بابا دارم اذیت می کنم وگرنه که کلت ایست وود دلقکی بیش نیستاگه واقعا شایعه بوده چرا با یه توئیت تکذیب نشد؟ یه هفته ملت رو علاف کرده که یه تکذیب کنه؟
دمت گرم سرسختترین فنهای ایکسباکس شل کردن تو هنوز تو مرحلهی انکاری.چند روزه همه جور حرفی به فن های xbox زده میشه اونم بر اساس یه سری شایعات
این چند وقته خیلی تحت فشار بودین و من نگران روزی هستم شایعات درست نباشه
یعنی چندش آور ترین نوع جمله ای که تو این بحثا دیدم همیشه این بوده ! ویژن فولان شرکت مریخ میبینه و اصلا شرکت افسانه ای ما تو این بحثا نیست ! بعد همین شرکت خداونگار تخته کردن انواع اقسام وسایل از سخت افزار تا نرم افزار بوده ولی طرف جوری حرف میزنه انگار این شرکت مقدس مثلا 80 سال بعد میبینه در حالی که قسم میخورم مدیرا خود شرکت نمیدونن 24 ماه دیگه دنیا به کدوم سمت رفته ! من تردیدی ندارم اگر مثلا نسل 8 xbox one موفقیت ps4 به دست میاورد این شرکت مایکروسافت حتی بازیاش رو pc هم عرضه نمیکرد یعنی این رو با تمام قاطعیت میگم ! اگر xbox موفقیت ps داشت تا دوره انقراض انسان ها بازیاشو رو pc نمیدیدیم ! بعد فناش وقتی شرکته با مغز رفته تو دیوار و عملا داره بخش سخت افزار گل میگیره میگن نه داداش مگه نمیدونی ویژن شرکت ما یه چیز دیگس ! حالا تازه امروز فهمیدن کل این شرکت شبانه روز داشته نگاه میکرده بلکه آمار فروش سخت افزار (به گفته اساتید هیچ ارزشی نداشت) یه ذره بره بالا مجبور نشن بازیاشون رو ps بدن !شما مثل اینکه در جریان نیستی.مایکروسافت به فراتر از کنسولوار قدم گذاشته سونی کیه این وسط
View attachment 327620
سریع تر برو تو صف که ظرفیت vault محدودکلت ایست وود تو پادکستش گفته یکی از مدیران مایکرو بهش گفته هفته دیگه به کارای این هفتتون می خندین.
@only sony
رامین داداش اون غاره بود گفتی در سی کیلومتری شهرتون هست لوکیشن می دی؟
ایشون دیگه زیادی بی طرفه تو قالب بی طرفی گیرکرده بیرون نمیاددمت گرم سرسختترین فنهای ایکسباکس شل کردن تو هنوز تو مرحلهی انکاری.
اینقدر این مایکروفنا رو اذیت نکنسریع تر برو تو صف که ظرفیت vault محدود
View attachment 327621
البته این قضیه دیگه از لول شایعه عبور کرده و HiFi Rush و Sea of Thieves مولتی پلتفرم میشند و احتمالا همین دو سه ماه آینده منتشر میشن. از طرفی خود مایکرو هم تکذیبی نکرد .و من نگران روزی هستم شایعات درست نباشه