انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
نه اتفاقا اولین خانمی ک میبینم ب داستانی علاقه داشته باشه چون من خودم خواهرام بازی نمیکنن و فقط با angry birds و cut the rope و...حال میکنن :دی
اتفاقاً خیلی از دخترها (خانوم ها) که من دیدم گیمر حرفه ای بودن داستان گرا بودن :دی

تو این نسل فقط و فقط LBP & Rayman بودن که خواهرای خودم وقتی دیدن من دارم بازیش میکنن فحش که ندادن هیچی کلی هم با ذوق و شوق و =p~ جذبشون شدن :دی
البته یه RDR هم بود که پدر مادر هم عاشق شده بودن :| :| :دی

• Like
Reactions: Sega_genesis
دویل گرل جان عزیز من نوشتم 15 نه 5 الان همینجا اختلاف 10 ساله. منم خوشحالم از آشنایی با شما . اشتباهم گرفتم
خوب شاید شما جایی خرید میکنید که خانوم های بیشتری میرن من تو کل این شهر پیدا نکردم .نمیدونم مطلق به کدوم استان یا شهری هستید. ولی واسه من پیش امده . خوب حلا میگید توجه نکردید. ولی همه داشتن بازی شمارو نگاه میکردن . حالا اگه یه پسر بودی اصلا براشون مهم نبود .انگار نه انگار . یا اینکه همین که گفتید رفتم سایلنت هیل 4 بخرم گفته مگه 3 بازی کردید سوالی ها. تاکید کرد که بازی کردین .

- - -ویرایش - - -

خوب بازم 20 ساله هستی بازم سنی نیست همش 5 سال کمتر گفتم منم گفتم تو 20 مشکلی نداشتم ولی تو این یک سال اخیر واسم پیش امده

• Like
Reactions: Sega_genesis
باری فکر می کنم خیلی اغراق باشه که آدم بره تو مغازه همه اینجوری :-o نگاش کنن چون به شخصه که برام پیش نیومده شاید هم اصلا توجه نکردم :-" برای دوستان هم تعریف کردم که یه بار همین دو سال پیش بود البته همراه برادرم رفتیم گیم نت و نشستم دویل می کرای 4 رو بازی کردم :biggrin1: البته اون لحظه اونقدر غرق بازی شده بودم که متوجه اطرافم نشدم ولی بعدش که خواستم بیام بیرون از گیم نت دیدم که دور و برم همه ی پسرایی که نشسته بودن بازی هاشون رو ول کرده بودن و به بازی من نگاه می کردن :)) محو کمبو زدنم شده بودن b-)
شما یه سر بیا لباف یکم اطلاعات بازی رو کنی و 4 تا مغازه بگردی کل پاساژ اینجوری میشن:-o بعدش اینجوری میشن :eek: و در نهایت کسی که بهتون بازی مورد نظرتون رو فروخته اینجوری میشه b-):>برای کل پاساژ

سلام به معتادین عزیز جامعه :d و اما بخونید درباره اعتیاد به گیم که خوندنش خالی از لطف نیست:
The scourge of addiction; it consumes everything in its path – families, relationships, plans, you name it. Humans have always found something to become addicted to, starting from Antiquity, but the phenomenon has become alarming in the last decades. Drugs may be regarded by most of you as the most destructive addiction, but I can prove you wrong. To emphasize this, let me tell you a story…

This has been going on for... how long? I don`t seem to remember very well. Anyway, long, long ago. Years ago. A crucial moment happened in my life: the moment my boyfriend discovered the awful, cruel and destructive game (at least, so was back then) -World of Warcraft! All of you WOW players may judge me right now but trust me, the negative turn that our relationship took at that moment was devastating for me. We were living together for almost year and everything was perfect until one day when I found my boyfriend, let’s call him “Q”, in front of our old computer, with an extremely radiant look on his face.

-“Look, boo, Chris bought me the game he told me so much about! I’m so excited, I can’t wait to play it with the guys!”
-“Good job, Q! “,I said a bit ironic , without knowing exactly what is this all about.

