p3rsia7 کاربر سایت Mar 30, 2014 #91 من کنسلم یه ندایی از درونم میگه بذار یه لیگ برگذار شه بعدا من بیام احساس میکنم جواب نده ولی ایشالا بده آخرین ویرایش: Mar 31, 2014
من کنسلم یه ندایی از درونم میگه بذار یه لیگ برگذار شه بعدا من بیام احساس میکنم جواب نده ولی ایشالا بده
Aref_Septimo کاربر سایت Apr 5, 2014 #93 دوستان برای شرکت در لیگ آی دی یاهو من رو ادد کنید : j.aref_cr72@yahoo.com یا به همین ای دی بازی سنتر پ.خ بدید ... ثبت نام لیگ از امروز شروع و تا 20 فروردین فقط ادامه خواهد داشت ... با تشکر آخرین ویرایش: Apr 6, 2014
دوستان برای شرکت در لیگ آی دی یاهو من رو ادد کنید : j.aref_cr72@yahoo.com یا به همین ای دی بازی سنتر پ.خ بدید ... ثبت نام لیگ از امروز شروع و تا 20 فروردین فقط ادامه خواهد داشت ... با تشکر
™MASOUD 3 کاربر سایت Apr 8, 2014 #94 ابوذر جان یه توضیح میدید ماجرا به کجا کشید؟ صحبت کردید با کسی در مورد لیگ ؟
54M113 کاربر سایت Apr 9, 2014 #96 من وقتی با خارجی ها بازی میکنم نیمه دوم از بازی بعد از چند دقیقه با کلی لگ مواجه میشم و آخر سرم هم از بازی میاد بیرون کسی همچین مشکلی نداره ؟
من وقتی با خارجی ها بازی میکنم نیمه دوم از بازی بعد از چند دقیقه با کلی لگ مواجه میشم و آخر سرم هم از بازی میاد بیرون کسی همچین مشکلی نداره ؟
Abadan-Game کاربر سایت Jun 23, 2014 #99 با عرض پوزش که تاپیک رو بالا میارم.... دیگه یه لیگ برا تابستون تشکیل نمی دین؟؟