اویلن تریلر Cyberpunk در آخر هفته آینده

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

با توجه به صحبتهای Cd Projekt Red تریلر عنوان جدید آنها Cyberpunk در آخر هفته آینده به نمایش در می آید.
سازندگان بازی توضیح دادند Cyberpunk بهترین زمینه را برای آنها فراهم میکند تا موقعیتها و تمهای مهمی که در دنیای ویچر به علت فانتزی بودن آن شاهد آنها نبودیم را خلق کنند.
انتظار میرود این عنوان نیز همانند The Witcher دنیایی واقعی و خشن با همه زشتیهای موجود در آن را به نمایش بگذارد که تنها برای افراد بالای 18 سال مناسب باشد.

منبع
m8qd9sejs9y5x2unoyul.jpg

HD -- SD

آخرین ویرایش:
سخت نیست فردین جون.
biggrin1.gif

تریلر وقتی با کیفیت باشه ملت عاشقش میشن. اون هم از CD Projekt.
yahoo_6.gif
جالب اینجاست ملت با دیدین ی تریلر کف می کنن بعد ما نباید با بازی کردن عناوینی مثل کرایسیس3 رابطه خوبی داشته باشیم
yahoo_1.gif

خدا من این جماعتی که با دیدن به تریلر CG ـه 1 دقیقه ای این قدر جوگیر میشن و به قول خودشون کف و خون قاطی میکنن و هایپ راه میندازن رو درک نمیکنم
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
جالبتر اینجاست فردین شکه بادیدن ی تریلر cgمیشه کف خون قاطی کرد ولی با بازی کردن عناوینی مثل کرایسیس.گیرز انچارتد .گاداوار و هیلو نه >:d<

آخرین ویرایش:
جالب اینجاست ملت با دیدین ی تریلر کف می کنن بعد ما نباید با بازی کردن عناوینی مثل کرایسیس3 رابطه خوبی داشته باشیم :)

این پستم رو بخونی متوجه میشی چرا این حرف رو زدم.

CD Projekt از witcher 1 فیلمهای CDــش سر زبونها افتاد.

بخدا من این جماعتی که با دیدن به تریلر CG ـه 1 دقیقه ای این قدر جوگیر میشن و به قول خودشون کف و خون قاطی میکنن و هایپ راه میندازن رو درک نمیکنم :| :دی
خودت دیروز گفتی the Witcher 2 رو بازی نکردی. شما اون رو تموم کن، تمام خط داستانی ها رو برو، بعد درمورد جوگیری برای سایبرپانک باهم بحث میکنیم :دی.

پ.ن.کسی هست بازیهای CD P RED رو بازی کرده باشه و درمورد سایبرپانک هیجان زده نباشه؟

من عاشق طراحی فرانک وست (Dead Rising) و دانته (Ninja Theory) هستم که از هر نظر عادی و معمولی (مثل خودم) جلوه میکنن نه یه Lady Boy مثل جوونی های دی‌کاپریو!.
طراحی صورت هرچی بیشتر به واقعیت نزدیک باشه مخاطب راحتر با کرکتر ارتباط برقرار میکنه (مثل کرکترهای Mass Effect). حداقل درمورد من این مثله صدق میکنه :دی.

درسته ولی همون اول تریلر صورت و چشمای دختره به حدی فانتزی هست که آدم رو یاده حوری و پری داستانا میندازه بعد توی شات های بعدی دوربین میره عقب و دماغ طرف نشون داده میشه آدم نا خود آگاه متوجه عدم توازن بین اون چشم و صورت و هیکل و اون دماغ میشه و الا فکر نمیکنم کسی از شخصیت های واقعی بدش بیاد همون جور که خیلی ها نیکو بلیک و جان مارستون رو از صد تا چهره فانتزی اسکوئر انیکس بیشتر دوست دارن

---------- نوشته در 03:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:49 PM ارسال شده بود ----------

وقتی قیافه یه نقص کوچیک داشته باشه با نمک و تو دل برو میشه عزیز :دی اینا این کارن :دی ویچر رو یادت رفته ؟ :دی

تریس مگه چه اشکالی داشت؟ :دی

تریس مگه چه اشکالی داشت؟

قدش یه نمه کوتاه بود :دی

در مورد این CG هم بگم هدف ساختن این CG همین هایپ کردن بوده ، وقتی کار به این ظرافت رو به این قشنگی انجام میدن و ما انقد هایپ شدیم ، سابقه ی بازی هاشونم معلومه ، د ِ دلیل بیارین من ِکشته مرده ی سایبرپانک برای چی هایپ نشم آخه ؟ :دی

من عاشق طراحی فرانک وست (Dead Rising) و دانته (Ninja Theory) هستم که از هر نظر عادی و معمولی (مثل خودم) جلوه میکنن نه یه Lady Boy مثل جوونی های دی‌کاپریو!.
طراحی صورت هرچی بیشتر به واقعیت نزدیک باشه مخاطب راحتر با کرکتر ارتباط برقرار میکنه (مثل کرکترهای Mass Effect). حداقل درمورد من این مثله صدق میکنه :دی.