That “play with the guys “actually meant , in a short time, “spend every single night and day in front of the computer solving a very important quest and trying to score some epic loot” ! Actually, he spent more time with his “guild” (did not really know what that means back then) than with me, whom I was his girlfriend. But that was not the only problem. He started to neglect a normal human being’s needs: he started eating less and less until he refused to eat at all, he didn’t leave the house ever, personal hygiene took second-stage and he basically ignored any conversation that did not have as main subject his favorite game.
Q lost weight, since starvation was not a priority any more, and his social life met a serious degradation.
What was I supposed to do in such a situation? I did not want to involve our families in this, since we promised to ourselves that we will manage any problem in our relationship on our own. I started searching on the internet about this malefic game and I was sort of shocked to discover that my boyfriend was not the only victim. Apparently, over ten million subscribers worldwide enjoy World of Warcraft , but what scared me most were the frightening titles like “Another Marriage Falls Victim to World of Warcraft!” .
Was this a joke? I had to end this, and quick!
What happened next was kind of unexpected. One day I asked his mom to call him over and, while he was away, I threw the game’s CD and asked a friend to uninstall the game in the computer” . Then I left him the following note :” Decide what you miss most!” , and then I went to my parents. Day by day I waited for that call but, since it never came, I really started to lose my hope.
Anyway, I was resigned knowing that at least I tried. But apparently miracles do exist , because after a couple of days a received a text message: “please come back home!” . In less than 30 minutes I was back to our apartment opening the door when I saw him, pale and skinny (God, I never realized he lost that much weight) .
-“ Baby, what happened?” , I asked.
-“I don’t really know, I was at my mom’s and suddenly I fainted. I woke up a day after and I was at the hospital with infusions in my arms. My mom called you dozens of times on our home phone but you did not answer. What happened? What was wrong with me? Was I that crazy?” , he said in a rush that he nearly choked.
Meanwhile, I was crying. My baby was back!
-“It doesn’t matter!” , I said, while hugging him. “Everything is ok now!”

This story is inspired from real facts.
WoW Latest - World of Warcraft Patch Download
پ.ن 1: این پست یک ماه پیش تو یکی از سایت های WoW زده شد.
پ.ن 2: دیدم اینگلیسیش روونه واسه همین ترجمه نکردم.

سلام به معتادین عزیز جامعه :d و اما بخونید درباره اعتیاد به گیم که خوندنش خالی از لطف نیست:
پ.ن 1: این پست یک ماه پیش تو یکی از سایت های WoW زده شد.
پ.ن 2: دیدم اینگلیسیش روونه واسه همین ترجمه نکردم.

oh holy!!!!
این بازی واقعا افتضاحه پیشنهاد می کنم معتادینِ بهش سریعا خودشونو درمان کنن تا دیر نشده :| آخه WOW هم شد بازی :دی :-"

اتفاقاً خیلی از دخترها (خانوم ها) که من دیدم گیمر حرفه ای بودن داستان گرا بودن :دی

تو این نسل فقط و فقط LBP & Rayman بودن که خواهرای خودم وقتی دیدن من دارم بازیش میکنن فحش که ندادن هیچی کلی هم با ذوق و شوق و =p~ جذبشون شدن :دی
البته یه RDR هم بود که پدر مادر هم عاشق شده بودن :| :| :دی

برادر خودت داری میگی حرفه ای :دی
در مورد RDR واقعا بازی جذابی بود جوری ک دایی منم خیلی جذبش شد :دی
اگه ps3 رو ال ای دی تو حال وصل بود فک کنم پدر مادرمم جذبش میشدن :دی

