انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

آقایون من 1 360 خریدم premium J روی جبش زده 203 ولی روی آداپتورش زده max 175 میخواستم اساتید بگن falcon هست یا نه ؟ راستی درایوش BENQ و تاریخ ساختش ماله 2007/11/27 هست !
راستی team: cson
ببخشید اگه تیم رو اشتباه زدم ولی 1 چیز تو همین مایه ها بود

آقایون من 1 360 خریدم premium J روی جبش زده 203 ولی روی آداپتورش زده max 175 میخواستم اساتید بگن falcon هست یا نه ؟ راستی درایوش BENQ و تاریخ ساختش ماله 2007/11/27 هست !

100% فالکون...

تاریخش هم دیگه مطمئنت می کنه.اسم تیم رو هم درست نوشتی...

اینجا هم می تونی چک کنی : http://www.360drives.com/list

شما هم درست مثل من هستی ولی فالکونه برای اطمینان با یه چراغ قوه هم نگاه کنی تقریبا معلوم میشه ( فقط پدر چشم ادم در میاد :cheesygri )

خوب طبق خبری که در زیر اومده قرار هست در ماه آگوست به بعد XBox 360 با مادربورد Jasper عرضه بشه که CPU و GPU در اون 65 نانومتری هست...

البته من زیاد ترجمه کردنم خوب نیست.ممکنه یه سری نکات کلیدی باشه که خودتون می تونید در زیر بخونید...

نمیدونم واقعیت داره یا نه .. اما گفته که :

- اسم این بورد جدید Jasper هست و مایکروسافت به IBM و Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.ماموریت داده که اینو درست کنن .

- شایعه ی دیگه ای که وجود داره ( این جمله میتونه این معنی رو بده که خود Jasper هم شایعه است ! ) . شایعه دیگه اینه که همون TSMC سفارشی گرفته که یه بورد باز هم جدیدتر با اسم رمز Valhalla بسازه که Microprocessor ها و Graphic Chip ها توی یک Chip یا تراشه باشند !!

- Jasper از GPU ــه ATI Xenos و 65 نانومتری استفاده میکنه . و همچنین CPU IBM ــه Xenon که اونهم همون 65 نانومتری هست .

- از مزایای Jasper : برق مصرفی کمتر ، مجموعه ی Cooling جمع و جور تر و صدای کمتر هست .

----------------------------------------------
پس انگار تعداد Motherboard های X360 به 5 تا رسید ! :دی

Launch
Zypher
Falcon
Jasper
و شاید Valhalla !

نمیدونم واقعیت داره یا نه .. اما گفته که :

- اسم این بورد جدید Jasper هست و مایکروسافت به IBM و Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.ماموریت داده که اینو درست کنن .

- شایعه ی دیگه ای که وجود داره ( این جمله میتونه این معنی رو بده که خود Jasper هم شایعه است ! ) . شایعه دیگه اینه که همون TSMC سفارشی گرفته که یه بورد باز هم جدیدتر با اسم رمز Valhalla بسازه که Microprocessor ها و Graphic Chip ها توی یک Chip یا تراشه باشند !!

- Jasper از GPU ــه ATI Xenos و 65 نانومتری استفاده میکنه . و همچنین CPU IBM ــه Xenon که اونهم همون 65 نانومتری هست .

- از مزایای Jasper : برق مصرفی کمتر ، مجموعه ی Cooling جمع و جور تر و صدای کمتر هست .

----------------------------------------------
پس انگار تعداد Motherboard های X360 به 5 تا رسید ! :دی

Launch
Zypher
Falcon
Jasper
و شاید Valhalla !

چند ماهی هست که بحثش توی انجمن مطرح شده اما خوب با وجود این که دیگه دیر هست ولی در صورت خوب جواب دادن مادربورد مطمئنا تاثیرگذار خواهد بود توی فروش کنسول.چون کسانی که تا الان با ترس و لرز می خواستن XBox 360 بخرن دیگه میرن با کمال اطمینان خریدشون رو انجام میدن.
شاید یه جورایی واقعیت باشه چون مایکروسافت سیاست هایی رو پیش میگیره که پول درار باشه براش.این هم یکی از اون ها...

آيا اين x360 بوردش فالكونه يا زيفير؟؟؟
مشخصات:
team:fdou
تاريخ ساخت: 19/10/2007
203w
ريجن:uc
درايو:hitachi

کنسولت یه Elite UC هست که مادبوردش فالکونه... ;)

Code:
http://www.360drives.com/list?v_pack=&v_videomode=ntsc&v_mfrdate=2007-10-19&v_lotno=&v_team=FDOU&v_firmware=&v_drive=1&v_hdmi=2&v_country=&v_shop=&v_postedby=&v_perpage=50

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or