انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

می گم عکسی دارید از جعبه Elite اون قسمت که 175w نوشته معلوم باشه زوم نمی خوام باشه کل جعبه معلوم باشه

بعد یکی دیگه رو جعبه جایی که Region د ستگاه رو نوشته

با تشکر

می گم عکسی دارید از جعبه Elite اون قسمت که 175w نوشته معلوم باشه زوم نمی خوام باشه کل جعبه معلوم باشه

بعد یکی دیگه رو جعبه جایی که Region د ستگاه رو نوشته

با تشکر

یه عکس جعبه آرکید پیدا کردم.الایت هم مثل این عکس توی همون قسمت رجیون رو زده که پشت جعبه دستگاه هست.

96vur6.jpg

اون یکی عکس رو هم که مربوط به 175w می خوای ندارم.مگر این که دوستان خودشون عکس بگیرن و بذارن... ;)

يك سئوال
ما دستگاهي داريم كه بردش Falcon است ولي آداپتور 203w است
مي خواهم بدانم آيا همه مادربرد هاي فالكون همراه با CPU 65nn است يا اينكه ممكنه مادربرد فالكون باشه ولي CPU از سري قبلي ؟

يك سئوال
مي خواهم بدانم آيا همه مادربرد هاي فالكون همراه با CPU 65nn است يا اينكه ممكنه مادربرد فالكون باشه ولي CPU از سري قبلي ؟
همشون 65nm هستن. (تا اونجا كه من ميدونم)

يك سئوال

من شنیده بودم از هومن(فروشگاه پرتو) که فالکون 90 نانومتری هم هست.حالا دیگه نمی دونم این به اون قضیه مربوط میشه یا خیر ولی خوب چندین مورد من اینطوری دیدم.فقط 2 تاش زیر دست خودم کپی شده که اینطوری بوده. ;)

من شنیده بودم از هومن(فروشگاه پرتو) که فالکون 90 نانومتری هم هست.حالا دیگه نمی دونم این به اون قضیه مربوط میشه یا خیر ولی خوب چندین مورد من اینطوری دیدم.فقط 2 تاش زیر دست خودم کپی شده که اینطوری بوده. ;)
آقا پدرام، فكر ميكنم همشون 65 باشن چون اسمه كد هست و اسمه كد ثابته براي همه CPUها و دو نوع ندارن.
باز نظر منه.

آقا پدرام، فكر ميكنم همشون 65 باشن چون اسمه كد هست و اسمه كد ثابته براي همه CPUها و دو نوع ندارن.
باز نظر منه.

میگم من از هومن شنیده بودم که همچین چیزی هست اما خوب دیگه بند و بساط رو باز نکردم خودم چک کنم.اینجا باید اشکان بیاد جواب دوستمون رو بده چون ایشون استاد مادربوردها هستن...:biggrin1:

میگم من از هومن شنیده بودم که همچین چیزی هست اما خوب دیگه بند و بساط رو باز نکردم خودم چک کنم.اینجا باید اشکان بیاد جواب دوستمون رو بده چون ایشون استاد مادربوردها هستن...:biggrin1:
ما در انتظار هبوط اشكان جان به سر ميبريم!

اگه اشتباه نکن قرار بود پک ها جدید از این کنسول بیاد که هم CPU و هم GPU
65 نانو باشه می خواستم بدونم اسمشون چیه و کی عرضه میشن ؟

فكر ميكنم Jasperو Valhalla رو ميگي (يكي ديگه هم بود فك كنم)، تا اونجايي كه من ديدم تاريخ دقيق نزدن ولي ميگن حدود تابستون.

خیلی ممنون می شم یکی از دوستان از رو جعبه Elite اون قسمت که 175w نوشته یه عکس بگیره البته نمیخوام زوم باشه فقط اون معلوم باشه جعبه هم پیدا باشه

با تشکر

همینطور که دوستمون هم گفتن اینطوری که توی مقاله نوشته شده Jasper تا آخر سال 2008 روی کنسول های XBox 360 عرضه میشه.اما این که دقیقا کی بخواد بیاد معلوم نیست.یه جستجو کنی توی بخش XBox 360 یه مطلب بلند بالا دربارش هست...

يك سئوال
بله همه مادربرد های Falcon با cpu 65nm هستند.
test84 جان کاملا درست گفتن. falcon یک codename هست و codename ها برای معرفی یک مدل هستند همیشه و نمی شه از یک codename چند مدل ساخته شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or