در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
می دونم آخه UBI بازی Onimosha 3 رو هم می خواست بده بیرون ولی زورد تر یکی دیگه امد بیرون که...اره دیگه همون که ubi میخواد پخشش کنه مگه غیر یوبی شرکت دیگه ای میخواد پشخش کنه؟
تاریخش سپتامبر بود ولی مثل اینکه این یه نسخه ی دزدی هست که معمولا پیش میاد ولی اینکه 3 ماه زودتر بیاد یکم عجیبه ولی خب به ما چه بازیش بیاد ما مشکلی نداریم.
بحث Onimosha 3 اصلا ربطی به dmc3 نداره Onimosha 3 رو فکر میکنم یه شکرت چینی ( شایدم خوده کپکام ) تبدیل کرده بود و فقط برای فروش در ژاپن بود ولی خب چون بازیش اومد تو نت این شرکتهای ایرانی دانلود کردن و فروختنش ولی این dmc3 این طوری نیست و فقط و فقط یوبی میدش بیروننوشته شده توسط HellBoy:می دونم آخه UBI بازی Onimosha 3 رو هم می خواست بده بیرون ولی زورد تر یکی دیگه امد بیرون که...
می خوام بدونم اینم اونجوریه یا اصلی UBI
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
من که میگم 100% :cheesygri سالمه میگی نه ؟ پس صبر کن تا مهرداد بیاد بهت بگه:blushing:
میدونم برای شرکتی مثل کونامی میگم که میگی بازی اونی 3 رو منتشر کرده
مین جون شرمنده که انقدر دیر جواب دادم آخه دو روزه به این تاپیک نیومدم :blushing: ولی در مورد بازی فکر کنم همه متوجه شدید که این بازی سالمه من دانلودش کردم یه dvd حجمشم 3.76 gb و با موس هم نمیشه بازی کرد اینم چنتا عکس از این بازی