چند روز پیش یکی از این گیمر های خانم (البته بعدا فهمیدم خود خانم گیمر هستن) به همراه دوستشون (یه آقای سیبیل کلفت:d) تشریف آوردن مغازه ما هم طبق عادت همیشه بازی دیابلو (اونایی که اومدن میدونن) رو استاپ کردیم و گفتیم بفرمایین؟ خانم تشریف آوردن جلو و فرمودند بازی کپی میخوام برای دوستم و به اون آقاهه اشاره کردن! من و دوستان اول گفتیم بازی کپی نداریم (از اون نداریم ها که مثل اون چراغه میمونه که میره خونه ولی مسجد نمیره) بعد خانم اصرار کردن قبلا داشتید و دوستم همیشه از شما خرید میکرده و کلی آرشیو داره، من و دوستان یکم به قضیه مشکوک شدیم که این خانم چطور آمار به این دقیقی داره ولی آقاهه فقط هیکل گنده کرده؟ خلاصه گفتیم بازی ممنوعه بفهمن اذیتمون میکنن و از این حرفا که دیگه حریف خانم نتونستیم بشیم و صندوقچه اسرار رو گشودیم که آقاهه بیاد ببینه چی میخواد، و در کمال نا باوری دیدیم خانم داره لیست میکنه بازی هایی که میخواد رو باز ماها مشکوک در مشکوک شدیم که جریان چیه؟ بعد از اندک زمانی لیست جور شد و ما هم همچنان در کف بودیم که جریان چیه؟ (بنده خدا آقاهه نقش ماکت رو ایفا میکردن) لیست که به اتمام رسید من دیگه کاسه صبرم لبریز شد و نتونستم جلوی خودمو بگیرم (که کاشکی میگرفتم و اون قضیه مرغابی ها و لاکپشته نمیشد) و به خانم گفتم : به نظر نمیاد اصلا دوستتون چیزی از گیم و گیمری بدونه و اینا رو برای خودتون میخواید نه اون؟ یهو یه نگاه سنگینی رو رو خودم احساس کردم سرمو بلند کردم دیدم طرف مثل گوریل داره هی باد میکنه عضله (نمیدونم درست نوشتم یا نه :d) هاشو من آماده اومدن مشتش تو صورتم بودم که یهو دیدم دهنشو باز کرد و با صدای نازکتر از خانم گفت مرتیکه من از بازی چیزی حالیم نمیشه؟ من گیمر نیستم؟ میدونی من تو سیمز چند تا خونه و ساختمون تو 1 ساعت میتونم بسازم؟ هیچ میونی اصلا بازی سیمز چی هست؟...
منو میگی اصلا به بقیه حرفاش گوش ندادم یعنی اصلا حالیم نمیشد چی میگه فقط حس کردم از بس دارم میخندم کم میونده از حال برم، به زور خودمو رسوندم به صندلی و پشت میز ولو شدم رو میز و همینجور میخندیدم که به خودم اومدم دیدم بنده خدا خانمه لیستو گزاشته و دست پسره رو گرفته رفته
دوستامم که انگار منتظر بودن اونا برن همشون یه طرف ولو شدن و منفجر شدن از خنده
کلا این قضیه که پیش اومد باعث شد یاد این تاپیک بیوفتم هم بیام اینجا مطرحش کنم و هم این که یاد بحث قبلیمون افتادم که بنده خدا قشر female جماعت برای گیمر بودن چه دردسری باید بکشن

سلامی مجدد به ترکیده های گیم :d

یهو دیدم دهنشو باز کرد و با صدای نازکتر از خانم گفت مرتیکه من از بازی چیزی حالیم نمیشه؟ من گیمر نیستم؟ میدونی من تو سیمز چند تا خونه و ساختمون تو 1 ساعت میتونم بسازم؟ هیچ میونی اصلا بازی سیمز چی هست؟...
منو میگی اصلا به بقیه حرفاش گوش ندادم یعنی اصلا حالیم نمیشد چی میگه فقط حس کردم از بس دارم میخندم کم میونده از حال برم، به زور خودمو رسوندم به صندلی و پشت میز ولو شدم رو میز و همینجور میخندیدم که به خودم اومدم دیدم بنده خدا خانمه لیستو گزاشته و دست پسره رو گرفته رفته
دوستامم که انگار منتظر بودن اونا برن همشون یه طرف ولو شدن و منفجر شدن از خنده
کلا این قضیه که پیش اومد باعث شد یاد این تاپیک بیوفتم هم بیام اینجا مطرحش کنم و هم این که یاد بحث قبلیمون افتادم که بنده خدا قشر female جماعت برای گیمر بودن چه دردسری باید بکشن
=))
حامد! دهنت سرویس! کلی خندیدم! کلا آخره خاطره تعریف کردنیا :d
مگه چقدر سنشون بوده این دوتا؟ پسره که ته هاردکور بوده! دختره لااقل نکرده اسم بازیا رو به پسره بده که یه دفعه از این اچیومنتا نگیرن :d

