خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شایعه جدید:
قراره برند ایکس باکس جمع بشه و Microsoft Gaming ظهور کنه

به نظر من طبیعیه... وقتی یه برند شکست میخوره مجبور میشن ریبرندش کنن و با یه سری تغییرات گسترده دوباره معرفیش کنن. برای همینه که مایکروسافت قراره بیانیه بده نه ایکس باکس!
GFvV8wLWgAAp6Bm.jpg

یه نفر دوربین های تو ماکروسافت هک کنه ببینیم چه خبره توش. فکر کنم قیامت باشه
الان فکر کنم اسپنسر هیچکارس و فقط داره چک و لگد میخوره که این کارو کن اونکارو کن

اگه قرار باشه ریبرندیگ صورت بگیره باید اسپنسر اخراج بشه چون عملاً نمیشه یه برند رو نابود کرد و بعد دوباره مدیریت جدید رو بهش داد.
در کل تو شرکت های بزرگ یک سری هدف ها میزارن و اگه بهش نرسیدی پوستت رو میکنن اینجوری نیست که بگن خب ما چون پولداریم فدای سرت.
تیم مدیریت ایکس باکس هم بنظرم واقعا ضعیف عمل کرده و با توجه به پشتوانه مالی و شرکت هایی که خریده باید حداقل دو برابر این میزارن موفق میشد ولی در عمل حتی از درجا زدن هم عبور کرده.
گیم پس رو روی همه چی آورده ولی وقتی نمیتونه درست مدیریت کنه یعنی مشکل داره.
از ساده ترین نمونه های مدیریت مزخرف اسپنسر همین اسم گذاری مسخره ایکس باکس هست که تا الان هیچ کدوم از رفیق های من و دوستای پسرم و ... نمیدونن اسم کنسول جدید مایکروسافت چیه ولی همه پلی استیشن ۵ رو میشناسن.
وقتی ایکس باکس ایکس و اس میزاری یعنی مشکله و کسی متوجه تغییر نسل نمیشه. همه که صبح و شب تو فروم های گیمینگ نیستن.
یا اینکه با ساختن دو کنسول با قدرت متفاوت رسماً دهن بازی ساز رو سرویس میکنی که باید بازی ها رو برای دو تا محصول با توان متفاوت بهینه کنه که نتیجه ش میشه شاهکارهای گرافیکی که شاهد هستیم.

پشمام امروز دقیقا همین کلمه Microsoft Gaming تو ذهنم بود :D با اون شایعه طراحی کنسول نسل بعدی توسط تیم سرفیس هم یجورایی همخوانی داره. شاید کنسول خانگی و handheld نسل بعدیشون اصلا کنسول به این شکل و شمایل نباشه و تعریف که میشناسیم نباشه و steamdeck مانند بسازن، که اینجوری بازی های چند سال قبل سونی رو هم بتونن تجربه کنن 🤡 :D
نمیدونم کجا ولی یه جا تو اینترنت امروز این رو دیدم که کنسول بعدی ماکروسافت دستی هست. یه سری مشنگ ریختن دور هم و هر کی یه چیزی میگه و اجرا میکنند

کلا به هر طرفی نگاه کنی آثار هنری به جا مانده از اسپنسر، ناجی کهکشان راه شیری رو میبینی!
عجیبه که ۱ نفر توانایی این حد از خرابکاری و گند زدن رو داشته باشه ینی سونی مثلا عین این فیلما یکیو استخدام میکرد که مایکروسافت رو خراب کنه هم در این حد نمیتونست فاجعه به بار بیاره!
جالبیشم اینه که هربار میاد روی سن یه عده هستن که براش غش و ضعف میکنن! کمدی خالصه این شرایط :))
هیچوقت یادم نمیره اومد کنسول بین نسلی XB نسل ۸ رو معرفی کرد یجوری که هیچی دیگه قراره رد دد ۲ با ۱۲۰ فریم و ۴K اجرا بشه. تهش که عرضه شد انحصاری نداشتن که این قدرتو یجوری نشون بده. همین بلا باز سرشون اومده وسط نسلیم یه بازی شوکیس نداشتن و تموم شوآف و ادعای شوکیس گرافیکی بازی سوپرخطی و کوتاه هلبلید ۲ با یه نمایش گیم پلی دث استرندینگ ۲ به خاطرات پیوست.
اکتیویژن و بتزدا که سهله اینا سونیم بخرن وقتی آدم نادون و دروغگویی به اسم اسپنسر سر کار باشه نهایت دستاوردشون اینه که یکی بیاد به ۱۰ درصد رزولوشن بیشتر از اول نسل افتخار کنه.
البته که اینا مهم نیست مایکروسافت هیچ شکستی نداشته و کاربر z اینجا ادعا می‌کنه که کمپانی در بهترین شرایط ممکن به سر میبره:-j

