بله دقیقا، گفتم که این جور صحنهها به یاد گیمر جماعت میمونهمنظورت اون قسمت کات سنس ماله مکزیک هست ؟
کلا من هر بازی میخوام بکنم اول از این جور صحنه هاش سوال میکنم یه وقت ضایع نشم.ولی یک بار تو MAFIA II اون مرحله ای که باید میرفتی تو پارتی خونگی اون یارو که مشغول بود رو میزدی خواهرم نه تنها اون صحنه هاش رو دید تازه میگفت برو اونجا که نوشه press E to take the magazine ببین چی میشه!
کلا من هر بازی میخوام بکنم اول از این جور صحنه هاش سوال میکنم یه وقت ضایع نشم.ولی یک بار تو MAFIA II اون مرحله ای که باید میرفتی تو پارتی خونگی اون یارو که مشغول بود رو میزدی خواهرم نه تنها اون صحنه هاش رو دید تازه میگفت برو اونجا که نوشه press E to take the magazine ببین چی میشه!
والا با Mafia II داستانهایی هست.یه بار داشتم دنبال Magazine ها میگشتم برای Achievement که پسر عمم اومد تو اتاق.البته مشکل این نیست.مشکل اینه که از وقتی Magazine رو دید دهنم رو صاف کرده 2 روز تمام نشست کار کرد همرو پیدا کرد.هیچی یک Achievement که بسیار براش زحمت کشیده بودم بدست یکی دیگه تموم شد.
شما چقدر پدر مادر سختگیری دارین من که هیچ مشکلی ندارم چند بارم دیدن هیچی نمیگن منم میگم همه جای دنیا اینطوری ولی میگن هر کار میکنی خودت بکن یه وقت خواهرت نبینه زمانی که من در اتاقو میبندم عمرا بیان درو باز کنن خیلی راحتم بهشون میگم من تو فلان سایت میرم واقعا بهم سخت نمیگیرن شما ها رو ک ه دیدم گفتم دم مادر پدر خودم گرم بابا شما چقدر ترسویید رنگاتون میپره