انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

دوستان ببخشید برای این فالکون ها هم باید فن خرید یا همین فن های 5 ولتش کفایت می کنه ؟

می تونی چیزی براش نخری و بازی کنی اما باید یکم رعایتش رو کنی.
اگر می خوای مشکل گرمایی پیش نیاد فن هاش رو 12 ولت کن.(فن های خود کنسول)

سلام:
آیا نوع مادربورد ایکس باکسهای مدل الیت falcon است؟

بستگی به تاریخ داره.
الان این هایی که توی بازار موجود هستن بسته به تاریخشون یا Falcon هستن یا Zephyr.در ضمن شما برای تشخیص مادربورد می تونید به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید.کامل توضیح داده شده.

خیلی ممنون از کونسول عزیز ...
من یه چند تا سوال ریز پیزه دیگه داشتم واسه خرید X

1- این region که میگن تو فراوانی بازی تاثیر داره یعنی چه؟ یعنی ممکنه که چند تا بازی بیاد که رو بعضی از region ها نشه بازی کنی؟
همچنین فرق بین region های مختلف چیه و چه region ی خوبه واسه (elite) که بخرم؟

2- این که میگم اگه میخواین لایو بازی کنید کپی نباید بشه یعنی چه؟

3- اگر روی آداپتور نوشته باشه 175W میشه نتیجه بگیریم که falcon باشه یا حتما باید روی پاور هم نگاه کرد؟ پاور باید داخل دستگاه باشه دیگه؟

4- در حال حاضر بهترین درایو از هر نظر برای elite چه درایوی هست؟

5- خالی کردن cache یعنی چه؟

6- برای این که فنهای ایکس باکس رو 12 ولت کنیم باید فن بخریم یا فنهای خودش 12 ولتی میشن؟ این کار چطوری و توسط چه کسی انجام میشه؟

7- برای این که مادر بورد elite ، فالکون باشه باید چه تاریخی داشته باشه؟

8- اگه من بخوام مشخصات ایکس باکسی رو که میخوام به کسی بدم که از این چیزا سر در نمیاره و بره از دبی هم بیاره کارش راه میوفته؟

9- اگه بخوام دستگاه رو به مانیتور وصل کنم کابلش هم همراشه یا جداگونه باید بگیرم؟
همچنین برای گرفتن یک دسته اضافی و بازی های اضافی چطور؟

10- کلاً elite هایی که جدید زده میشن (تاریخ جدید) باید فالکون باشن. نه؟

ممنون میشم اگه جواب بدی ... :love:

خیلی ممنون از کونسول عزیز ...
من یه چند تا سوال ریز پیزه دیگه داشتم واسه خرید X

1- این region که میگن تو فراوانی بازی تاثیر داره یعنی چه؟ یعنی ممکنه که چند تا بازی بیاد که رو بعضی از region ها نشه بازی کنی؟
همچنین فرق بین region های مختلف چیه و چه region ی خوبه واسه (elite) که بخرم؟

2- این که میگم اگه میخواین لایو بازی کنید کپی نباید بشه یعنی چه؟

3- اگر روی آداپتور نوشته باشه 175W میشه نتیجه بگیریم که falcon باشه یا حتما باید روی پاور هم نگاه کرد؟ پاور باید داخل دستگاه باشه دیگه؟

4- در حال حاضر بهترین درایو از هر نظر برای elite چه درایوی هست؟

5- خالی کردن cache یعنی چه؟

6- برای این که فنهای ایکس باکس رو 12 ولت کنیم باید فن بخریم یا فنهای خودش 12 ولتی میشن؟ این کار چطوری و توسط چه کسی انجام میشه؟

7- برای این که مادر بورد elite ، فالکون باشه باید چه تاریخی داشته باشه؟

8- اگه من بخوام مشخصات ایکس باکسی رو که میخوام به کسی بدم که از این چیزا سر در نمیاره و بره از دبی هم بیاره کارش راه میوفته؟

9- اگه بخوام دستگاه رو به مانیتور وصل کنم کابلش هم همراشه یا جداگونه باید بگیرم؟
همچنین برای گرفتن یک دسته اضافی و بازی های اضافی چطور؟

10- کلاً elite هایی که جدید زده میشن (تاریخ جدید) باید فالکون باشن. نه؟

ممنون میشم اگه جواب بدی ... :love:

خوب بذار این ها رو من جواب بدم بیچاره پدرام چی می کشه

1-

2- وقتی می خوای لایو بازی کنی احتمال داره که بن ( اخراج ) بشی و دیگه نتونی لایو بری و این اخراج هم به دلیل همین بازی های کپی البته نه همشون بلکه اونهایی که فول اثتیلث نیستن اگر بازی ها فول اثتیث full stealth بشن دیگه بن نمی شی

3-اره همون روی آدابپتور 175 باشه فالکونه . ( پاور دیگه چیه ؟) روی جعبه باید نگاه کنی که 175 باشه اگه 203 بود حتما به اداپتور نگاه کن اگه 175 بود فالکونه

