انشاله حتما همينطوره ابوذر جان اگر فكر ميكني 2هفته اي تموم ميشه من هم تو ليست بزار يوزر:faraz_realmadrid تيمم هم يوزرم هست
فراز جان من بعيد ميتونم حتي تا قبل از نوروز بشه تمام كرد البته همه سعي خودمون رو ميكنيم كه تا هفته آخر اسفند تمام بشه اما دو هفته اي ديگه نميشه ليگ رو برگزار كرد چون واقعا غير ممكن هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان توجه بفرمائید
حقیقاتا تصور نمیکردم که اکثریت دوستان رای به برگزاری لیگ قبل از نوروز دهند. عزیزان ليگ زماني هيجان داره كه بشه با حداقل ١٦ تيم برگزار كرد كه اگر فقط بازي ها توي يه دور بخواد برگزار بشه و بازي برگشت نداشته باشه ( كه به نظر من نه منطقي هست و نه جذابيت داره كه بازي برگشت نداشته باشه) يعني ١٥ هفته كه اگر خيلي هنرمند باشيم و با سعي و همت همگاني هر دو روز يك هفته رو برگزار كنيم به ٣٠ روز زمان نياز داريم كه اين زمان رو در اختيار نداريم الان
اگر طبق فرمايشات يكي از دوستان بخوايم دور مقدماتي برگزار كنيم ( كه به نظر شخصي من اصلا كار جالبي نيست) مجبور هستيم بين هر دو تيم ٢ بازي برگزار كنيم تا يك تيم به دور نهايي صعود كنه تا ليگ ١٠ تيمي برگزار كنيم كه حتي ليگ ١٠ تيمي رو هم نميشه تو اين مدت رفت و برگشت برگزار كرد و مجبور هستيم كه فقط تو يك دور برگزار كنيم كه در خوشبينانه ترين حالت مستلزم ٢٠ روز زمان هست كه با ٥ روز واسه دريافت حق ورودي و اعلام آمادگي و برگزاري ٢ بازي مقدماتي ميشه ٢٥ روز كه اگر فقط ١ روز بازي ها به هر دليل غير مترقبه اي عقب بيفته به تعطيلات برخورد ميكنيم و جذابيت از بين ميره
ضمن اينكه ما فقط از ١٠ تيم دور نهايي ميتونيم حق ورود بگيريم و بي انصافيه اگر بخوايم از كساني كه با دو بازي حذف ميشن حق ورودي ليگ بگیريم كه درنتيجه با تعداد كم ١٠ تيم پول خوبي واسه جايزه با ارزش حمع نميشه
پس دوستان عزيز بهتر نيست به جاي عجله كردن كه نتيجه اش يا يك ليگ بي جذابيت هست يا يك ليگ نيمه تمام صبر كنيم تا بعد از نوروز يه ليگ خوب با تعداد شركت كننده مناسب به شكل منطقي رفت و برگت و با جذابيت و جايزه ارزشمند و با آسودگي خيال برگزار كنيم
به هر حال من اصلا خوش بین نیستم که بشه لیگ خوبی رو برگزار کرد تو این مدت کم یا نیمه تمام میمونه یا جذابیتش از بین میره ......
نکته ای که هست اینه که شاید بعضی از دوستان بفرمایند خوب هر ۲ تیم بازی رفت و برگشت خودشون رو پشت سر هم انجام بدن با هم که دیگه نیم فصل دوم نداشته باشیم که اینطور هم اصلا منطقی نیست و در حقیقت فقط زمان بازی بیشتر میشه و از ۲ نیمه به ۴ نیمه و از ۶ دقیقه به ۱۲ دقیقه میرسه. چون جذابیت لیگ به رفت و برگشت بودنه و مخصوصا جذابیت نیم فصل دوم که همه تیم ها قبلش یک بار با هم بازی کردن و بیشتر هست و انگیزه واسه افزایش و کاهش فاصله و.....
خلاصه انکه هدف اینه که یک لیگ با برنامه و جذاب و بدون وقفه داشته باشیم که این مستلزم حداقل ۴۵-۶۰ روز زمان هستش. اگر طبق برنامه ای که عرض کردم هم بخوایم لیگ رو قبل از نوروز شروع کنیم هیچ مجالی واسه مشکلات پیش بینی نشده نداریم مثلا اومدیم و یه مشکلی واسه ۵ روز اینترنت رو دچار وقفه کرد یا مشکلاتی از این دست که زیاد هم اتفاق می افته تو مملکتمون اون وقت بازی ها نیمه تمام و هر کس مسافدتی یا مهمونی یا... که میره تا بعد نوروز که هم دیگه بازی ها سزد و بی جذابیت میشه. کاش دوستان یه مقدار منطقی به این قضایا فکر کنن تا بعد دچار مشکل نشیم
نکته دیگه هم اینکه لطفا دوستان نسخه های عجیب غریب نپیچن که چند دور مقدماتی و بعدش فلان و فلان و فلان... لیگ اسمش روشه دیگه لیگ. که اگر دوستان صبر داشته باشن میشه بعد از نوروز یه جذاب و داغش رو بعد از نوروز با تعداد ۱۶ تا ۲۰ تیم برگزار کرد اونم به شکل لیگ درست و حسابی در حالی که الان به سختی حتی بشه زمان داشت واسه دور مقدماتی و لیگ ۱۰ تیمی . آخه چه عجله ای هست
Sent from my iPhone using Tapatalk