نمیدونم کجا ولی یه جا تو اینترنت امروز این رو دیدم که کنسول بعدی ماکروسافت دستی هست. یه سری مشنگ ریختن دور هم و هر کی یه چیزی میگه و اجرا میکنندپشمام امروز دقیقا همین کلمه Microsoft Gaming تو ذهنم بود با اون شایعه طراحی کنسول نسل بعدی توسط تیم سرفیس هم یجورایی همخوانی داره. شاید کنسول خانگی و handheld نسل بعدیشون اصلا کنسول به این شکل و شمایل نباشه و تعریف که میشناسیم نباشه و steamdeck مانند بسازن، که اینجوری بازی های چند سال قبل سونی رو هم بتونن تجربه کنن
داره همین اتفاق میافته دیگه پس windows gaming چیه؟ اگه درست باشه البته.من که بعید میدونم تمام بازیهاشو بیاره رو کنسول سونی اصلا امکان پذیر نیست کاملا مضحکه قضیه .اگه قرار باشه اینکارو کنه دیگه باید کنسول ساختنو بزاره کنار و ناشر بشه.
من حدسم اینه بازی های بتسدا و اکتیویژن از انحصار در میان اونم نه همزمان مثلا شش یا یکسال بعد برای پلی استیشن بیان
بحث ویندوز با کنسول رقیب زمین تا اسمون فرق دارهداره همین اتفاق میافته دیگه پس windows gaming چیه؟ اگه درست باشه البته.
عزیزم داره کلا برند عوض میشه. ایکس باکسی دیگه وجود نداره. کنسول بعدی هم یه جور سورفیس دستی قرار باشهبحث ویندوز با کنسول رقیب زمین تا اسمون فرق داره
کاملا موافقم باهات. بعد از چند سال عملکرد ضعیف first-party های مایکروسافت که نتیجه عملکرد ضعیف اسپنسر تو این بخش بود یعنی شناخت نادرست بازار و خواست گنسول گیمر ها. ولی بعد این سالها و سروسامون گرفتن first-party ها بخوای چنین حرکتی بزنی دور از منطقه و عقلانی نیست... اینکه بگیم نمیشه با سونی و اینستال بیسش رقابت کرد هم حرف مفته... شما ۴ تا بازی خفن و با کیفیت بده چیزی که کنسول گیمر میخواد ببین چجوری کنسولت مثل بنز میفروشه...من یه نظر نامطلوب بگم، خودم همیشه میگم اسپنسر تپه سالمی نذاشتی خب؟ ولی هر چی فکر میکنم اخراجش و این تصمیم های یهویی مثل بقیه تصمیم های بی منطق ماکروسافت میمونه. هنوز امضای قرارداد اکتیویژن بیلزارد خشک نشده آخه دیگه نمیشه بعد کلی خرج یهو بیان تغییر رویه بدن. حداقل بزارن دووم بیاد نمیدونم کراش جدید بیاد، فیبل بیاد هیلبلید بیاد ببینیم چی میشه؟ این هم یه تصمیم احمقانه مثل اخراج دن متریک میمونه
اسپنسر کلا درک درستی از گیم و جامعه گیمر نداره فکرش این بود به سازندهها پول بده روز اول بزارن تو گیم پس با قیمت مفت ملت هم هجوم بیارن به این اکوسیستم. ولی فکر نمیکرد این حجم از گیمری که تو اکوسیستم هست یه چیزی جدا از چیزهایی میخواد که بیرون موجوده و اصلا کسی وقتش رو داره این همه بازی رو یه جا بازی کنه. به قولی خیلی ها تا منوی اول بازی میرفتن و ۱۰ دقیقه بازی میکردن و میومدن بیرون. خب بعدش چی؟ این هزینه ها از کجا قراره جبران بشه. اسپنسر یه جامعه زامبی وار درست کرد که انتظار داشتن همیشه همین باشه. بعد گفت ناشرهای خفن با بازیهای جاافتاده رو بیارم که شد خریدهای بی منطق با قیمت گزاف. من از الان از عاقبت بتسدا و اکتیویژن ترس دارم که تهش نوکیا نشن و کلا تعطیل بشن. همین الانش کلی آدم اخراج شدن سر هزینه های زیاد. بالاخره ماکروسافت که همش بخش گیمش نیست. کلی بخش دیگه داره مثل آفیس ویندوز کلاود برای اونا هم هزینه باید بکنه.کاملا موافقم باهات. بعد از چند سال عملکرد ضعیف first-party های مایکروسافت که نتیجه عملکرد ضعیف اسپنسر تو این بخش بود یعنی شناخت نادرست بازار و خواست گنسول گیمر ها. ولی بعد این سالها و سروسامون گرفتن first-party ها بخوای چنین حرکتی بزنی دور از منطقه و عقلانی نیست... اینکه بگیم نمیشه با سونی و اینستال بیسش رقابت کرد هم حرف مفته... شما ۴ تا بازی خفن و با کیفیت بده چیزی که کنسول گیمر میخواد ببین چجوری کنسولت مثل بنز میفروشه...