بازیهای موجود در بازار برای PC

من titan quest رو 5 سی دی پردیس گرفتم اما میرم تو بازی بعد چند دقیقع میاد بیرون ارور میده مینویسه Dont send و reporte کسی میدونه اشکال از کجاست از نظر سخت افزار مشکل ندارم اگر کسی گرفته میتونه بگه برای اون چوریه؟

نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:
سلام دوستان گلم

اقا بازي چي اومده بازار هيچي نمي دوني چي اومده بازار يكي بگه ممنونتون مي شم بيشتر تو سبك اكشن باشه بهتر
Half-Life 2 Episode One
titan quest
Devil My Cry 3

آقایون مثلا با معرفت
کمکم کنید
ببخشید اینجا تاپیک حل مشکلات نیست که توقع دارید کمکتون کنند;)

دم آقا مهرداد گرم
مرسی
من نفهمیدم چرا انقدر کنترلش مضخرفه دسته PS2 وصل کردم به pc روی همه بازیها خوب کار می کنه جز این که ماله خوده PS2 بوده!!!
موس هم که کشکه

نوشته شده توسط gamestation:
کدوم بازی ؟؟؟؟؟؟
دیول می کرای دیگه
یعنی از یوبی بعید بود انقدر افتضاح تبدیل کنه
حال آدم بهم می خوره
دسته هم که دکمه شماره 4 رو میزنی می نویسه 2 !!!
ولی به گمونم این نصفه نیمه پورت شده

نوشته شده توسط Konami:
سلام ...
كسي از دوستان بازي Kingdom Hearts II بر روي كنسول PS2 تهيه كرده ؟
من دوبار خریدمش چون فکر می کردم بازیش خرابه ولی متاسفانه کنسولم اجراش نمی کنه نمی دونم چرا. خیلی حال گیری کرد سر این بازی.:mad: :(

منم دارم كم كم شك ميكنم شايد اين DMC 3 كه اومده نسخه اصلي نبوده ؟:blushing:
اقا مهرداد اگه بازيش رو (dmc 3) انجام دادن يه تعريفي يه انتقادي چيزي از اين بازي بكنن ديگه
واقعا جالبه به گفته مهبد جان اگه نيمه پورت شده باشه يعني همين بلا سر EVIL4 هم مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

من دوبار خریدمش چون فکر می کردم بازیش خرابه ولی متاسفانه کنسولم اجراش نمی کنه نمی دونم چرا. خیلی حال گیری کرد سر این بازی
سی دی مالزی بگیر اگر نیاره دیگه از کنسولت هست برای منم اینطوری بعضی از دی وی دی خام ها رو مثل دیتا لایف نمیخونه یابازیش روی یه دی وی دی دیگه رایت کن
---------------------------------------
یک خبر مهم تمام سی دی Titan quest برای شرکت پردیس خرابه بعد از چند دقیقه که از مزرعه رد میشی از بازی میاد بیرون رفیقم که تو پردیسه گفت دارن روش کار میکنن ببینن چی میشه ولی بازیه جالبیه تکین هم امروز بعد از ظهر پخش میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or