اولین دوره لیگ FIFA14 | PS4

زمان برگزاری لیگ

• قبل از نوروز

رای‌ها: 24 54.5%
  • بعد از نوروز

رای‌ها: 20 45.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
ابوذر جان چه خبر !؟ بازی های بعد از عید همون 15 16 یا 20 به هر حال هر تاریخی از 15 به بعد ... برگزار میشه یا خیر ؟ ... خبری هست ؟ اگر اره کم کم دربارش صحبت کنیم تا برای 15 به بعد امادگی داشته باشیم ...

Game Center ID:Aref_Septimo
PSN ID:Dr__Septimo
Team :Bayern Munich
محدودیت هم نباشه بهتره ...(اما یه نکته قابل توجه دوستان اینکه حالت دفاعی دقت کنید که توی تمام لیگای رسمی فیفا باید تاکتیکال باشه ...)
باقی بقای دوستان سال خوبی داشته باشین عزیزان ....

Last edited by a moderator:
در مورد محدودیت یه جوری بود فقط یه نفر رئال داشت یا یک نفر بارسا یا رئال به هر حالا تیم تکراری نداشتیم عالی میشد... خیلی لوسه که رئال با رئال بازی داشته باشه ... در مورد این که هر کس زود تر تیمی رو انتخاب کرد اون تیم مال اونه خیلی بچگانست ... درباره دفاع هم که معلومه عارف جان تاکتیکال باشه... راستی برای بروز کردن جدول مسابقات اگر بشه یه وبلاگ یا یه وبسایت خیلی خیلی ساده داشت که بشه مناسب و به روز آپدیت بشه در کنار پست اول خیلی خوب میشه ...

- - -ویرایش - - -

و دلیل عدم اعلام امادگی خودم به خاطر اینه که شرکت کردن و نکردنم 100 درصد معلوم نیست چند روز اینده احتمال خیلی زیاد مشخص بشه ... اگر اوکی بود حتما تا انتها بدون وقفه شرکت می کنم :)

Last edited by a moderator:
2تا مطلب :
1 اینکه میخواستم بگم دوستان به این تاپیک مرتب سر بزنید که پیشنهاد آرمین جان رو دیدم خیلی خوبه ابوذر جان اگه یه وبلاگ بزنی ....(واسه لیگای فیفا 11 وبلاگ میزدن دوستان کنار هم خیلی خوب با کیفیت بازی میکردیم ....البته با کامپیوتر ...)
2اینکه ممد داش کارت درسته ، میخوامت ...؛)

دوست عزیزمون زحمت کشیدن و یه وبلاگ طراحی کردن واسه برگذاری لیگ میدونم که هم زحمت کشیدن هم وقت گذاشتن و ایدشون هم ایده خوبیه و میتونه کمک کنه و خودم هم تو فکر راه اندازی یه سایت بودم اما موضوع اینه که همه دوستان اینجا سر میزن و آمار بازدید این انجمن واسه اصلاع رسانی و خیلی چیزای دیگه بهتره و از همه مهمتر ما همه بازی سنتری هستیم و جهه اشتراک همه ما همین بازی سنتر هست اما اگر موافق باشید بیس کارمون رو میزاریم همین جا ولی از وبلاگ شما که در اصل وبلاگ همه ما هست هم ازش استفاده میکنیم و آزمایشی واسه اولین بار ازش استفاده میکنیم واسه اطلاع رسانی و برگزاری مسابقات تا ایشالا واسه جام های بعدی بتونیم بهتر باشیم

انشالله که لیگ خوبی برگزار بشه ... بنده فعلا صد در صد مشخص نیست شرکت کنم به خاطر پاره ایی از مسائل ولی اگرم شرکت نکردم قدرتمند هوای بچه ها رو دارم و کمک می کنم در برگزاری :x

- - -ویرایش - - -

راستی الان در وسط eede هستیم بخاطر همین هست یک مقدار دوستان درگیر مسافرت مهمونی ها هستند و اعلام امادگی ها کم بوده به مرور خیلی زیاد میشه ;)

برای اینطور مسابقاتی که کاربران سایت داخل فروم تاپیکی باز میکنن با توجه به تصمیم تیم مدیریت به هیج وجه نباید مبلغی به عنوان ورودی تو قوانین در نظر گرفته بشه در غیر اینصورت تاپیک قفل و یا در صورت نیاز پاک میشه !

آخرین ویرایش:
برای اینطور مسابقاتی که کاربران سایت داخل فروم تاپیکی باز میکنن با توجه به تصمیم مدیریت به هیج وجه نباید مبلغی به عنوان ورودی تو قوانین در نظر گرفته بشه در غیر اینصورت تاپیک قفل و یا در صورت نیاز پاک میشه !
آخه چرا؟:( بزار بچه ها خوش باشن
به نظر من خب یه ناظم از طرف خودتون برا مسابقات بزارید
هر چند که من تو این مسابقات نیستم ولی خبرش برام خیلی خوشحال کنندس

آخرین ویرایش:
برای اینطور مسابقاتی که کاربران سایت داخل فروم تاپیکی باز میکنن با توجه به تصمیم تیم مدیریت به هیج وجه نباید مبلغی به عنوان ورودی تو قوانین در نظر گرفته بشه در غیر اینصورت تاپیک قفل و یا در صورت نیاز پاک میشه !

ما از قبل که جام برگزار میکردیم خود دوستان با اکثریت آرا پیشنهاد میدادن که همه یه مبلغ ورودی بدن تا جایزه داشته باشه مسابقات پس بحث مبلغ ورودی نظر همه هست که باهاش موافقن و نکته دیگه اینکه دوستمون یه وبلاگ طراحی کردن و پیشنهاد دادن از وبلاگ استفاده کنیم برای برگزاری مسابقات که گفتم ما همه بازی سنتری هستیم و خودمون رو متعلق به اینجا میدونیم و این وجه اشتراک هممون هست و این اصلا درست نیست خوب محدودیت های انجمن هم درک میکنیم و همینجور حفظ اعتبارش و این نکته رو هم مدیران باید درک کنن که اعتبار انجمن هم همین مشترکینی هستن که نظر به برگزاری لیگ با ورودی و جایزه دارن و چون شما واستون مقدور نیست خودمون با کمک هم داریم این کار رو میکنیم و حالا واسه اینکه خیال شما راحت باشه اگر میتونید یکی از ناظرانتون نظارت داشته باشن بر برگزاری و اگر هم هیچ راهی نداره ما از همون وبلاگی که طراحی شده و آماده هست استفاده میکنیم

اینکه یه همچین تصمیمی رو تیم مدیریت مد نظر قرار داده بر میگرده به مدت ها قبل در نتیجه از اینجور تاپیک ها بارها باز شده و باز طبق توضیح پست قبل یا ویرایش شده و یا قفل !
همونطور که قبلا هم گفتم اینجور موارد معمولا گزارش میشه حالا من نباشم ناظم یا مدیر دیگه ای رسیدگی میکنه یعنی بصورت دلخواه برخورد نمیشه.
در مورد درخواستتون هم بهتره با یکی از Adminهای سایت در میون بذارید ولی با توجه به توضیحاتی که دادم این تصمیم تیم مدیریت بوده و فک نمیکنم تغییر خاصی براش در نظر بگیرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or