ببین رولی جان با اینکه تو همین فروم و دیگر شبکه های اجتماعی مستقیم و غیر مستقیم به من توهین شخصی کردی من یک بار و برای آخرین بار خیلی محترمانه و با آرامش جوابت رو می دم. البته منظورم در این موضوع به خصوصه وگرنه من باهات دلخوری و چیز خاصی ندارم. امیدوارم برای همیشه پرونده این قضیه برات بسته شه.
شما از روزی که فهمیدی من سریز اس خریدم بنا بر این گذاشتی که من هیتر سونی شدم و دارم از سیاست های مایکرو دفاع می کنم. یعنی واقعا نمی فهمم چجوری یه نفر می تونه چنین گودرزی رو به چنین شقیقه ای مرتبط بدونه؟
من از جیمبو اصلا خوشم نمیاد. ولی همیشه گفتم رفتار جیمبو در برابر کاری که اسپنسر داره می کنه ذره در برابر اقیانوسه. من همون موقع که اسپنسر شروع کرد اعتراض کردم بهم گفتن سونی فن بی منطق. زمانیم که به جیمبو اعتراض کردم در چشم شما شدم خائن و مدافع اسپنسر. مشکل فن هایی مثل شما دقیقا همینه که نمی تونین بفهمین یه نفر می تونه فن یه کنسول باشه ولی نسبت به تصمیمات مدیران اون کمپانی معترض هم باشه. از دیدگاه شما فن بودن یعنی غلام حلقه به گوش بودن. یعنی هر کی هر کاری کرد من بگم دمت کردیم فدایی داری.
دیگه هم صحبتی باهات در این موضوع ندارم. با من در مورد مباحث دیگه می خوای بحث بکنی مخلصتم هستم برای من عزیزی.