در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
محمد رضا جان زیاد حرص نخور این شرکت همیشه کارشون همین بوده من پشت تلفن سر تایتان و دویل داشت با یارو دعوام میشد هی میگفت اشکال از THQ هست من گفتم برو تو فروم سایتهای بزرگ ببین مردم دارن بدون مشکل بازی میکنن نیمفهمید بیخیال بابا ایرانه دیگه
سايه جان منم سوال شما رو از عليرضا جان پرسيدم اينم جوابشون كه تو نقل قولهنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:سكرت اف داوينچي برای شرکت Nobilis است ولی داوينچي كد برای2K Games است
هر دو ADVENTURE هستن گرچه داوينچي كد میشه گفت ADVENTURE-ACTION است
سكرت اف داوينچي یه سبک دیگه است سبک بازیهای چون دراکولا. Jack The Ripper
است یعنی آدم رو نشون نمیده فقط یه موس جولوی تصویر است حرکات با موس است
این بازی فکر نکنم بازی زیاد جالبی باشه گرچه ایرانیها خیلی بردنش بالا چرا چون تمدن ایران هم داره ولی به هر حال هنوز که نیومده فکر نکنم مشکل داشته باشه ولی به زودی میاد ولی ارزش اینهمه انتظار رو نداره زیاد منتظرش نباشیدنوشته شده توسط gavelock:چرا بازی Rise & Fall تو ایران نیست؟ من موندم واقعا. مشکلی چیزی داره؟ یا شایدم من ندیدم.
مجبوری هر وقت وصل می شی به سایت تو بیستا تاپیک نظر بدی امیناز کجا فهمیدی جالبا ؟؟ مگه بازیش رو دیدی؟؟
مجبوری هر وقت وصل می شی به سایت تو بیستا تاپیک نظر بدی امین
خوب آقا طرف دیده اون دوتا دارن از بازی تعریف می کنن گفته خوبه دیگه حالا حتما باید دلیل و مدرک بیاره
چطوره یه بازی غیر ایرانی رو هم که بازی نکردی میای می گی خوبه عکساشو دیدم و ... بعد چون این بازی ایرانی هست باید دونگ باشه
امین لپ کلام:در ضمن اون مرورگرت رو هم عوض کن
متاسفانه سایت نداره.اما کاملترین آرشیو بین همه شرکتها (حتی Dc ) داره...فکر کنم از سمت بازی پرنس تا الان همه رو داشته باشه...چند وقت پیش هم که شکل مغازه شو عوض کرد و حسابی خوشگل شد!!!!:dاگه میشه اسم سایت دات کام رو بنویسید