارو دعوام میشد هی میگفت اشکال از THQ هست من گفتم برو تو فروم سایتهای بزرگ ببین مردم دارن بدون مشکل بازی میکنن نیمفهمید بیخیال بابا ایرانه دیگه
Medieval : Totalware 2
Alexander : Totalware
اولی که نیومده ولی دومی اومده
جدیدترین استراتژی glory of roman empire هست

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اگه بازی توسط خوده یوبی منتشر شد و مشکل داشت بله ولی این dmc3 هنوز تکمیل نشده دزدیدنش;)
آره فکر کنم همینطور باشه;)
ولی اگه دزدیده هم نشده بود بازم مشکل داشت کلا بازیهایی که برای ps2 تبدیل میشه به Pc این مشکلات رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or