اولین دوره لیگ FIFA14 | PS4

زمان برگزاری لیگ

• قبل از نوروز

رای‌ها: 24 54.5%
  • بعد از نوروز

رای‌ها: 20 45.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
با سلام
بسیار هم عالی لیگ خیلی میتونه جذاب باشه اما به شرطی که سریع باشه چون طولانی کردنش میتونه باعث بشه که بچه ها نتونن تو برگزاری بازیهاشون با هم هماهنگ شن
اگه ورودی داشته باشه که خیلی بهتر هم میشه
Psn id:shahin-Az

آخرین ویرایش:
احساس میکنم قضیه پول بیاد وسط .................
کسی که پول داشته اول نسلی PS4 خریده مطمئنا 60-70 تومن براش پول خورده و نمیاد برای این مقدار پول نامردی بکنه.درسته محرک هست , ولی مطمئنا دوستان حال حاضر برای این مقدار نمیان کار های دور از جوانمردانگی انجام بدن.:bighug:(جایزه ی نوبل صلح رو بهم بدین=)))
بازی رو در رو که ملاک قرار بگیره هیچ راهی برای تبانی و ... باقی نمی مونه برادر من.نگران نباش.

سلام. میشه نحوه شرکت کردن رو توضیح دهید

فعلا داریم نظرات و پیشنهادات دوستان رو میگیریم و هنوز سر تعداد تیم ها و زمان شروع و برگزاری و اینجور چیزها تصمیم نهایی گرفته نشده اما تنها چیزهایی که قطعی هست یکی دوره ای بودن بازی هاست یعنی به صورت لیگ هست و دیگری هم ورودی دادن شرکت کنندگان و اهدا جایزه به تیم یا تیم های برتر

سلام
اول اینکه اگه امکانش هست محدودیت تیمی نزارید یعنی اینکه هر که هر تیمی دوست داره بگیره و بعد 16نفر خیلی کمه اخه خیلیها دوست دارن شرکت کنند و سوال دوم اینکه چجوری باید یکی رو add کنی واسه فیفا؟

کی شروع میکنیم ؟ چطوری شروع میکنیم ؟؟؟

البته در این مورد ابوذر جون باید پاسخ سوالات رو بدن ولی خب میتونم یه سری نظر بدم:دی.قائدتا هیچ وقت نمی تونیم لیگی با بیش از حالا 20 تا بازیباز برگذار کنیم یا کلا برگذار بشه(تازه 20 نفر کلی هم دردسر داره )من نظرم اینه که یه دوره انتخابی بذاریم 10 نفر اول شرکت کنن. دوره ی انتخابی هم به صورت گروهی باشه.مثلا اگر 20 نفر هستیم 5 تا گروه 4 نفره که دو نفر از هر گروه میان بالا و 10 تیم برتر یه لیگ تشکیل می دن.اگر بشه بازی های گروهی رو توی 5 روز بستش , می تونیم تا 5-6 روز اینده 10 تا تیمی که قراره توی لیگ باشن رو مشخص کنیم.بعدشم در 10 روز یا حالا حداکثر 15 روز بازی هارو انجام بدیم.یه کار دیگه هم میشه انجام داد برهی انتخاب 10 نفر برتر.به صورت قرعه کشی دو نفر رو به رو هم قرار بگیرن اینطور تعداد بازی ها کمتر هم میشه اتفاقا.

با توجه به آراء مثل اینکه باید لیگ رو قبل از عید نوروز برگذار کرد!:dفقط دوستانی که ظرفیت شوخی و کری خونی رو دارن بگن که ما افراد با جنبه رو بشناسیم و بدونیم باید برای کی کری بخونیم و بحث رو فراتر از بازی ببریم و مسائل روز فوتبال دنیا رو بررسی کنیم.b-)

آخرین ویرایش:
با توجه به آراء مثل اینکه باید لیگ رو قبل از عید نوروز برگذار کرد!:dفقط دوستانی که ظرفیت شوخی و کری خونی رو دارن بگن که ما افراد با جنبه رو بشناسیم و بدونیم باید برای کی کری بخونیم و بحث رو فراتر از بازی ببریم و مسائل روز فوتبال دنیا رو بررسی کنیم.b-)

نه آقا بعضي افراد كمبود و عقده حقارت دارن كه معمولا فضاي مجازي و بازي هاي آنلاين خوب مكاني شده واسه عقده گشايي ها و عرض اندام و خودنمايي كردن

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان عزيزي كه مايل به شركت در مسابقات ليگ هستند لطفا با ذكر ID و تيم انتخابي آمادگي خودشون رو اعلام كنند تا با توجه به ميزان شركت كنندگان براي برنامه ريزي و برگزاري بازي ها تصميمگيري كنيم و نكته مهمي كه دوستان عزيز بايد توجه كنند اينه كه دوستاني كه مطمئن هستند امكان حداقل ٢ روز يك بازي دارن اعلام آمادگي كنند علت هم چون بازي ها دوره اي هست بازي هاي بيشتري داريم و به خاطر اصرار دوستان به برگزاري قبل از نوروز زمان هم كم پس مجبوريم حداقل ٢ روز ١ بازي انجام بديم كه خود اين موضوع به دليل شرايط نا خواسته و غير منتظره اي كه واسه هر كسي امكان داره بوجود بياد بي نظمي هايي رو بوحود مياره پس لطفا كساني كه مطمئن هستند مشكلي ندارند شركت كنند
اينكه هم نگفتم هر روز ١ بازي چون مطمئنن به مشكل بر ميخوريم و بازي ها بي نظم ميشه پس ١ روز هم به خاطر شرايط پيش بيني نشده و واسه ٣ روز كردن هم قبل از نوروز زمان كافي نداريم

كساني هم كه با پرداخت ١٥ هزار تومان ورودي براي تهيه جايزه تيم هاي برتر موافق هستند اعلام كنند

Sent from my iPhone using Tapatalk

با سلام منم هستم فقط پیشنهادم اینه که تیمها تکراری نباشن حالا قرعه کشی میکنین یا هرچی!

من یوونتوس رو برمیدارم:x ولی انصاف نیست همه بشن ریال مادرید و بارسلونا و بایرن !!! من زدم بعد عید اگه قبلش هم باشه موافقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or