challengeeverything
کاربر سایت
اگه ليگ بعد از تعطيلات عيد باشه من هستم، تيمم يوونتوس، متاسفانه از ٢٠ اسفند تا اواخر تعطيلات نيستم كه بازي كنم.
خودم بودم اون:d
ابوذر @
من بعد از عید می ترسم ابوذر.ممکنه کلا ISP ها و خطوط رو داغون کنن و کلا دیگه نشه اومد PSN.و الا منم از همون اول گفته بودم فرق انچنانی برام نمی کنه.همین الان نشانه هایی از داغون کردن ISP ها و پورت ها هست بعد عید بیوفته و بزنن نابودمون کنن دیگه از موهبت لیگ بهره مند نمیشیم.حالا بازم نمی دونم من همون اولش هم گفتم رای من رو حساب نکنین و یه دونه از قبل عید کم کنین.یعنی در واقع 21 - 19.چون من می خوام بازی کنم در کنار دوستان و این خودش افتخاره برای ما.حالا قبل از عید یا بعد از عید تفاوت انچنانی نمی کنه.
مثلا اگر مبلغ ورودی رو بزاریم ۵۰ هزار تومن مطمئنم که ۱۰ نفر واقعا پایه بازی میان شرکت میکنن.
چرا اینو میگی؟ اتفاقا من یک ماه پیش خبر موثقی گرفتم که تو سال ۹۳ قراره وضعیت بهتر بشه هم از نظر پهنای باند و کیفیت و هم هوشمند کردن فلفل ترینگ و بهبود وضعیت نابسامان isp ها و پورت ها.
می خوای ورشکستمون کنی مرد مومن؟! باور کن 50 تومن بذاری 5 نفر هم شرکت نمی کنن.حالا بگو 25 تومن.بگو 20 تا 30 تومن.ولی از نظر من (نظر خودمه ) 50 تومن باعث میشه تعداد خیلی خیلی کمتر از 10 نفر هم بشن تی.
م
من جند بار خواستم بازی کنیم ولی شما ندیدی اگه پایه ای ساعت11 بزنیمb-)قربونت مگه خودت نمیگفتی واسه کسانی که اول نسلی نسل جدید رو خریدن این پول ها چیزی نیست که ندن؟ اما عرض کردم که این فقط یه پیشنهاد باشه اگر بعد از نوروز متقاضی واسه شرکت زیاد بود ولی اگر کم بود شاید مجبور بشیم از جیب پول هم بدیم تا شرکت کنند اصلا باید بگردیم دنبال اسپانسر:d
بابت اونکه هم فرمودی هدفت اینه که تو جام شرکت کنی تا از شرکت کنندگان یه چیزی یاد بگیری . من خودم به این نتیجه رسیدم که شرکت کنندگان توی جام چون هدفشون فقط بردنه پس فقط دنبال نتیجه هستن و بازی نمیکنن جوری که بشه چیزی یاد گرفت واسه یاد گرفتن بهتره بگردی چنتا دوست خوب که واقعا خوب بازی میکنن بگردی که پایه باشه و مرتب باهاش فرندلی بزنی که اونم فعلا تو نسل جدید قحطی اومده نمیدونم چرا همشون گذاشتن از فیفا ۱۵ بیان تو نسل جدید.
خلاصه اینکه فقط ۲-۳ نفر خوب من دیدم تو این نسل که اونها هم افتخار بازی نمیدن تا بازی یاد بگیریم در محضرشون و یه تعداد دیگه هم که فقط در حد همون گروه سنی ۳ سال بازی میکنن و تو بازی دوستانشم احساس میکنه مورینیو هست و هدف فقط برنده شدن به هر طریقی هست دیگه وای به حال اینکه جام و جایزه و این چیزا هم باشه