انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

با سلام :cheesygri
اين قسمتي كه گفتين رو پاور زده 175 رو ليبل دستگاه نوشته يا روي ليبل جعبه . اگه ميشه خواهش مي كنم يه عكس بذاريد تا ما هم ملتفت بشيم . خيلي ممنون . :love:
اخه دستگاه تا يكي دو روز ديگه به دستم ميرسه و مي خوام خوب بررسيش كنم .
اين ليبل در سمت راست جعبه هست :
6si6ejl.jpg

اين ليبل رو آداپتور:

71lqttd.jpg

اگر هردو 175W باشند بدون شك فالكن هست !

ويرايش: اگه رو جعبه 203 باشه ، ولي آداپتور 175 باشه ، مادربورد Falcon ـه!

در ضمن ممكنه ليبل جعبه دو تا باشه ، كه بايد اون برچسب اولي رو بكنيد تا برچسب اصلي معلوم بشه

آخرین ویرایش:
با سلام :cheesygri
اين قسمتي كه گفتين رو پاور زده 175 رو ليبل دستگاه نوشته يا روي ليبل جعبه . اگه ميشه خواهش مي كنم يه عكس بذاريد تا ما هم ملتفت بشيم . خيلي ممنون . :love:
اخه دستگاه تا يكي دو روز ديگه به دستم ميرسه و مي خوام خوب بررسيش كنم .
رو پاور زده 175w، البته امکان داره رو لیبل دستگاه هم 175w بزنه ولی اگه 203 بود نگران نشو و حتما پاور رو چک کن. این هم عکس :

دقت کنید باید مثل عکس - output رو 175w max زده باشه .

اگر رو جعبه 175 باشه رو اداپتور 203 بازم فالكن هست
دوست عزیز برعکس گفتید ، اگه اینطوری باشه که به احتمال زیاد zephyr هست . باید روی اداپتور 175 باشه و روی جعبه 203 یا 175 .

ویرایش شد ! جواب رو پدرام جان دادن .

برای خالی نموندن عریضه : در فالکون ها هم gpu بعد از 1 ساعت کار ( در محیط خنک و مناسب ) و یا 30 دقیقه ( در هوای گرم ) حسابی داغ میشه و میشه روی بدنه قسمتی که gpu زیرش هست استیک پخت و پشت فن gpu هم قارچ گذاشت تا سخاری بشه . بهتره کنسول فالکون رو هم 12v کنید ولی x-clamp لازم نیست چون خودشون x-clamp شدن . البته فالکون تا 4 ساعت هم میتونه کار کنه ولی بهتره 12v کنید تا خیالتون راحت بشه ( نگید فالکونه و مشکلی نداره ، بقول پدرام جان تو فالکون برف قرار نیست بیاد )

آخرین ویرایش:
اگر رو جعبه 175 باشه رو اداپتور 203 بازم فالكن هست
البته اینو شما برعکس نوشتی چون امکان نداره که روی جعبه 175 باشه و روی آداپتور 203. بلکه روی جعبه 203 وات هست ولی روی آداپتور 175 وات که در این صورت باز هم فالکون هست.

دقت کنید باید مثل عکس - output رو 175w max زده باشه .

خوب اگه مکس نزده باشه چی ؟

البته اینو شما برعکس نوشتی چون امکان نداره که روی جعبه 175 باشه و روی آداپتور 203. بلکه روی جعبه 203 وات هست ولی روی آداپتور 175 وات که در این صورت باز هم فالکون هست.

ممنون پس مال من هم فالکون در اومد :cheesygri

یه سوال داشتم
میشه قضیه این gpu رو با cpu یکی واسه من بگه ؟ چه فرقی دارن ؟

یه سوال داشتم

مبارکه .
gpu پردازنده گرافیک کنسول هست ( graphics processing unit ) و cpu پردازنده مرکزی هست که کلیه محاسبات و عملیات اونجا انجام میشه ( central processing unit ) . در فالکون فقط cpu 65nm هست و gpu هوز 90nm هست .

یه سوال داشتم

این جا کامل درباره GPU نوشته می تونی بخونی تا صحبتی که این دوستمون کردن رو کامل متوجه بشی :

Code:
http://www.shabakeh-mag.com/articles/Show.aspx?n=1002200

دوستان اینم پریمیوم ما که رو جعبه نوشته بود 203 وات و ntsc/J هم هست تاریخشم مال25/12/2007 هستش

تصویر خیلی بی کیفیته.اگر یه مقدار نور توی تصویر بود بهتر بود.این فالکون هست.البته چیزی که من توی این تصویر دیدم فالکون هست.;)

تصویر خیلی بی کیفیته.اگر یه مقدار نور توی تصویر بود بهتر بود.این فالکون هست.البته چیزی که من توی این تصویر دیدم فالکون هست.;)
شرمنده به خدا دوربین دیجیتالی ندارم
مجبورم با همین 6300 بگیرم
از روی سینک cpu تابلویه که فالکونه
درایوشم بینکیو هستش
خیلی کمتر از اون یکی گرم می کنه(البته گرم می شه ها فکر نکنین خیلی خنکه)
موفق باشید

شرمنده به خدا دوربین دیجیتالی ندارم
مجبورم با همین 6300 بگیرم
از روی سینک cpu تابلویه که فالکونه
درایوشم بینکیو هستش
خیلی کمتر از اون یکی گرم می کنه(البته گرم می شه ها فکر نکنین خیلی خنکه)
موفق باشید

بله معلومه که گرم می کنه.XBox 360 وقتی توش برف اومد احتمالا روز قیامته... :biggrin1:

از روی اون 2 Indactor هم می تونی تشخیص بدی که فالکون هست یا نه... ;)

اين ليبل در سمت راست جعبه هست :
6si6ejl.jpg

اين ليبل رو آداپتور:

71lqttd.jpg

اگر هردو 175W باشند بدون شك فالكن هست !

ويرايش: اگه رو جعبه 203 باشه ، ولي آداپتور 175 باشه ، مادربورد Falcon ـه!

در ضمن ممكنه ليبل جعبه دو تا باشه ، كه بايد اون برچسب اولي رو بكنيد تا برچسب اصلي معلوم بشه
عزیز مال من دوتاش 203 هست و فالکونه

عزیز مال من دوتاش 203 هست و فالکونه

بله درسته.2 کنسولی که من همون روز کپی خور کردم 2 تاش 203w بود و هر دوتاش فالکون بودن.
اولیش برا شما بود و اون یکی برای Bazi_khor بود.هر دوتاتون هم روی جعبه و پاورتون زده 203w.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or