بازیهایی که بخاطر حضور دیگران برای شما خراب شدن

میگن به رده سنیا بازیا دقت کنین !!! وای واااای !!
یه بار پسر دختر خالم ( 7 ) سالشه اومد خونمون ، خیلی شیطونه منم داشتم با پسر داییام شلم میزدم ! دهنمونو سرویس کرد ، سیستمو براش روشن کردم دیدم همه بازیا ماشاالله رده سنی M هست :d به جز فیفا و Dirt و اینا که اونم فقط میگفت جنگی میخوام ، منم حواسم به اون مجله های مافیا نبود خلاصه Mafia II رو براش گذاشتم و بهش یه چیزای یاد دادم و گفتم هرجایی دیدی این علامت (F) رو آورد بزن مثلا برا سوار شدن ماشین ، باز کردن در و ... ، آقا نشستیم پا شلم و اونم به حال خودش گذاشتیم ، هیچی خلاصه یهو دیدیم مامانش رفت پا کامپیوتر و جیغش در اومد واااااااااااای وااااااااااای :-s دویدم به سمت PC چشمتون عکس بد نبینه !! (البته جلو دختر خاله) نزدیک بود خودمو خیس کنم ، گفت پدرااااااااااااااام خجالت بکش !!! من از بس حول کردم PC رو از برق کشیدم !! خلاصه ... شد به هیکلمون !! از این سوتیا زیاد دادم و دادیم .
یه بار هم تو دوره راهنمایی و اینا با پسر داییام داشتیم خونشون Street Fighter 2 میزدیم !!!! اسم اون خانومه که برهنه بود یادم نیست!!! لا مصب قوی هم بود ما برش داشتیم و خیلی راحت داشتیم بازی میکردیم ، اینقدر درگیر بازی بودیم حواسمون نبود این برهنست!!! مامانشون ومد تو و یه 1 دیقه به مانیتور خیره شد و ما مثل اسب داشتیم بازی میکردیم یهو دیدم یه چیزی اومد تو گوش پسر داییم و دیگه بغیش ....!!

ولی خوب وقتی مگن تو اینترنت چیکار میکنی میگم که من همه کار میکنم هر وقت دلم خواست برنامه دانلود میکنم اگر دلم خواست از اون چیزا دانلود میکنم کلان عمرا اگه من در اتاقو ببندم بیان درو باز کنن قبلش در میزنن و منتظر میمونن من درو باز خواهرمم همین طور منم همین احترام متقابلو بهشون میزارم
با اینکه اون حرفای دیگتو خالی‌ بستی تا قپی بیای:d
ولی‌ این جملتو موافقم
هر کی‌ حریم خصوصی داره که با اجازی صاحب حریم اجازه ورود داره
این قانون برای -۱۸ اصلا صدق نمی‌کنه ولی‌ بالای ۱۸ دیگه مشکلی‌ ندران و اینجور سکانسا باید براشون عادی باشه
که توی مملکت ما متاسفانه خیلی‌ نیست به دلیل متعددی

این ایپیک برای پیدا کردن جاهای خطری خوبه.ما دیگه ضایع نمیشیم.
اون زمونا تو پلی 1 خیلی کم بود این چیزا.یادم من فقط عکس های وی ای پی یادمه.
تواین نسل خیلی زیاد شدن بابا!!!

