بازیهای موجود در بازار برای PC

اره دیگه همون که ubi میخواد پخشش کنه مگه غیر یوبی شرکت دیگه ای میخواد پشخش کنه؟;)
تاریخش سپتامبر بود ولی مثل اینکه این یه نسخه ی دزدی هست که معمولا پیش میاد ولی اینکه 3 ماه زودتر بیاد یکم عجیبه ولی خب به ما چه بازیش بیاد ما مشکلی نداریم.
می دونم آخه UBI بازی Onimosha 3 رو هم می خواست بده بیرون ولی زورد تر یکی دیگه امد بیرون که...
می خوام بدونم اینم اونجوریه یا اصلی UBI

نوشته شده توسط HellBoy:
می دونم آخه UBI بازی Onimosha 3 رو هم می خواست بده بیرون ولی زورد تر یکی دیگه امد بیرون که...
می خوام بدونم اینم اونجوریه یا اصلی UBI
بحث Onimosha 3 اصلا ربطی به dmc3 نداره Onimosha 3 رو فکر میکنم یه شکرت چینی ( شایدم خوده کپکام ) تبدیل کرده بود و فقط برای فروش در ژاپن بود ولی خب چون بازیش اومد تو نت این شرکتهای ایرانی دانلود کردن و فروختنش ولی این dmc3 این طوری نیست و فقط و فقط یوبی میدش بیرون:D

نوشته شده توسط gamestation:
میگم پس این جریان کپی رایت چیه یعنی یوبی یا هر شرکت دیگه ای برای بازیاش حق کپی رایت نمی زاره؟؟؟؟!!!
چرا میزاره ولی تو کشورهای مثل ایران که کپی رایت نیست یوبی هم میشنه بوق میزنه !!!

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
:)
من که میگم 100% :cheesygri سالمه میگی نه ؟ پس صبر کن تا مهرداد بیاد بهت بگه:blushing:

امین جون شرمنده که انقدر دیر جواب دادم آخه دو روزه به این تاپیک نیومدم :blushing: ولی در مورد بازی فکر کنم همه متوجه شدید که این بازی سالمه من دانلودش کردم یه dvd حجمشم 3.76 gb و با موس هم نمیشه بازی کرد اینم چنتا عکس از این بازی

اقا مهرداد اگه بازي كردي لطفا با ps2 مقايسش كن؟ گرافيك؟ اضافات؟(كلا ديگه هرچي برا مقايسه داره؟
از مديراي عزيز هم تشكر ميكنم برا اينكه اون تا پيك رو بستن ;)
و از بروبچي كه ناراحت شدن معذرت ميخوام:( :blushing:

نوشته شده توسط gameware:
لعنتی
گرفتم 6 سیدی از تکین کار نمی کنه
بچه ها راهی برای دور زدن قفل securom سراغ دارید؟
خب يعني چي كه كار نميكنه ارورش رو بگو شايد تونستيم يه كمكي بكنيم;)

ببینید من چه با Alcohol 120% امتحان کردم ، چه با Daemon Tools 4 HE
وقتی بازی رو خالی خالی بیاری که نمیشه
15n0xg1.jpg

این ارور میده
15n0xvo.jpg

اگر هم با SECUROM LOADER بیارمش باز هم همین ارورو میده!
15n0y9c.jpg

بازم همون ارورو میده
کمکم کنید

خب اين به خاطر اينه كه وقتي از برنامه الكل 120 استفاده ميكني نبايد درايو مجازي ديمون داشته باشي يا برعكس يعني يكي از برنا مه ها رو پاك كن بعد از يك درايو مجازي ديمون استفاده كن(گرفتي ديگه مهبد جان)؟:cheesygri ببين ميشه يا نه؟

میدونم برای شرکتی مثل کونامی میگم که میگی بازی اونی 3 رو منتشر کرده

اونم مثل همه شرکت های دیگه;)
مین جون شرمنده که انقدر دیر جواب دادم آخه دو روزه به این تاپیک نیومدم :blushing: ولی در مورد بازی فکر کنم همه متوجه شدید که این بازی سالمه من دانلودش کردم یه dvd حجمشم 3.76 gb و با موس هم نمیشه بازی کرد اینم چنتا عکس از این بازی

سلام.
خواهش میکنم مهرداد جان لطف کردی:cheesygri
میگم مشکل این بنده ی خدا ها رو هم حل کن و بهشون بگو چه طور اجراش کردی:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or