یه مخدر سرخوش مقطعی به طرفدارای خودشون میشه و البته تبلیغ برای خرید کنسول برای بازی هایی خودشون که همه منتظر بودن تو کنسول رقیب تجربه کنن. ممکنه نه تنها بازی نیاد یه بازی خیلی دهن پر کن هم معرفی کنن برای کنسول خودشون. بازم همه اینا حدسهحس سر خوردگی به پی اس فن مگه برا مایکرو نون و آب میشه؟!
بحث خیلی کلانتر از این فن بازی هاست
یه مخدر سرخوش مقطعی به طرفدارای خودشون میشه و البته تبلیغ برای خرید کنسول برای بازی هایی خودشون که همه منتظر بودن تو کنسول رقیب تجربه کنن. ممکنه نه تنها بازی نیاد یه بازی خیلی دهن پر کن هم معرفی کنن برای کنسول خودشون. بازم همه اینا حدسه
هییت مدیره مایکروسافت 80 میلیارد دلار که معادل یک سوم الی چهارم بودجه سالانه ایران هست رو خرج این نکردن که با اجرای یه فیلمنامه بالیوودی طرفدارای xb شاد بشن یا طرفدارای ps ناراحت بشن.ویدئو امیرگیمشو هم جالب بود. ممکن هم هست همین باشه. یه سیرکی که ترتیب دادن یهو با تکذیب همه چی و چند تا بازی اسم و رسم دار تو گیمپس یه حس سرخوردگی و شکست به طرفدارای طرف مقابل و حس برنده شدن به طرفدارای خودشون باشه. والا از این جماعت هیچی بعید نیست
من بارها گفتم آوردن دو واژه نینتندو و تخفیف در یک جمله باعث میشه به دلیل غلط گرامری جملت از بیخ اشتباه باشه. الان همین جمله ای که من گفتم در کل اشکال ساختاری پیدا کردمتاسفانه سونی در این زمینه هم به کسی نگاه نمیکنه! همین الان رقیب فعلی، مایکروسافت،گیم پس رو داره و هرچی انحصاری هست رو دی وان میزاره توش، اما دلیل نشد سونی بازی هاش رو 70 دلار نکنه!
فکر کنم استدلالشون هم اینه که خوب ما الان مثلا 350 میلیون دلار خرج SM2 کردیم که بخشی از درآمد هم میره تو جیب مارول، پس باید گرون کنیم که پول ساخت برگرده و سود بده تا باز بسازیم. پس کار نداریم بقیه چیکار میکنن، ما 70 دلار فرو میکنیم! ژآپنی ها کلا اینجورین. نینتندو هم خیلی خسیس و بیرحمه. تا الان کسی دیده رو بازی هاش عین بقیه تخفیف بده مثلا؟
این کیه همچین پیشبینی کرده؟ویدئو امیرگیمشو هم جالب بود. ممکن هم هست همین باشه. یه سیرکی که ترتیب دادن یهو با تکذیب همه چی و چند تا بازی اسم و رسم دار تو گیمپس یه حس سرخوردگی و شکست به طرفدارای طرف مقابل و حس برنده شدن به طرفدارای خودشون باشه. والا از این جماعت هیچی بعید نیست
دوستمون سیاست زده به قضیه نگاه میکنه (من نمیشناسمش و فقط تو همین فروم اسمش رو شنیدم)، ولی در مورد نظرش، ویدئوگیم و فضاش مثل سیاست، حذفی نیست که الان مثلا مایکرو بخواد سونی فن هارو حذف کنه، نه تنها نمیتونه و کلا قفله این قضیه، اگرم بتونه خب چه فایده ای داره؟ مثلا سرخورده ها 2 روز دیگه سونی رو میندازن دور و مایکرو فن میشن؟این کیه همچین پیشبینی کرده؟
الگوی مدیریت تیم ایکس باکس ایشونه:دوستمون سیاست زده به قضیه نگاه میکنه (من نمیشناسمش و فقط تو همین فروم اسمش رو شنیدم)، ولی در مورد نظرش، ویدئوگیم و فضاش مثل سیاست، حذفی نیست که الان مثلا مایکرو بخواد سونی فن هارو حذف کنه، نه تنها نمیتونه و کلا قفله این قضیه، اگرم بتونه خب چه فایده ای داره؟ مثلا سرخورده ها 2 روز دیگه سونی رو میندازن دور و مایکرو فن میشن؟
اصلا مگه خورشید سونی فن ها مایکرو هست که بخواد اینجوری تاثیر بذاره؟ سونی فن ها برای پلی استیشن و بازی هاش فن سونی هستن نه هیت به مایکرو و سرخوردگی و فولان...
نه به نظر منم همچین چیزی نیست و نهایتا یک ترفند باشه برای اینکه کم کم ذهن ها اماده تغییرات بزرگ یا اسپارک تغییرات بزرگ، بشه، که همینم با این همه شایعات، فعلا گند زده شده توش و بیشتر از اینکه ذهن ها "اماده" باشه، کم کم به سمت "بی تفاوتی و حس خیانت دیدن" میره......
آخر داستان این نشه صلواتالگوی مدیریت تیم ایکس باکس ایشونه:
View attachment 328025
شما اگه فهمیدی نقشه داچ چی بود نقشه اسپنسرم میفهمی!
هییت مدیره مایکروسافت 80 میلیارد دلار که معادل یک سوم الی چهارم بودجه سالانه ایران هست رو خرج این نکردن که با اجرای یه فیلمنامه بالیوودی طرفدارای xb شاد بشن یا طرفدارای ps ناراحت بشن.
متاسفانه سونی در این زمینه هم به کسی نگاه نمیکنه! همین الان رقیب فعلی، مایکروسافت،گیم پس رو داره و هرچی انحصاری هست رو دی وان میزاره توش، اما دلیل نشد سونی بازی هاش رو 70 دلار نکنه!
فکر کنم استدلالشون هم اینه که خوب ما الان مثلا 350 میلیون دلار خرج SM2 کردیم که بخشی از درآمد هم میره تو جیب مارول، پس باید گرون کنیم که پول ساخت برگرده و سود بده تا باز بسازیم. پس کار نداریم بقیه چیکار میکنن، ما 70 دلار فرو میکنیم! ژآپنی ها کلا اینجورین. نینتندو هم خیلی خسیس و بیرحمه. تا الان کسی دیده رو بازی هاش عین بقیه تخفیف بده مثلا؟
ربطى به بيرحمى و خساست نداره.
وقتى شما محصول با كيفيت ارائه ميدى مشترى دارى و نيازى نبست بخواى سوارى بيجا بدى كه بيان ازت خريد كنن
خوب پس احترام متقابل به فن هات چی میشه؟ یعنی نباید یه بازی رو بعد یه مدت و وقتی سودش رو کرد بهش تخفیف بدی که طیف وسیع تری بتونن بیان سمتش؟ به نظر من که نینتندو واقعا خسیس و بی رحمه