صدرا قبولی که از 20 میشه 10 و بنظر من قابل قبوله ، من کلا به خاطر اون محاسن 15 میدم.واقعا اينا چيزى نيست به خاطرش بخوايم نمره قبولى بديم بهشون
هر چند من خودمم از منافع گيم پس و غيره استفاده ميكنم و هميشه هم يه كنسول مايكروسافت داشتم ولى واقعا اوضاع جالبى نداره.
بعنوان طرفدار بازی و ip بله ولی بعنوان طرفدار پلتفرم و کنسول خیر! من دارم کلی حرف میزنم بحث ناموس و اینا نیست چه xbox چه ps چه نینتندو باشه. اینهمه بحثی هم که داره میشه xbox روی بعنوان یه شرکت کنسول ساز داریم نگاه میکنیم و اونهایی که کاربرهای xbox هستن. ولی اگه از همین الان قبول کنیم xbox بیشتر پابلیشره تا یه محصول پلتفرم محور حرفت درسته.شما به عنوان یه فن، فروش موفق و بالای ip مورد علاقت موفق نباشه مطمئن باش دنباله ای ازش نمیبینی.
پس علاوه بر سهامدار یه فن هم باید امیدوار باشه بازی مورد علاقش خوب بفروشه.
خب اون محتوای مورد علاقه شما به فرض رو ps هم عرضه بشه و دوباره یه چرخه پول مرده زنده بشه، شما باید خوشحال باشی یا ناراحت؟
البته اگه انحصاری رو ناموس و ابرو و شرف یه کنسول میدونی و روش غیرت داری اون دیگه بحثش جداست و تو چارت فکری من تعریف نشده
صدرا قبولی که از 20 میشه 10 و بنظر من قابل قبوله ، من کلا به خاطر اون محاسن 15 میدم.
میگم من به رقیب نگاه نمیکنم صرفا خود کنسول و محتوای ارائه شده رو با توجه به قیمت تموم شده در نظر گرفتم.
با این دو قسمت خیلی مخالفم.کاری ندارم الان اسپنسر شده سیبل و همه با دلیل و بی دلیل مشغول کوبیدنش هستن، من در کل باهاش حال میکنم.
فن واقعی هم باید به فکر فروش بیشتر بازی و شرکتی باشه که طرفداراشه و نباید براش مهم باشه کجا داره فروش میره.
با این دو قسمت خیلی مخالفم.
فیلاسپنسر یک مدیر لُمپن و ناکارآمده که از روزی که یادمه فقط وعده داده و شعر گفته و در عمل هیچی.
من 5 - 6 سال پیش تو همین فروم گفتم که فیلاسپنسر عامل وضعیت نابسامان اکسباکسه چون به شدت متوهمه و اصلا نمیدونه گیمرها دنبال چی هستن.
هر سال E3 با سیس عقاب میومد باد مینداخت تو غبغب میگفت Best lineup ever ... ولی متاسفانه هیچکس بهش نگفت "بچه بیا پایین ***** نگو، سرمون درد گرفت"
در مورد دومی هم، از نظر من فن بودن و طرفداری سالم و منطقی در حوزه ویدیوگیم اتفاقا هیچ ربطی به اسم شرکت و سود و زیانش نداره. چیزی که باعث میشه من فن Playstation باشم فقط و فقط بازیهاش بوده. حالا اگر با همین سرویسی که داره به من مخاطبش میده و با کیفیتی که در ارجحیت هست سود میکنه، خب نوش جونش، ولی اگه بخواد مسیرش رو عوض کنه و دیگه بازیهای با کیفیتی که من میخوام رو بهم نده، اونموقع دیگه سونی و پلیاستیشن کدوم خرین ؟!
والا نسل 7 که اکسباکس تا 3 - 4 سال اولش خفن کار کرد، من گیمر کنسولش رو داشتم و یه موقعهایی حتی بیشتر از PS3 با 360 بازی میکردم و بنظرم همه چیز خیلی خوب و درست بود.
از کیفیت بازیها گرفته تا سیاستها و حتی فنهاش.
ولی متأسفانه از یه جایی به بعد همه چیز پیرامون xbox رو مُخ و بیکیفیت شد!
واقعا از صمیم قلب دلم میخواست اون رقابت و دوران نسل ۷ ادامه پیدا میکرد.
مساله اینجاست که محاسن ایشون در قسمت های فرعیه ولی معایبش در قسمت های اصلیه و برای همین ارزش محاسن به چشم نمیاد.نیما منم بی عیب و نقص نمیدونمش، ولی در کل به همون دلایلی که گفتم برای من تو ایران با توجه قیمت خوب کار کرده.
حالا اینکه نتونسته انحصاری با کیفیت در حد برند xbox نسل 7 تولید کنه اون بحثش جداست.
حقیقتا ناتی داگ و سانتامونیکا و حتی ساکرپانچ و گوریلا کاری کردن که توقع ما گیمرها خیلی زیاد باشه از بس که کیفیت اینا بالاست.
تو همون بحثم اشاره کردم ضعف اصلی تیم مدیریت فعلی فقط و فقط نبود انحصاری باکیفیته که درسته فاکتور مهمیه ولی همه چیز نیست.
من دفاعی از شرایط فعلی ندارم ولی معتقدم کنار ضعف ها باید محاسن هم دیده بشه.
این طرز فکر درست نیست.شما به عنوان یه فن، اگه فروش موفق و بالای ip مورد علاقت نباشه مطمئن باش دنباله ای ازش نمیبینی.
پس علاوه بر سهامدار یه فن هم باید امیدوار باشه بازی مورد علاقش خوب بفروشه.
باید ببینیم ساعت چند هفته پیش اون توئیت تاریخی رو زده. همون ساعت یه ذره جلوتر.اقا چی شد پس این event?
فک کنم اسپسنر و نادلا پیش خودشون گفتن چون یه هفته گذشته و اوضاع هم یکمی اروم شده پس نیازی به event و اینا نیس و شامل مرور زمان کنیم قضیه رو بریم جلو
.
آقا اینا اصلا نگفتن ایونت یا ... فقط گفتن هفتهی دیگه آپدیت میدیم.اقا چی شد پس این event?
فک کنم اسپسنر و نادلا پیش خودشون گفتن چون یه هفته گذشته و اوضاع هم یکمی اروم شده پس نیازی به event و اینا نیس و شامل مرور زمان کنیم قضیه رو بریم جلو
.