پ.ن: باو... تا اونجا که یادم میاد تو هم ماشالا واسه خودت هیکل پیکلی داشتیا :d

- - -ویرایش - - -

oh holy!!!!
این بازی واقعا افتضاحه پیشنهاد می کنم معتادینِ بهش سریعا خودشونو درمان کنن تا دیر نشده :| آخه WOW هم شد بازی :دی :-"
یه کم دیر این پیشنهاد رو دادی :d میتونم بگم که یه چی نزدیک به 95% ـه همین اتفاق واسه من هم افتاده! من تو پستی که درباره خودم نوشتم تو این تاپیک به همچین چیزی اشاره کردم:
بعد با اومدنه پج Wrath Of Lich King میوفتم رو بازیه WOW بنده همه چیزم رو تو این برهه از دست میدم: زیده تریپ ازدواجیم، هیکل فیتنسم، خواب و خوراک و 1ترم و نیم اضافه خوردن بخاطره حذف شدن واحدام واسه غیبت
اون زیده تریپ ازدواجیم هم خونه ایم بود تو دوره دانشجویی (واسه 2 ترم) که وقتی دید من اینطوری شدم ول کرد رفت و خب ending ما هم متفاوت بود، بعد رفتنش دیگه نه من سراغش رو گرفتم نه اون :d

سلام به همگی

3 روز دیگه تولد سه سالگی این تاپیک هست که به لطف آرتاس ، حامد و سایر دوستان همچنان سر پاس. ما هم که سرباز شدیم (البته فعلا ک.م هستیم (سربازی رفته هاش میدونن چی میگم :(() به همین دلیل گفتم بیام قبل از رفتن به پادگان تبریک بگم این سالگرد رو. در کنار این تبریک یادی هم میکنم از دوست عزیز لئون که واقعا جاش خالیه اینجا. این مدت کلا ما فیفا باز شدیم و بازی دیگه ای زیر دستم نیومده اگرم اومده من بازی نکردم چون ته به دلم نبود و فعلا منتظر واچ داگز و GTA V هستم تا ببینیم این عطش خاموش شده گیمری ما دوباره فعال میشه یا نه؟ دوستان اگه یادشون باشه خیلی وقت پیش که اومده بودم اینجا گفتم فقط منتظر مکس پین 3 و هیتمن هستم و از اون زمان تا الان تنها گیمی که بهم چسبیده TR 2013 بوده و بس. امیدوارم همه دوستان همچنان گیمر باقی بمونن و عشق و حال کنن. منم از همینجا برای اون دسته عزیزانی که به دنبال خانم گیمر هستن (از جمله خودم) دعا میکنم سریعتر به این آرزو برسند.

شب خوش ... :x

سلام به همگی

3 روز دیگه تولد سه سالگی این تاپیک هست که به لطف آرتاس ، حامد و سایر دوستان همچنان سر پاس. ما هم که سرباز شدیم (البته فعلا ک.م هستیم (سربازی رفته هاش میدونن چی میگم :(() به همین دلیل گفتم بیام قبل از رفتن به پادگان تبریک بگم این سالگرد رو. در کنار این تبریک یادی هم میکنم از دوست عزیز لئون که واقعا جاش خالیه اینجا. این مدت کلا ما فیفا باز شدیم و بازی دیگه ای زیر دستم نیومده اگرم اومده من بازی نکردم چون ته به دلم نبود و فعلا منتظر واچ داگز و GTA V هستم تا ببینیم این عطش خاموش شده گیمری ما دوباره فعال میشه یا نه؟ دوستان اگه یادشون باشه خیلی وقت پیش که اومده بودم اینجا گفتم فقط منتظر مکس پین 3 و هیتمن هستم و از اون زمان تا الان تنها گیمی که بهم چسبیده TR 2013 بوده و بس. امیدوارم همه دوستان همچنان گیمر باقی بمونن و عشق و حال کنن. منم از همینجا برای اون دسته عزیزانی که به دنبال خانم گیمر هستن (از جمله خودم) دعا میکنم سریعتر به این آرزو برسند.

شب خوش ... :x

اقا این بازی shadow warrio رو بگیر بازی کن مارو برد به 9 سال پیش و حال و هوای بازی سام من دارم الان این بازی رو میکنم یکم دوران قدیم و زنده کرد

من 28 سالمه و نمیدونم جز گیم های ویدئویی با هیچ سر گرمیه دیگه ای ارتباط بر قرار نمیکنم

از من دوسال کوچیکتری عمرا به پای من برسی من حتی سان بوی خودمو به خاطر بازی ول کردم (سان بوی به سوئدی همون نامزد ما میشه نه دوست دختر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or