4- فعلا هیتاچی از همه بهتره ولی کپی خور کردنش 30 تومنه ولی بنکیو 15 تومنه ولی ا هیتاچی کمی ضعیفتره

5- یعنی پاک کردن up date های بازی که ناقص up date شدن

6- برای اینکه 12 V کنی باید یا خودت انجام بدی ( توی فرومفکر کنم طریقه انجامش باشه ) یا اینکه ببری یکی از فروشگاه ها مثل نکست جن یا پرتو یا وست

7- به قول اشکان اگه بعد 2008 باشه 99% فالکونه ولی بازم باید به اداپتور و جعبه نگاه کنی

8- اره برای اینکه فالکون بخره باید چند تا چیز بلد باشه و همین ( همون هایی که بالا نوشتم )

9- توی الایت فکر کنم باشه ولی احتمالا نیست
دسته اضافی و بازی ها رو که 100 % باید بری بگیری چون توی همه مدل ها 1 دسته هست

10 - باید که نه ولی شاید از 100 تا 99 تاش فالکون باشه یکیش زایفر که اونمن شاید کارگرا رفتن واسه چای یا از دستشون در رفته :laughing:

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه ... خیلی ممنون :love:

حالا فقط یکی دو تا سوال دیگه دارم که اگه بگید دیگه تکمیل میشه...

اول اینکه من نفهمیدم بنکیو بهتره در کل یا هیتاچی؟ ( بدون در نظر گرفتن پولش )

دوم اینکه با این جمع بندیا به نظر شما بهترین و مجهزترین و کارآمدترین ایکس باکس از نظر مدل و مادربورد و ریجن و ... چه ایکس باکسیه؟ (لطفا همه مشخصاتش رو بدون در نظر گرفتن پولش بنویسید).

متشکرم...

دوم اینکه با این جمع بندیا به نظر شما بهترین و مجهزترین و کارآمدترین ایکس باکس از نظر مدل و مادربورد و ریجن و ... چه ایکس باکسیه؟ (لطفا همه مشخصاتش رو بدون در نظر گرفتن پولش بنویسید).

متشکرم...

متشکرم...
Hitachi 79 بهتره
مدل : Elite
مادربورد : در حال حاظر فالکون ولی تا آخر سال 2008 قرار مادربورد جدید عرضه بشه به اسمه Jasper که هم CPU و GPU اون 65NM هست
ریجن : NTSC / UC

آخرین ویرایش:
به پاسخ های علی جان اضافه کنم که ریجن PAL هم خوبه به دلیل عرضه سریعتر بازی ها و این که نسبت به UC یه حسنی که داره این هست که دیگه تبدیل برق 110 به 220 نمی خواد.

در ضمن دوست عزیز سوالاتی که در رابطه به خرید هست و بحث سر انتخاب مدل هست رو توی تاپیک راهنمایی و اطلاعات تکمیلی بپرسید.
اینجا فقط بحث های مربوط به مادربورد باید دنبال بشه.

آخرین ویرایش:
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
چند سوال داشتم:
1.من قصد خرید دارم،میخواستم بدونم الان falcon بگیرم یا صیر کنم mb جدید بیاد؟ این mb جدید حدودا کی وارد ایران میشه و حدودا چنده؟
2. آیا واقعا falcon نیازبه 12ولت کردن داره؟ و یا sm ؟
3. 12 ولت کزدن خطر نداره؟
4.SM کزدن چیست؟

هرچند میدونم یهسری از اینها جاش اینجا نیست ولی یه دفعه پرسیدم،امیدوارم منو ببخشید:blushing:

آخرین ویرایش:
اگه خریدم و lite on بود کپی خور که نمیشه چی کار کنم ؟!

می تونی درایو رو تعویض کنی با یه Hitachi 79 یا BenQ

با عرض سلام خدمت دوستان محترم
چند سوال داشتم:
1.من قصد خرید دارم،میخواستم بدونم الان falcon بگیرم یا صیر کنم mb جدید بیاد؟ این mb جدید حدودا کی وارد ایران میشه و حدودا چنده؟
2. آیا واقعا falcon نیازبه 12ولت کردن داره؟ و یا sm ؟
3. 12 ولت کزدن خطر نداره؟
4.SM کزدن چیست؟

هرچند میدونم یهسری از اینها جاش اینجا نیست ولی یه دفعه پرسیدم،امیدوارم منو ببخشید:blushing:

1. مادربورد Jasper از آگوست اینطوری که توی خبرها گفته شده وارد بازار میشه.البته یه جورایی میشه گفت از آگوست به بعد.وارد ایران شدنش هم دیگه بستگی به وارد کننده ها داره.ولی خوب شما همین فالکون هم بخری مشکلی نداره.باید رعایتش رو کنی.
2. نه نیازی نداره اما برای اطمینان بیشتر از بروز ندادن هرگونه مشکلی پیشنهاد میشه.اینطوری میشه گفت کار از محکم کاری عیب نمیکنه... :biggrin1:
3. اگر با دقت انجامش بدی هیچ مشکلی نداره. ;)
4. این هم روش SM :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13816

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or