من یه نظر نامطلوب بگم، خودم همیشه میگم اسپنسر تپه سالمی نذاشتی خب؟ ولی هر چی فکر میکنم اخراجش و این تصمیم های یهویی مثل بقیه تصمیم های بی منطق ماکروسافت میمونه. هنوز امضای قرارداد اکتیویژن بیلزارد خشک نشده آخه دیگه نمیشه بعد کلی خرج یهو بیان تغییر رویه بدن. حداقل بزارن دووم بیاد نمیدونم کراش جدید بیاد، فیبل بیاد هیلبلید بیاد ببینیم چی میشه؟ این هم یه تصمیم احمقانه مثل اخراج دن متریک میمونه

من که بعید میدونم تمام بازیهاشو بیاره رو کنسول سونی اصلا امکان پذیر نیست کاملا مضحکه قضیه .اگه قرار باشه اینکارو کنه دیگه باید کنسول ساختنو بزاره کنار و ناشر بشه.
من حدسم اینه بازی های بتسدا و اکتیویژن از انحصار در میان اونم نه همزمان مثلا شش ماه یا یکسال بعد برای پلی استیشن بیان

من که بعید میدونم تمام بازیهاشو بیاره رو کنسول سونی اصلا امکان پذیر نیست کاملا مضحکه قضیه .اگه قرار باشه اینکارو کنه دیگه باید کنسول ساختنو بزاره کنار و ناشر بشه.
من حدسم اینه بازی های بتسدا و اکتیویژن از انحصار در میان اونم نه همزمان مثلا شش یا یکسال بعد برای پلی استیشن بیان
داره همین اتفاق میافته دیگه پس windows gaming چیه؟ اگه درست باشه البته.

• Like
Reactions: SiminSecret
من یه نظر نامطلوب بگم، خودم همیشه میگم اسپنسر تپه سالمی نذاشتی خب؟ ولی هر چی فکر میکنم اخراجش و این تصمیم های یهویی مثل بقیه تصمیم های بی منطق ماکروسافت میمونه. هنوز امضای قرارداد اکتیویژن بیلزارد خشک نشده آخه دیگه نمیشه بعد کلی خرج یهو بیان تغییر رویه بدن. حداقل بزارن دووم بیاد نمیدونم کراش جدید بیاد، فیبل بیاد هیلبلید بیاد ببینیم چی میشه؟ این هم یه تصمیم احمقانه مثل اخراج دن متریک میمونه
کاملا موافقم باهات. بعد از چند سال عملکرد ضعیف first-party های مایکروسافت که نتیجه عملکرد ضعیف اسپنسر تو این بخش بود یعنی شناخت نادرست بازار و خواست گنسول گیمر ها. ولی بعد این سالها و سروسامون گرفتن first-party ها بخوای چنین حرکتی بزنی دور از منطقه و عقلانی نیست... اینکه بگیم نمیشه با سونی و اینستال بیسش رقابت کرد هم حرف مفته... شما ۴ تا بازی خفن و با کیفیت بده چیزی که کنسول گیمر میخواد ببین چجوری کنسولت مثل بنز میفروشه...

