بازیهایی که بخاطر حضور دیگران برای شما خراب شدن

من بدترین خاطرم اینه داشتم هوی رین بازی می کردم اون مرحله ملکوتی:d که باید با مدیسون بریم حموم وسطای کار مامانم اومد بالاسرم و بنده هفت رنگ طبیعت رو در اون لحظه عوض کردم :d

من پارسال تابستون مانیتورم رو بردم توی اتاقم که دیگه بتونم راحت بازی کنم.البته چون قبلش یه مانیتور LCD داشتم ولی چون HDMI نمیخورد فروختم و یه LCD دیگه گرفتم واسه همین بابام هروقت چشمش به این مانیتور میخوره یه 4 تا فحش حواله ام میکرد :d اونوقع بدجور افتاده بودم رو دور تروفی گرفتن و شنیده بودم که Heavy Rain تروفی هاش آسونه و میخواستم پلاتش کنم ولی چون شنیده بودم که یه جاییش یه مشکلی داره همیشه میترسیدم بازی کنم و میذاشتم وقتی هیشکی خونه نیست بازی کنم.یه روز اعصابم به هم ریخت و گفتم دیگه هر چی شد شد.نشستم پای بازی و همینطوری پیش رفتم تا رسیدم به اون هتله و درست دقیقا قشنگ وسط کار بود که بابام یه دفعه در رو باز کرد و اومد تو و شاید در حد 1 صدم ثانیه اش رو دید ولی من زود Pause کردم و هوی رین وقتی Pause میکنی صفحه کاملا محو میشه.اومد تو اتاق و شارژر موبایلش رو برداشت و وقتی داشت میرفت بهم گفت مانیتور رو واسه همین چیزا میخواستی؟ :d اینو گفت و رفت ولی اینو که گفت توی یه ثانیه انگار یه مایعی توی کل خونم از بالا تا پایین بدنم یکدفعه رد شده باشه :d
البته من سوتی خییییییییلی بیشتر از اینا دادم چون خرم از کرگی دم نداشت ولی هیچ کدوم به اندازه ی این نبود :d

یکی از از حال های اساسی که کردم این بود که وقتی پدر و مادرم مسافرت بودن هوی رین را با خیال راحت تموم کردم خیلی خر کیف شدم البته نه به خاطر صحنه های بدش کلا بازیی بود که باید تنهایی بازی میکردی:d

آخرین ویرایش:
سر بازی فارنهایت بود فکر کنم ( کلا بازیای شرکت QD رو تنها بازی نکنید) که توی هتل باید لوکاس رو پیدا میکردی یه دری رو بازی میکردی که ........... بله همون صحنه مادرم رو صندلی پشت من نشسته بود فقط شانس اوردم بابام همون لحظه صداش کرد رفت چون دقیقا خودمم نمیدونستم چه خبره توی اتاقه و دقیقا وسط صحنه بود :))

کلا من هر بازی میخوام بکنم اول از این جور صحنه هاش سوال میکنم یه وقت ضایع نشم.ولی یک بار تو MAFIA II اون مرحله ای که باید میرفتی تو پارتی خونگی اون یارو که مشغول بود رو میزدی خواهرم نه تنها اون صحنه هاش رو دید تازه میگفت برو اونجا که نوشه press E to take the magazine ببین چی میشه!

کلا من هر بازی میخوام بکنم اول از این جور صحنه هاش سوال میکنم یه وقت ضایع نشم.ولی یک بار تو MAFIA II اون مرحله ای که باید میرفتی تو پارتی خونگی اون یارو که مشغول بود رو میزدی خواهرم نه تنها اون صحنه هاش رو دید تازه میگفت برو اونجا که نوشه press E to take the magazine ببین چی میشه!

والا با Mafia II داستانهایی هست.یه بار داشتم دنبال Magazine ها میگشتم برای Achievement که پسر عمم اومد تو اتاق.البته مشکل این نیست.مشکل اینه که از وقتی Magazine رو دید دهنم رو صاف کرده 2 روز تمام نشست کار کرد همرو پیدا کرد.هیچی یک Achievement که بسیار براش زحمت کشیده بودم بدست یکی دیگه تموم شد.:|

من خیلی‌ وقت هس بازی صحنه دار بازی نکردم. :d

البته عادت دارم هر کی‌ بیاد اتاقم بازی رو Pause می‌کنم(معمولاا گه خیلی‌ جا حساس نباشه.)،البته یکی‌ دوبار بابا یا مامان‌ام از پشت در اینا صحنه‌های زیبای ویچر یا Dragon age رو دیدن ولی‌ به روشون نیاوردن. :d
واسه همین زیاد بازی واسعم خراب نمی‌شه. البته بعضا وسعت غول آخر زنگ می‌زنن پاشو بریم بیرون.:d

شما چقدر پدر مادر سختگیری دارین من که هیچ مشکلی ندارم چند بارم دیدن هیچی نمیگن منم میگم همه جای دنیا اینطوری ولی میگن هر کار میکنی خودت بکن یه وقت خواهرت نبینه زمانی که من در اتاقو میبندم عمرا بیان درو باز کنن خیلی راحتم بهشون میگم من تو فلان سایت میرم واقعا بهم سخت نمیگیرن شما ها رو ک ه دیدم گفتم دم مادر پدر خودم گرم بابا شما چقدر ترسویید رنگاتون میپره:))

والا با Mafia II داستانهایی هست.یه بار داشتم دنبال Magazine ها میگشتم برای Achievement که پسر عمم اومد تو اتاق.البته مشکل این نیست.مشکل اینه که از وقتی Magazine رو دید دهنم رو صاف کرده 2 روز تمام نشست کار کرد همرو پیدا کرد.هیچی یک Achievement که بسیار براش زحمت کشیده بودم بدست یکی دیگه تموم شد.:|

mafia 2 خیلی خطرناکه:))

---------- نوشته در 05:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:57 PM ارسال شده بود ----------

شما چقدر پدر مادر سختگیری دارین من که هیچ مشکلی ندارم چند بارم دیدن هیچی نمیگن منم میگم همه جای دنیا اینطوری ولی میگن هر کار میکنی خودت بکن یه وقت خواهرت نبینه زمانی که من در اتاقو میبندم عمرا بیان درو باز کنن خیلی راحتم بهشون میگم من تو فلان سایت میرم واقعا بهم سخت نمیگیرن شما ها رو ک ه دیدم گفتم دم مادر پدر خودم گرم بابا شما چقدر ترسویید رنگاتون میپره:))

مثلا میری توی اون سایتهای ...... اگه فیلم جدیدی بود بهشون میگی؟؟؟؟؟؟؟
بابا ایول!!!!!!!!!!!!!!!:))

نه اینکه بشینم فریم به فریم توضیح بدم که میگم که میگن هر کار میخوای بکنی بکن یه مثل میزنن میگن نمیدونم چی چی رو اگر بکنی تو شیشه بازم نم پس میده:)) ولی خوب وقتی مگن تو اینترنت چیکار میکنی میگم که من همه کار میکنم هر وقت دلم خواست برنامه دانلود میکنم اگر دلم خواست از اون چیزا دانلود میکنم کلان عمرا اگه من در اتاقو ببندم بیان درو باز کنن قبلش در میزنن و منتظر میمونن من درو باز خواهرمم همین طور منم همین احترام متقابلو بهشون میزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or