انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

سلام بچه ها 360 من تویه سایت 360 همون جایی که دوستان آدرس داده بودن چک کردم نشون داد که آره دستگام فالکون هست و فروشنده هم گفت فالکون 100% هست اما آداپتورش 203 هست در ضمن دستگاه من premium with hdmi هست تاریخشم ماله 25 /8 /2007 هست و درایشوم benq هست سایت زده فالکون اما بعضی ها بهم می گن فالکون نیست zephyr هست!!!

سلام بچه ها 360 من تویه سایت 360 همون جایی که دوستان آدرس داده بودن چک کردم نشون داد که آره دستگام فالکون هست و فروشنده هم گفت فالکون 100% هست اما آداپتورش 203 هست در ضمن دستگاه من premium with hdmi هست تاریخشم ماله 25 /8 /2007 هست و درایشوم benq هست سایت زده فالکون اما بعضی ها بهم می گن فالکون نیست zephyr هست!!!

دوست عزیز فالکون هست نگران نباش.برای اطمینان می تونی دستگاهت رو باز کنی و مادربورد رو با تصاویر صفحه اول مقایسه کنی.
دوستان دیگه هم دستگاهشون همینطوری بوده و Falcon بوده... ;)

دوست عزیز فالکون هست نگران نباش.برای اطمینان می تونی دستگاهت رو باز کنی و مادربورد رو با تصاویر صفحه اول مقایسه کنی.
دوستان دیگه هم دستگاهشون همینطوری بوده و Falcon بوده... ;)
آخه مگه نبايد ترانسش 175w باشه؟
مگه توان مصرفي فالكون كمتر نيست؟
و بسياري سواالات ديگه كه test84 در پي آنان است.

آخه مگه نبايد ترانسش 175w باشه؟
مگه توان مصرفي فالكون كمتر نيست؟
و بسياري سواالات ديگه كه test84 در پي آنان است.

چرا قانونا باید کمتر باشه اما چرا روی پاور هم میزنه 203w خودش جای بحث داره.کاربر Bazi_khor دستگاهش رو من باز کردم و مادربوردش رو هم چک کردم و عکسش رو هم گذاشتم.اما روی پاور دستگاهش نوشته بود 203w.این جزء همون استثنا ها هست.البته از نوع جدیدش :biggrin1:

من نمی دونم چه اصراری به باز کردن کامل دستگاس اون قاب خاکستری طرف پاور دستگاهو باز کنین بعد با یه چراغ مطالعه inductor ها کاملا قابل رویتن...
بعدم به نظر من به تاریخ فالکون بودن یا نبودن زیاد ربطی نداره مگر اینکه زیر ماه 7 یا 6 2007 باشه...
باز کردن کامل دستگاه به نظر من زیاد کار ساده ای نیست مخصو صا پشتش...

دوستان افت فریم ربطی به مادربورد داره؟

ممکنه به خاطر پر شدن Cache کنسول یا هاردش باشه.آموزشش رو توی انجمن XBox 360 گذاشتم.بگردی پیداش می کنی و طریقه خالی کردن Cache رو پیدا می کنی.اما آپدیت هایی که کردی پاک میشن.

نه من تو هاردم چیزی نیست.
افت فریم هم تو همهی بازی ها ندارم.
یعنی اگرخیلی تابلوشد باید cacheروخالی کنم؟

خیلی ارتباطی به اطلاعات روی هارد نداره...مطلب زیر رو بخون :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13456

در ضمن قرار نیست توی همه بازی ها افت فریم داشته باشی.مثلا خیلی ها توی Bioshock این مشکل رو دارن که با خالی کردن Cache درست میشه... ;)

دوستان حقیقت داره که 360 های فالکون هم مشکل گرمایی دارند؟؟؟؟

عماد جان لطفا سوالت رو یک جا مطرح کن.

این مادربورد مشکل گرمایی نداره اما گرم میکنه ولی در اون حدی نیست که نگران باشی...

به نظر من 12 ولت و SM هم انجام بشه خوبه...

چرا قانونا باید کمتر باشه اما چرا روی پاور هم میزنه 203w خودش جای بحث داره.کاربر Bazi_khor دستگاهش رو من باز کردم و مادربوردش رو هم چک کردم و عکسش رو هم گذاشتم.اما روی پاور دستگاهش نوشته بود 203w.این جزء همون استثنا ها هست.البته از نوع جدیدش :biggrin1:

پدرام منظورت چیه! یعنی مادربرد کنسول من فالکون نیست
امروز هم بیل گیتس بهم زنگ زد ، گفت کنسولت رو برای انجام تحقیقات لازم داریم(همین مسله 203 وات).الکی الکی معروف شدیم

پدرام منظورت چیه! یعنی مادربرد کنسول من فالکون نیست
امروز هم بیل گیتس بهم زنگ زد ، گفت کنسولت رو برای انجام تحقیقات لازم داریم(همین مسله 203 وات).الکی الکی معروف شدیم

عزیز دستگاهت Falcon هست.خوب من دیگه عکسش رو که گذاشتم به چی شک داری تو ؟

کنسولت مادربوردش 200% فالکونه... /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or