با اینکه اون حرفای دیگتو خالی‌ بستی تا قپی بیای:d
ولی‌ این جملتو موافقم
هر کی‌ حریم خصوصی داره که با اجازی صاحب حریم اجازه ورود داره
این قانون برای -۱۸ اصلا صدق نمی‌کنه ولی‌ بالای ۱۸ دیگه مشکلی‌ ندران و اینجور سکانسا باید براشون عادی باشه
که توی مملکت ما متاسفانه خیلی‌ نیست به دلیل متعددی

من حرفام همش عین حقیقت بود برداشت دوستان اشتباه بود دوستان فکر کردن مثلا دور هم از اون چیزا میزاریم میبینیم:))من تمام حرفم اینه که بهشون راحت میگم من همه کار میکنم ولی واقعا اینو میگم که میگن هر کاری میخوای بکنی برو بکن ما جولوتو نمیتونیم بگیریم ولی فقط برای خودت

God of war 1:d
جالب این که میدونستم ولی با خودم گفتم آدم که سنش بره بالا پیر چشمی می گیره جزییاتو نمی بینه چون معمولا کاراکترای آدم رو حیوون و برعکس می بینند.خلاصه مامانم هرچی فحش بود به صنعت بازی داد از اون موقع تا یه مدتی هر بازی می گرفتم مثلا Tomb rider :legend به کاورش نگاه می کرد می گفت چون بانوی نیمه برهنه داری گرفتیش؟:))

من یه خاطره هم با GTA IV دارم.عید بود و چون من کنکور داشتم اصلا مسافرت نرفتیم واسه همین یه سری مهمون داشتیم.آخر شب بود داشتم با پسرخاله ام بحث فلسفی سنگین :d میکردیم و بقیه هم خواب بودن فقط من و پسرخاله ام(هم سنیم) داشتیم بحث میکردیم که دیدم پسر داییم(6 سالشه) از تو اون اتاق اومد و گیر داد که GTA میخوام.منم PS3 رو روشن کردم و دادم بش و نشستیم به ادامه ی بحث.توی GTA IV اگر کنار **** ها بوق بزنی سوار ماشین میشن و میتونید ********* :d من هم اصلا حواسم نبود اونم هی ذوق میکرد که یکی رو زیر کردم یکی رو فلان کردم بعدش گفت آرمان یکی سوار تاکسیم شد منم گفتم باریکلا بعدش دیدم اوه اوه وسط کاره و اون بیچاره ی از دنیا بی خبر هم گفت آرمان نگاه اومده روم نشسته میخواد ماشینو بدزده منم زود دسته رو ازش گرفتم و زنه رو کشتم دیدم نصفه شبی یه دفعه زد زیر گریه که خودم میخواستم بکشمش! هیچی باباش بیدار شد و گفت چیه ما هم پیچوندیم و به خیر گذشت ولی جالب اینجاست که من خودم نمیدونستم چطوری باید اینکارو بکنم تازه فهمیدم توی IV هم میشه اینکارو کرد ! شاید خیلی ها ندونن اینم یه نکته ی آموزشی بد :d

• Like
Reactions: Emperor visari
من یه خاطره هم با GTA IV دارم.عید بود و چون من کنکور داشتم اصلا مسافرت نرفتیم واسه همین یه سری مهمون داشتیم.آخر شب بود داشتم با پسرخاله ام بحث فلسفی سنگین :d میکردیم و بقیه هم خواب بودن فقط من و پسرخاله ام(هم سنیم) داشتیم بحث میکردیم که دیدم پسر داییم(6 سالشه) از تو اون اتاق اومد و گیر داد که GTA میخوام.منم PS3 رو روشن کردم و دادم بش و نشستیم به ادامه ی بحث.توی GTA IV اگر کنار **** ها بوق بزنی سوار ماشین میشن و میتونید ********* :d من هم اصلا حواسم نبود اونم هی ذوق میکرد که یکی رو زیر کردم یکی رو فلان کردم بعدش گفت آرمان یکی سوار تاکسیم شد منم گفتم باریکلا بعدش دیدم اوه اوه وسط کاره و اون بیچاره ی از دنیا بی خبر هم گفت آرمان نگاه اومده روم نشسته میخواد ماشینو بدزده منم زود دسته رو ازش گرفتم و زنه رو کشتم دیدم نصفه شبی یه دفعه زد زیر گریه که خودم میخواستم بکشمش! هیچی باباش بیدار شد و گفت چیه ما هم پیچوندیم و به خیر گذشت ولی جالب اینجاست که من خودم نمیدونستم چطوری باید اینکارو بکنم تازه فهمیدم توی IV هم میشه اینکارو کرد ! شاید خیلی ها ندونن اینم یه نکته ی آموزشی بد :d

