والا من زياد سر از دنياى نينتندو در نميارم ولى به نظرم انقدى كيفيتش واسه محاطبش بالا هست كه موضوعيت نداشته باشه مساله
تخفيف و آفر دادن خوبه ولى لزومى هم نداره.
هر چند در اين زمينه سونى معقول عمل ميكنه.
ببین ذهنیت فنای نینتندو اونجوری نیست بیزنس نینتندو هم اونجوری نیست.خوب پس احترام متقابل به فن هات چی میشه؟ یعنی نباید یه بازی رو بعد یه مدت و وقتی سودش رو کرد بهش تخفیف بدی که طیف وسیع تری بتونن بیان سمتش؟ به نظر من که نینتندو واقعا خسیس و بی رحمه
اثرات زیاد دیابلو بازی کردنهاسپنسر و رفقا موقع بازدید از کوجیما یه جوری هستند انگار روضه حضرت ابوالفضل اومدن.
اون خانم پشتی که داره از حال میره
View attachment 328046
خیلی چاق نشده اسپنسر؟؟
رفت Helldivers 2 بازی کنه!
از عوارض خوردنِ زیاده فشار
فکر کنم جلیقه ضد گلوله پوشیده که از خطر ترور توسط فنهای متعصب در امان بمونه!اسپنسر و رفقا موقع بازدید از کوجیما یه جوری هستند انگار روضه حضرت ابوالفضل اومدن.
اون خانم پشتی که داره از حال میره
View attachment 328046
خیلی چاق نشده اسپنسر؟؟
ترور که بعیده ولی شاید مریدانش تیکه پاره کننش برا تبرک و ساخت امام زاده از بس دوسش دارن.کلا این بشر از قشر ایکس فن مخالف و دشمن ندارهفکر کنم جلیقه ضد گلوله پوشیده که از خطر ترور توسط فنهای متعصب در امان بمونه!
البته شاید این حرف درستی نباشه چون اونی که به فکر فروش بیشتره سهام داره تا فنفن واقعی هم باید به فکر فروش بیشتر بازی و شرکتی باشه که طرفداراشه
کاری ندارم الان اسپنسر شده سیبل و همه با دلیل و بی دلیل مشغول کوبیدنش هستن، من در کل باهاش حال میکنم.
به هر حال xbox نسل9 مزبت ها و معایب خودش رو داره و ندیدن خوبی هاش بی انصافیه.
از تولید سریس اس با قیمت کم برای قشر ضعیف بگیر تا گیم پس و ساپورت خوبش تا امکان خرید از ریجن ارژانتین و ترکیه و جاهای مشابه و اضافه کردن بازی به اکانت اصلی با قیمت بسیار ناچیز.
اینا مواردی هست که من گیمر تو ایران ازش حسابی استفاده کردم و اگه میخواستم بعضی از بازیهای مدنظرم رو روی Ps5 بخرم با این قیمت دلار حقیقتا زورم نمیرسید!
مقایسه ps و xbox رو کاری ندارم و نوع مدیریت و کیفیت خروجی و نگاه به مصرف کننده و ...
اگه تک این برند و سیاست هاش رو تو نسل 9 رو درنظر بگیریم ،با توجه به مجموع شرایط من نمره 15/20 رو بهشون میدم.
اضافه شدن بازیهای xbox به ps هم بنظرم کار درست و بسیار هوشمندانه ای هست.
شما بازی رو ساختی و هزینه هاش رو پرداخت دادی، حالا یه بازار بزرگتر هست که مشتری هاش بیشتر هم پول واسه بازی خرج میکنن، خب چرا نباید از این فرصت استفاده کنی؟
فن واقعی هم باید به فکر فروش بیشتر بازی و شرکتی باشه که طرفداراشه و نباید براش مهم باشه کجا داره فروش میره.
البته شاید این حرف درستی نباشه چون اونی که به فکر فروش بیشتره سهام داره تا فن
منی که فن یک چیزی هستم روی پلتفرومی که استفاده میکنم حتما محتوای مورد علاقه ام وجود داره. اگه اون محتوا جاهای دیگه باشه یا اصلا نباشه پس دلیل علاقه ام به اون پلتفرم چی میتونه باشه؟