Captain_Black
کاربر سایت
آقا تا دلتون بخواد . . . . . .
واقعا بعضی وقت ها با خودم دست به یقه میشمو فحش میدم , نامردم وقتی خونه مستقل گرفتم واسه یه اتاقش سیستم امنیتی خفن نزارم , اصلا خونه خریدم نه تلفن جواب میدم نه آیفون نه به کسی گوش میدم
دو تا سگ گرگی میخرم میزارم محافظ خونه , خودمم با خیال راحت بازیمو میکنم
آخرای kill zone3 بابام اومد داخل شروع به غر زدن کرد , راستش اصلا نفهمیدم چی میگفت ولی به طور کامل حواسم با بازی هم نبود میشه گفت بازی رو هم تا الان نفهمیدم حس دوباره بازی کردنش هم نیست
دوستانی که زامبی باز باشن میدونن چقدر طول میکشه به مرحله 30 به بعد برسی و مشکل کار هم بعد از ایم مرحله هست و شما فک کن با کلی زحمت برسی به اینجا و بابات بگه محسن برو دم در از همسایه آش بگیر !! حالا بیا توضیح بده که 4 ساعته تا اینجا اومدیم
پسر عموت سالی یه بار احوالتو نمیپرسه !بیاد خونه من واسش انتخاب واحد کنم
کسی که دو سالی یه بار میبینمش باید بیاد واسش نتایجو در بیارم
تلفن زنگ میزنه و همه داد میزنن محسن گوشی رو بردار
محسن تلوزیون خراب شد محسن شیر آب خراب شد محسن چرا پمپ آب کار نمیکنی محسن بیا موهای پشت گردنمو بزن , محسن کوفت چرا همینجوری نشستی محسن صدای اونو کم کن محسن بیا بخواب !!محسن درستو بخون !! محسن فلان محسن فلان ! در کل محسن آچارفرانسست
جدی بعضی وقت ها با خودم دست به یقه میشمو فحش میدم
توو زامبی باید آخر هر مرحله یکی رو زنده نگه میزاشتیم که من به کارای خونه برسم .مثلا بابام میره بانک یادش میره کپی شناسنامه ببره !!داداشام میرن یه چیزی رو عوض کنن ولی یادشون میره اونو ببرن و و و یکی میره دفتره پستی کد پستی رو بلد نیست !!
آقا بدبختر از من هم کسی هست ؟
محسن دقیقا میفهمم چی میگی.
من خودم وضعم از تو بدتره.
من پدرم کارش اقماریه یعنی 21 روز میره جنوب کار میکنه و 1 هفته میاد استراحت.من هم هنوز 19 سالم نشده و یه داداش کوچکتر دارم و مادرم هم تا 8 شب سر کاره.همه ی کارهای خونه رو سر منه.من خودم رفتم داداشم رو مدرسه ثبت نام کردم خودم رفتم دانشگاه ثبت نام کردم.اگه ماشین خراب بشه من باید درستش کنم یا بدمش بیرون.لوله خراب بشه آبگرمکن و...
واسه همین به نسبت هم سن و سالای خودم خیلی جلو افتادم.آرزو به دل شدم یه بار 10 دقیقه راحت بشینم واسه خودم بازی کنم بدون اینکه کسی کارم داشته باشه واسه همین همیشه مجبورم 12 شب به بعد بشینم پای بازی.
زیاد از این وضع ناراحت نباش چون بعدا میفهمی که همین کارا باعث شده که خودساخته بشی و مثل خیلی ها تا به یه مشکل کوچیک برخورد میکنی جا نمیزنی و پشت پدر و مادرت پناه نمیگیری.
این حرفا رو جدی میگم چون واقعا این کارا تاثیر داره.من تا همین 2 سال پیش باورم نمیشد روزی برسه که خودم مجبور بشم برم دنبال ثبت نام دانشگام و بیمه ماشین و نظام وظیفه و... چون هر کدوم از هم سن و سالام رو که نگاه میکنم تمام این کارها رو پدر و مادرشون انجام میدن و این کارها باعث میشه که آدم توی اجتماع قرار بگیره و از محیط دور و ورش آگاه بشه و اجتماعی بشه.
با هم همدردیم :d