تو این یه مورد هیچ سازنده ای به Rockstar نمیرسه, هر شخصیت انگار به دنیا اومده که اون باشه !

خودت دیروز گفتی the Witcher 2 رو بازی نکردی. شما اون رو تموم کن، تمام خط داستانی ها رو برو، بعد درمورد جوگیری برای سایبرپانک باهم بحث میکنیم :دی.

پ.ن.کسی هست بازیهای CD P RED رو بازی کرده باشه و درمورد سایبرپانک هیجان زده نباشه؟

ویچر 2 که عالی بود با اون گرافیک تمیزش البته رو پی سی
این تریلر هم خوب بود ولی اینطور که معلومه صحنه های 18++++ مثل ویچر 2 تو این بازی هم خودنمایی میکنه:d

تازه از اینم که بگذریم این شرکت واقعا پول پرست نیست مثل بعضیا:d
بازی هاش drm free هست یادمه که ویچر 2 کرک هم نمیخواست و راحت میرفتی تو بازی تازه آپدیت هم براش میومد:dتازه اگه انحصاری پی سی باشه هم که دیگه هیچی کنسول بازا برند با همون tlou و ملو و هلو و.... حال کنند:d

این تریلر هم خوب بود ولی اینطور که معلومه صحنه های 18++++ مثل ویچر 2 تو این بازی هم خودنمایی میکنه:d

بازی هاش drm free هست یادمه که ویچر 2 کرک هم نمیخواست و راحت میرفتی تو بازی تازه آپدیت هم براش میومد:dتازه اگه انحصاری پی سی باشه هم که دیگه هیچی کنسول بازا برند با همون tlou و ملو و هلو و.... حال کنند:d
نسخه 360 هم گرافیک تکنیکی عالی داشت اونطور که 360 بازها میگفتن. درسته که CDP ریشه در PC داره، اما دلیلی نمیشه به بازار کنسول ها وارد نشه. با بزرگ شدن تیمشون و در نظر گرفتن زمان عرضه‌ی بازی برای همه‌ی پلتفرم های ممکن عرضه میشه.

آخرین ویرایش:
قدش یه نمه کوتاه بود :دی

در مورد این CG هم بگم هدف ساختن این CG همین هایپ کردن بوده ، وقتی کار به این ظرافت رو به این قشنگی انجام میدن و ما انقد هایپ شدیم ، سابقه ی بازی هاشونم معلومه ، د ِ دلیل بیارین من ِکشته مرده ی سایبرپانک برای چی هایپ نشم آخه ؟ :دی

اینم ازون مدل حرفا بودا :دی دیگه قدش طوری بود که کنار گرولت وایمیستاد کاملا به هم میومدن.
در مورد CG به نظر من نسبت به ویچر کلی پس رفت داشتن. ویچر 1 مثلا همون تریلر اولش که داره تمرین میکنه یا 2 که دیگه فوق العاده بود قتل پادشاه توی کشتی و اون CG بی نقص و زیبا. ولی این فقط یه اسلوموشن تریپ زک اسنایدری بود که هی دوربینو دور گلوله می چرخوند. البته به نظر میاد این یه تیزر میاد تا تریلر و تریلر کامل بعدا میاد چون آخرش هم یه چیزایی غیر این نشون میدن

اوه ! ظاهرا اون تویتشون جدی بوده !! دوباره گفتن که گرافیک بازی قراره در حد همین CG ه باشه !
البته اینم بگم این بازیه دو سال دیگه میاد که خب تا اون موقع این سطح جزئیات هم بعید نیس...
CD Projekt RED: ***8220;Cyberpunk 2077 trailer represents the level of in-game graphics we are aiming for***8221; | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
از Red Engine ساخته ست!. اونهائی که نگارش نهائی TW 2 رو روی PC با اخرین تنظیمات اجرا کردن میدونن من درمورد چی حرف میزنم :دی.
این بازی در بهترین حالت واسه بهار 2015 اماده میشه (:دی) تا اون روز 100% پیشرفتهای بصری به این حد میرسه.

اوج مشتری مداری CD Projekt با برداشتن DRM بازی The Witcher 2 بود که حتی به همین خاطر با Namco مشکل به هم زد.

نسخه 360 هم گرافیک تکنیکی عالی داشت اونطور که 360 بازها میگفتن. درسته که CDP ریشه در PC داره، اما دلیلی نمیشه به بازار کنسول ها وارد نشه. با بزرگ شدن تیمشون و در نظر گرفتن زمان عرضه‌ی بازی برای همه‌ی پلتفرم های ممکن عرضه میشه.
با توئجه به سخت افزار کنسول های نسل بعد، احتمال نزدیک شدن گرافیک کنسول به PC خیلی زیاده. من فکر می کنم CD Projekt با The Witcher 2 خودشو با کنسول محک زد که اتفاقا بسیار موفق هم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or