با حال بود
=))=))=))

منم یادمه خیلی خیلی وقت پیش (اون موقع که PS2 داشتم) دوسته بابام اومده بود خونمون بعد یه پسره 6,7 ساله داشت بعد گیر داد به GTA:SA!!یکی از دوستامم خونمون بود بعد می خواستیم فوتبالی Smack Down ای چیزی بازی کنیم مگه این بچه ول می کرد؟؟! انگار دسته چسبیده بود به دستش!!بعد کلّی باش با مهربونی حرف زدیم پسره خوب بسه دیگه ما میخوایم بازی کنیم ول نمیکرد که نمیکرد!!دیگه دیدم داره شبمون خراب میشه رفتم دسته رو ازش گرفتم......آقا چشت روزه بد نبینه یَک جیغه بنفشی زد:d!!شروع کرد گریه و زاری و کٌلی بازی,من دیدم اینجوری میکنه سریع دسترو بش دادم بعد به محضه اینکه دسته رو بش دادم در اوجه گریه و جیغ سریع جدّی شد رفت توو بحره بازی!!اینجوری: :((...........:|!!

آره هیچی مثل روبروی در نمیشه من کنار در با فاصله ی 3 متر هستم

---------- نوشته در 10:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:07 PM ارسال شده بود ----------

منم یادمه خیلی خیلی وقت پیش (اون موقع که PS2 داشتم) دوسته بابام اومده بود خونمون بعد یه پسره 6,7 ساله داشت بعد گیر داد به GTA:SA!!یکی از دوستامم خونمون بود بعد می خواستیم فوتبالی Smack Down ای چیزی بازی کنیم مگه این بچه ول می کرد؟؟! انگار دسته چسبیده بود به دستش!!بعد کلّی باش با مهربونی حرف زدیم پسره خوب بسه دیگه ما میخوایم بازی کنیم ول نمیکرد که نمیکرد!!دیگه دیدم داره شبمون خراب میشه رفتم دسته رو ازش گرفتم......آقا چشت روزه بد نبینه یَک جیغه بنفشی زد:d!!شروع کرد گریه و زاری و کٌلی بازی,من دیدم اینجوری میکنه سریع دسترو بش دادم بعد به محضه اینکه دسته رو بش دادم در اوجه گریه و جیغ سریع جدّی شد رفت توو بحره بازی!!اینجوری: :((...........:|!!
اون که با تصویر نشون دادی آخرش بود=))=))=))
چشمتون روز بد نبینه برای اعتماد سازی پدر و مادر ما اون موقع که کال 7 اومده بود گذاشتیم روی اسپیکر بعد یهو اولش بود گفت F...K :| M..F و بقیش مطمئنن فهمیدن چی شد منم چون پدر گرامی خیلی حساسه سیستمو خاموش کردم اومدم بیرون آبا از آسیاب افتاد و چند روز بعد یه هدفون داغون گرفتم حسرت اسپکیر بازی موند رو دلم بخاطر همین از اون موقع فقط هدفون ارتقاع میدم نه اسپیکر:d

منم مدتی پیش HEAVY RAIN رو شروع کردم 20 درصد بازی رو رفته بودم که دوستم رسید گفت داری اینو بازی میکنی ؟
در مورد داستان :
همین چاقه قاتل اصلیه.خودتون حدس میزنید آدم چه حسی بهش دست میده.

ویرایش مدیریت : لطفآ برای توضیح موارد مهم داستانی از تگ اسپویلر استفاده کنین

Last edited by a moderator:
یادته؟؟؟؟ :)) red dead ام یادته؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or