دوستان برگی از خاطرات تلخ برام رقم خورد
پدر بزرگم تقزیبا 10 روز پیش عمرشو داد به شما و به دیار باقی رفت و ما رو با کوله باری از غم و اندوه تنها گزاشت

به خاطر همین چند وقتی نبودم و تازه اومدم و سعی میکنم خاطراتی که ته ذهنم هستو بکشم بیرون به میمنت 3 ساله شدن این تاپیک قرار بدم
ممکنه یه مقدار طول بکشه این فرایند ولی بدونید خاطرات تلخ و شیرین نوشته خواهند شد
پدر بزرگم تقزیبا 10 روز پیش عمرشو داد به شما و به دیار باقی رفت و ما رو با کوله باری از غم و اندوه تنها گزاشت

به خاطر همین چند وقتی نبودم و تازه اومدم و سعی میکنم خاطراتی که ته ذهنم هستو بکشم بیرون به میمنت 3 ساله شدن این تاپیک قرار بدم
ممکنه یه مقدار طول بکشه این فرایند ولی بدونید خاطرات تلخ و شیرین نوشته خواهند شد

اعتماد به نفسمو از دست دادم
فکر کردم واسه بچه اش میخواد .بعد فهمیدم نه واسه خودشه .. دلتون جوون باشه
از گیم هم سرگرمی بهتر پیدا نکردم
) به همین دلیل گفتم بیام قبل از رفتن به پادگان تبریک بگم این سالگرد رو. در کنار این تبریک یادی هم میکنم از دوست عزیز لئون که واقعا جاش خالیه اینجا. این مدت کلا ما فیفا باز شدیم و بازی دیگه ای زیر دستم نیومده اگرم اومده من بازی نکردم چون ته به دلم نبود و فعلا منتظر واچ داگز و GTA V هستم تا ببینیم این عطش خاموش شده گیمری ما دوباره فعال میشه یا نه؟ دوستان اگه یادشون باشه خیلی وقت پیش که اومده بودم اینجا گفتم فقط منتظر مکس پین 3 و هیتمن هستم و از اون زمان تا الان تنها گیمی که بهم چسبیده TR 2013 بوده و بس. امیدوارم همه دوستان همچنان گیمر باقی بمونن و عشق و حال کنن. منم از همینجا برای اون دسته عزیزانی که به دنبال خانم گیمر هستن (از جمله خودم) دعا میکنم سریعتر به این آرزو برسند.