در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
می دونم آخه UBI بازی Onimosha 3 رو هم می خواست بده بیرون ولی زورد تر یکی دیگه امد بیرون که...اره دیگه همون که ubi میخواد پخشش کنه مگه غیر یوبی شرکت دیگه ای میخواد پشخش کنه؟![]()
تاریخش سپتامبر بود ولی مثل اینکه این یه نسخه ی دزدی هست که معمولا پیش میاد ولی اینکه 3 ماه زودتر بیاد یکم عجیبه ولی خب به ما چه بازیش بیاد ما مشکلی نداریم.
بحث Onimosha 3 اصلا ربطی به dmc3 نداره Onimosha 3 رو فکر میکنم یه شکرت چینی ( شایدم خوده کپکام ) تبدیل کرده بود و فقط برای فروش در ژاپن بود ولی خب چون بازیش اومد تو نت این شرکتهای ایرانی دانلود کردن و فروختنش ولی این dmc3 این طوری نیست و فقط و فقط یوبی میدش بیروننوشته شده توسط HellBoy:می دونم آخه UBI بازی Onimosha 3 رو هم می خواست بده بیرون ولی زورد تر یکی دیگه امد بیرون که...
می خوام بدونم اینم اونجوریه یا اصلی UBI
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
من که میگم 100% :cheesygri سالمه میگی نه ؟ پس صبر کن تا مهرداد بیاد بهت بگه:blushing:
میدونم برای شرکتی مثل کونامی میگم که میگی بازی اونی 3 رو منتشر کرده

مین جون شرمنده که انقدر دیر جواب دادم آخه دو روزه به این تاپیک نیومدم :blushing: ولی در مورد بازی فکر کنم همه متوجه شدید که این بازی سالمه من دانلودش کردم یه dvd حجمشم 3.76 gb و با موس هم نمیشه بازی کرد اینم چنتا عکس از این بازی