خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه ریمستر گیرز کالکشن بدن با فورزا هورایزن ۵.
باقی عناوینشون هم در سطح پلی استیشن نیست، مال خودشون :D
واقعا هم به جز این دوتا بقیه بازی های انحصاری شون بدرد خودشون میخوره... بلید و ایندیانا جونز حالا نیم نگاهی میشه بهشون انداخت ولی دیگه هر چیزی غیر اینایی که گفتم، ارزش هزینه کردن در مقابل اون همه انحصاری تاپ سونی رو نداره.

واقعا هم به جز این دوتا بقیه بازی های انحصاری شون بدرد خودشون میخوره... بلید و ایندیانا جونز حالا نیم نگاهی میشه بهشون انداخت ولی دیگه هر چیزی غیر اینایی که گفتم، ارزش هزینه کردن در مقابل اون همه انحصاری تاپ سونی رو نداره.
اتفاقا اون ایندیانا جونز تابلوئه چیز داغونیه

یه ایندیاناجونز ۳۰ سال پیش رو سگا بازی میکردم، به جان خودم از این بهتر بود :D

اتفاقا اون ایندیانا جونز تابلوئه چیز داغونیه

یه ایندیاناجونز ۳۰ سال پیش رو سگا بازی میکردم، به جان خودم از این بهتر بود :D

بابا خیلی خفن بود:دی بعد ان سال از مایکروسافت یه بازی اکشن ادونچر درست حسابی گردن کلفت داریم میبینیم، اونم شما هی هیت میورزید:دی

به نظر من که یکی از بهترین انحصاری های این چند وقت اخیر مایکروسافت میشه. خیلی بازی سونی پسندی هست:دی کنسول سلر میشه براشون قشنگ. مشین گیمز هم کارش خیلی درسته، قطعا بازی خفنی در میارن. خلاصه بکشید از این بیرون:دی

بابا خیلی خفن بود:D بعد ان سال از مایکروسافت یه بازی اکشن ادونچر درست حسابی گردن کلفت داریم میبینیم، اونم شما هی هیت میورزید:D

به نظر من که یکی از بهترین انحصاری های این چند وقت اخیر مایکروسافت میشه. خیلی بازی سونی پسندی هست:D کنسول سلر میشه براشون قشنگ. مشین گیمز هم کارش خیلی درسته، قطعا بازی خفنی در میارن. خلاصه بکشید از این بیرون:D

من معتقدم اول شخص بودن و شلاق (!) به خصوص شلاق يا خيلى بازى رو خاص ميكنه يا با مغز ميكوبدش زمين :D

بابا خیلی خفن بود:D بعد ان سال از مایکروسافت یه بازی اکشن ادونچر درست حسابی گردن کلفت داریم میبینیم، اونم شما هی هیت میورزید:D

به نظر من که یکی از بهترین انحصاری های این چند وقت اخیر مایکروسافت میشه. خیلی بازی سونی پسندی هست:D کنسول سلر میشه براشون قشنگ. مشین گیمز هم کارش خیلی درسته، قطعا بازی خفنی در میارن. خلاصه بکشید از این بیرون:D
You mean PS5 seller right? :D

به بازی میخوره یه AA باشه بیشتر از هر چیزی.

وایب یه بازی 85+ رو نداره اصلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or