انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

خیر فکر نکنم زفیر باشه.احتمال خیلی زیاد Falcon هست.دلیل این که ارزون میده اونم رجیون PAL این هست که قیمت ها توی اروپا اومده پایین برای همین رجیون PAL که برای اروپا هست قیمتش پایین هست.شما بگو قیمت UC بهت بدن مطمئنا بالاتر از این هست.
ولی با وجود این که قیمتش رو آوردن پایین تر باز هم گرونه...
درایو BenQ مزخرف نیست ولی قدرتش از Hitachi 79 کمتر هست.در کل Hitachi 79 کیفیت خیلی مطلوب تری داره.
console جان خيلي ممنون از راهنمائيهاي هميشگيت . شما يكي از مردان زحمتكش سايت هستيد . :love:
ولي من ميخاستم بدونم كسي از بچه ها و اساتيد هست كه اين دستگاهها رو از نزديك ديده باشه و فالكون بودنش رو تاييد كنه ;)

console جان خيلي ممنون از راهنمائيهاي هميشگيت . شما يكي از مردان زحمتكش سايت هستيد . :love:
ولي من ميخاستم بدونم كسي از بچه ها و اساتيد هست كه اين دستگاهها رو از نزديك ديده باشه و فالكون بودنش رو تاييد كنه ;)

فقط روی Lable که کنار جعبه چسبودندن یه نگاه کنید اگر زده باشه 175w یعنی فالکون هست.

ولی باز هم باید برید و بگید دستگاه رو براتون باز کنن و ببینید چیزی که توی این تاپیک زده همون مادربورد هست یا خیر...

فقط روی Lable که کنار جعبه چسبودندن یه نگاه کنید اگر زده باشه 175w یعنی فالکون هست.

ولی باز هم باید برید و بگید دستگاه رو براتون باز کنن و ببینید چیزی که توی این تاپیک زده همون مادربورد هست یا خیر...
بازم ممنون :love:
ولي من تو شهرستانم و نمي تونم برم و از نزديك دستگاهاشو ببينم وگرنه همين دو تا پست رو هم نمي زدم و خودم مي رفتم از نزديك مي ديدم . با اين حال اگه كسي هست كه اون دستگاهها رو از نزديك چك كرده باشه يه كمكي كنه . كمك كمك كمك . :(

سلام
فکر کنم از کنسول من بحرانی تر نیست :cheesygri نگاه کنید
team : cson
lot : 0743
power suplly : 203
حالا روی اداپتور نوشته Output 173 w
جالب ترین جا این جاست که از سایت (http://www.360drives.com/list ) بررسی کردم دیدم نوشته
Box says 203W, Actually 175W
خودم هم با یه چراغ قوه نگاه کردم این ایندکتور سومی رو حالا یا دقیق نگاه نکردم یا ... ندیدم
حالا چیه ؟ به نظر من که فالکونه

سلام
فکر کنم از کنسول من بحرانی تر نیست :cheesygri نگاه کنید
team : cson
lot : 0743
power suplly : 203
حالا روی اداپتور نوشته Output 173 w
جالب ترین جا این جاست که از سایت (http://www.360drives.com/list ) بررسی کردم دیدم نوشته
Box says 203W, Actually 175W
خودم هم با یه چراغ قوه نگاه کردم این ایندکتور سومی رو حالا یا دقیق نگاه نکردم یا ... ندیدم
حالا چیه ؟ به نظر من که فالکونه

تاریخ کنسولت چیه و درایوش...

پدرام جان رو لیبل فالکون های جدید 203w هم میزنن ، دلیلشم کم کردن پول گمرک هست و اینکارو خود مایکروسافت میکنه . مثلا کنسول های آقا پیام چه arcade هاش و halo هاش رو پک زده بود 203 با اینکه فالکون بود . بهتره حتما پاور رو نگاه کنید ، اگه اونجا 175w نوشته بود یعنی 100% فالکونه .

رو لیبل فالکون های جدید 203w هم میزنن ، دلیلشم کم کردن پول گمرک هست و اینکارو خود مایکروسافت میکنه

یعنی گمرکیا میدونن فالکون 65nm چیه ؟!! ماکرو هم واسه گمرک ایران اینکارو کرده ؟!!
:eek:

آخرین ویرایش:
بهترين مادربرد Falcon هست؟

بله چون مشکل گرمایی تا حد زیادی بهبود یافته توی این مادربورد.

پدرام جان رو لیبل فالکون های جدید 203w هم میزنن ، دلیلشم کم کردن پول گمرک هست و اینکارو خود مایکروسافت میکنه . مثلا کنسول های آقا پیام چه arcade هاش و halo هاش رو پک زده بود 203 با اینکه فالکون بود . بهتره حتما پاور رو نگاه کنید ، اگه اونجا 175w نوشته بود یعنی 100% فالکونه .

بله درسته.دیگه هر کی ندیده باشه خودم کنسول های پیام رو از نزدیک دیدم ;)
من خودم الان بی کنسولم کسی نیست برام بیاره... :((

یعنی گمرکیا میدونن فالکون 65nm چیه ؟!! ماکرو هم واسه گمرک ایران اینکارو کرده ؟!!
:eek:

کلا برای گمرک توی همه کشور ها مثل این که همچین کاری کرده.ایران برای مایکروسافت چیزی نیست که مایکروسافت بخواد خودش رو براش به زحمت بندازه.

توی سایت درایو ها هم نوشته که روی Power زده شده 175w اما روی جعبه زده 203w

به نظر میاد Falcon باشه.با باز کردن دستگاه باید مطمئن شد که Falcon هست یا نه...

نه باز نمی کنم دستگاه رو حالا هر چی هست خوبیش اینه که لانچ نیست :cheesygri

وقتی رو Power زده 175w احتمال زیاد Falcon هست.

;)
با سلام :cheesygri
اين قسمتي كه گفتين رو پاور زده 175 رو ليبل دستگاه نوشته يا روي ليبل جعبه . اگه ميشه خواهش مي كنم يه عكس بذاريد تا ما هم ملتفت بشيم . خيلي ممنون . :love:
اخه دستگاه تا يكي دو روز ديگه به دستم ميرسه و مي خوام خوب بررسيش كنم .

با سلام :cheesygri
اين قسمتي كه گفتين رو پاور زده 175 رو ليبل دستگاه نوشته يا روي ليبل جعبه . اگه ميشه خواهش مي كنم يه عكس بذاريد تا ما هم ملتفت بشيم . خيلي ممنون . :love:
اخه دستگاه تا يكي دو روز ديگه به دستم ميرسه و مي خوام خوب بررسيش كنم .

175w که روی پاور زده منظور با آداپتور برق کنسول هست.وقتی برش گردونید زیرش یه لیبل زده که روی اون باید زده باشه 175w.اما روی جعبه هم لیبلی هست که روی اون هم باید زده باشه 175w که جدیدا 203w زده میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or