من حقیقتا به شکل عجیبی خوشحالم اگه مخصوصا بازی های بتزدا مولتی باقی بمونند، با اینکه حقیقتا خیلی وقته واقعیت (واقعیتی که گویا دیگه وجود نداره) رو پذیرفته بودم که قراره بازی های بتزدا رو PS نیان و حتی رفتم براش اکس باکسم خریدم، ولی الان واقعا به شکل وصف ناپذیری خوشحالم که همه چی دوباره قراره ادمیزادی شه و بازی هایی که یک عمر مولتی بودن و رو پلی استیشن هم ترکوندیم، قراره مولتی باقی بمونن و انحصاری نشن (مشکلی با عرضه با تاخیر رو پلی استیشن هم ندارم)

به طور کل هم زیاد نگران اینکه سونی رقیب نداشته باشه فولان میکنه هم نیستم، سونی مگه یک تازه وارد در صنعت و تجارت و فناوری هست که اینجوری فیلش یاد هندستون کنه؟ PS3 هم حتی اگر مشکل برخورد اوایل احتمالا بیشتر به دلیل خلا ترد پارتی های انحصاری زمانی شده رو 360 و کلا کمی ضعف ترد پارتی و تاخیر در انحصاری های خاص خودش بود، کمااینکه دیدیم بعدش چه کام بکی زد، و یا الانم میبینیم که مایکرو با وجود کنسول و سرویس های ارزون قیمت، همچنان مشکل داره...

بنابراین واقعا به نظرم نگرانی در حد انفجار که بازی های سونی گرون میشن ال میشن بل میشن، یه جورایی حساسیت بیش ازحده و نیستمش زیاد، مثلا نسل 6 سونی خیلی رقیب خاص و گردن کلفتی داشت که اون جوری سرویس داد؟ حالا یه طراحی بلندپروازانه و استراتژی های اشتباه اوایل PS3 که نباید معیاری برای سنجیدن "همه چیز" باشه...

خلاصه، بیش باد، همین که بازی هایی مثل فال اوت و الدر اسکرولز مولتی بمونن به نظرم واقعا به نفع همه مونه، امثال گرز اف وار و هیلو هم به مرور بیان دیگه چه بهتر....

کاملا موافقم باهات. بعد از چند سال عملکرد ضعیف first-party های مایکروسافت که نتیجه عملکرد ضعیف اسپنسر تو این بخش بود یعنی شناخت نادرست بازار و خواست گنسول گیمر ها. ولی بعد این سالها و سروسامون گرفتن first-party ها بخوای چنین حرکتی بزنی دور از منطقه و عقلانی نیست... اینکه بگیم نمیشه با سونی و اینستال بیسش رقابت کرد هم حرف مفته... شما ۴ تا بازی خفن و با کیفیت بده چیزی که کنسول گیمر میخواد ببین چجوری کنسولت مثل بنز میفروشه...
اسپنسر کلا درک درستی از گیم و جامعه گیمر نداره فکرش این بود به سازنده‌ها پول بده روز اول بزارن تو گیم پس با قیمت مفت ملت هم هجوم بیارن به این اکوسیستم. ولی فکر نمیکرد این حجم از گیمری که تو اکوسیستم هست یه چیزی جدا از چیزهایی میخواد که بیرون موجوده و اصلا کسی وقتش رو داره این همه بازی رو یه جا بازی کنه. به قولی خیلی ها تا منوی اول بازی میرفتن و ۱۰ دقیقه بازی میکردن و میومدن بیرون. خب بعدش چی؟ این هزینه ها از کجا قراره جبران بشه. اسپنسر یه جامعه زامبی وار درست کرد که انتظار داشتن همیشه همین باشه. بعد گفت ناشرهای خفن با بازی‌های جاافتاده رو بیارم که شد خریدهای بی منطق با قیمت گزاف. من از الان از عاقبت بتسدا و اکتیویژن ترس دارم که تهش نوکیا نشن و کلا تعطیل بشن. همین الانش کلی آدم اخراج شدن سر هزینه های زیاد. بالاخره ماکروسافت که همش بخش گیمش نیست. کلی بخش دیگه داره مثل آفیس ویندوز کلاود برای اونا هم هزینه باید بکنه.
ولی جدا از اینها بالاخره تو که پول دادی بزار یه نسل بگذره بعد مدیر رو عوض کن نه کلا بکوب دوباره بساز. من واقعا فکر میکنم خود دن متریک برگرده بتونه وضع بخش ایکس باکس رو بهتر کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or