بازیهایی که بخاطر حضور دیگران برای شما خراب شدن

دسوتان رحم کنید و داستان رو مثل این مورد که مثلا فلانی میمیره یا این میکشتش رو داخل اسپویلر قرار بدین
Praying.gif

خب من آلان در حال حاضر مدت هاست اتاق مستقل دارم و در اتاقم هم همیشه در هر صورت قفله، اما....

حدود 12 یا 13 سال پیش بود،که من و پدرم با هم دوک ناکم رو بازی میکردیم،اینطور که پدرم دکمه های جهت کیبورد رو نگه می داشت
و من هم کنارش میشستم و اگه اشتباه نکنم با دکمه کنترل شلیک میکردم و درها رو باز میکردم...
یادمه تو یکی از مراحل بازی یک دیسکو بود که چند تا زن داشتند توش میرقصیدن،یک بار که به صورت اتفاقی به اون زن ها نزدیک شدیم
من دکمه ی اینتر رو زدم که یک دفعه...(دوستانی که نسخه اولیه دوک ناک رو بازی کرده باشند می دونند چه اتفاقی می افتاد)
بعد من مثل اسکول ها از پدرم پرسیدم: چرا اینطوری کرد؟؟ پدرمم بیچاره قرمز شد گفت نمیدونم فکر کنم مریضن!!!!
بیچاره پدرم! هیچ وقت چهره ی اون لحظه شو فراموش نمیکنم! خیلی تحت فشار بود.
حالا بعد سال ها،من و پدرم این فضیه رو همش به روی هم میاریم و کلی میخندیم......

خب من آلان در حال حاضر مدت هاست اتاق مستقل دارم و در اتاقم هم همیشه در هر صورت قفله، اما....

حدود 12 یا 13 سال پیش بود،که من و پدرم با هم دوک ناکم رو بازی میکردیم،اینطور که پدرم دکمه های جهت کیبورد رو نگه می داشت
و من هم کنارش میشستم و اگه اشتباه نکنم با دکمه کنترل شلیک میکردم و درها رو باز میکردم...
یادمه تو یکی از مراحل بازی یک دیسکو بود که چند تا زن داشتند توش میرقصیدن،یک بار که به صورت اتفاقی به اون زن ها نزدیک شدیم
من دکمه ی اینتر رو زدم که یک دفعه...(دوستانی که نسخه اولیه دوک ناک رو بازی کرده باشند می دونند چه اتفاقی می افتاد)
بعد من مثل اسکول ها از پدرم پرسیدم: چرا اینطوری کرد؟؟ پدرمم بیچاره قرمز شد گفت نمیدونم فکر کنم مریضن!!!!
خاطره شما از مال همه جالبتر بود=))

من با برادام پایه هستیم برای همین اگر بازی صحنه داشته باشه مشکلی نیست .... البته چندین سال هست که بازی نکردم که مشکل داشته باشه اخرین بازی ها tom rider , neighbor from hell بودند .... ( البته فیلم ها که دیگه اگر **** نداشته باشند که دیگه فیلم نیست ! حتی توی فیلم های ترسناکم از این صحنه ها پیدا میشه )
من کامپیوترم تو اتاق از بقل هست برای همین وقتی مشکلی پیش میاد مانیتور میچرخونم و که اگر کسی اومد تو اتاق درجا بگیرم ضایعه نشم ....... در کل تا الان مشکلی پیش نیومده برام

منم تقریبا همیشه بازیهارو تو فضای دربسته بازی کردم ولی اگرم احتمال بدم کسی رفت و آمد داره از بازی دست میکشم تا اوضاع درست بشه
البته برام هم مهم نیس کسی ببینه یا نه! بازیه دیگه واقعی که نی:d

من که تا 2سال پیش راحت بازی میکردم چون جای pcم تو اتاقم خوب بود ولی همون سال یکی از این به اصطلاح کارشناسا اومد تو تلویزیون گفت باید کامپیوتر بچه ها رو زیر نظر داشت و خلاصه که یه جای پر رفت امد باشه مامان منم اومد به هزار بهانه تختمو جابجا کرد و گذاشت جای pc و pcمو گذاشت جلوی در اتاق منم خیلی بهش گفتم که اینجا خوب نیست نور میفته تو صفحه و از این جور چیزا ولی فایده نداشت.یه بار داشتم mafia II بازی میکردم یکی از اون magazinایه کوفتی رو برداشتم که مامانم دید امد بهم گفت پس برای همین اشغالا و جک جونورا نمیخواستی جابجاش کنم اره؟منم گفتم بخدا بازیه فیلم نیست اونم بقول یکی از دوستان صنعت گیم رو زیر سئوال برد تا یه هفته هم داشتن با بابام نصیحتم میکردن.

ب من آلان در حال حاضر مدت هاست اتاق مستقل دارم و در اتاقم هم همیشه در هر صورت قفله، اما....

بابای من به محض اینکه از در وارد میشه من پای پی سی باشم " باز نشستی پای این بازیای مستهجن؟ باز نشستی این ساخت دست شیطان رو بکنی تو مغزت ؟ چقدر میری سایتای ناجور؟ ها فلان بیسار "

حالا من دارم چی بازی میکنم ؟ pes 2011 فکرشو بکن چقدر نسبت به خودت شک میکنی:))

من که تا 2سال پیش راحت بازی میکردم چون جای pcم تو اتاقم خوب بود ولی همون سال یکی از این به اصطلاح کارشناسا اومد تو تلویزیون گفت باید کامپیوتر بچه ها رو زیر نظر داشت و خلاصه که یه جای پر رفت امد باشه مامان منم اومد به هزار بهانه تختمو جابجا کرد و گذاشت جای pc و pcمو گذاشت جلوی در اتاق منم خیلی بهش گفتم که اینجا خوب نیست نور میفته تو صفحه و از این جور چیزا ولی فایده نداشت.یه بار داشتم mafia II بازی میکردم یکی از اون magazinایه کوفتی رو برداشتم که مامانم دید امد بهم گفت پس برای همین اشغالا و جک جونورا نمیخواستی جابجاش کنم اره؟منم گفتم بخدا بازیه فیلم نیست اونم بقول یکی از دوستان صنعت گیم رو زیر سئوال برد تا یه هفته هم داشتن با بابام نصیحتم میکردن.
خارج از درجه ی سنی بازی میکنید همینه.
اگر 17 سالتون باشه و یک بازی M رو بازی کنید مامانتون چیزی بهتون نمیگه.
بهتره برای رضایت والدینتون FarmVille بازی کنید.

• Like
Reactions: leonk13
من که خودمو میکشم یه جاهای خوبه از بازی یکی رد بشه بیاد نیگاه کنه :دی ......هی اما متاسفانه کسی رد نمیشه :دی /.....یه بار تو GT5خودمو کشتم داداشم بیاد داخل کابین CAMARO SSنیگاه کنه...زنگ درو زدن بد دیگه نیومد*:((

خیلی داستاناتون باحال بود خوب من دیگه یه سالی که با این قضایا مشکلی ندارم چون هجدم تموم شده و کلا با بعضی از اعضای خانوادم که باهاشون راحت باشم همه جور فیلمی میبینم وبازیی میکنم و حتی با پدرم هم مشکلی ندارم . اما کلا خودم شرمم میاد که جلوی پد و مادر (مثلا یه صحنه ای تو فیلم یا بازی ببینم )
دیگه مردی گفتن غیرتی گفتن:d
حالا یه خاطره ای بگم داشتم la noir سر مرحله ای قاتل زنا بود پسر دایی 5 سالمم پهلوم نشسته بود داشت میدید خلاصه تو کان سینس هاش بود و منم هواسم یه جای دیگه بود :d
یه دفعه دیدم چشای پسر داییم گرد شد سرما بالا کردم تو تلوزیون دیدم بلههههههههههه رفته سر جنازه منم حول کردما در ارز سه صوت دستگاه را خاموش کردم بهش کفتم دسگاه داغ کرده وخاموش شده وفرسادمش دنبال نخود سیاه :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or