السلام علیک یا فسیلز آف ده گیمز (چی شد :d)
اکثریت اینطوری :d نگام میکنن :d حتی تو سربازیم هم بین اون همه هم سن و سال خودم (+25) وقتی گفتم گیمرم کسی برخورد منفی نداشت.
اکثر پدرا گیرن شاید بیشتر از 90% شون گیرن، چون از یه نسل دیگن، ولی این دلیل نمیشه که هم نسلیات هم گیر باشن!
پسرا هنگام برخورد با دختره گیمر 2 دسته میشن: یه دسته میگن: ااااه! گیم هم خز شد یه دسته هم که یاتاقان میزنن :d و البته ممکنه دسته سومی هم باشه که بی تفاوت باشن
نه تنها من، خیلیائه دیگه هم همینطورین، برید بیوگرافی و خاطره بچه ها رو تو صفحات اول تاپیک بخونید! اما خب، من همیشه گفتم بازم میگم، متولدین دهه 60 care freeتر از این حرفان
برا آنلاین بازی کردنه وارکرفت هم باید برنامه گارنا رو داشته باشید و یه اکانت بسازید رو گارنا، تا بتونید پلی کنید
- - -ویرایش - - -
راستی، یادتون رفت بگید کدوم نظر سنجی بهترها!
خب این اولین باره که من همچین چیزی میشنوم! چیزی که من آمار دارم از خودمون پسرا یه چی دیگست، حتی یادم میاد دوستایه حامد ( {The Phenom} ) واسه تولدش GOW خریده بودن، نمیدونم شما داری رو چه حسابی اینو میگی ولی خب به شخصه من کم دیدم به کسی بگم سرگرمیم گیمه اینطوری نگام کنه یا اینطوری :-oبه خدا این وضعیت برا ما پسرا هم هست... کافیه همین حرفو به یکی از دوستام بگم، تو دلش صدتا فکر دربارمون میکنه....
هنوز که بابام حتی بعد از خرید اولین کنسولم میکرو ( حدود 15 سال پیش) باهام مشکل داره
پدر : این چیه بازی می کنی؟ هی بنگ بنگ بنگ ..... تق تق تق ..... به خدا این خشونت خوب نیست ..... منم فقط بازیمو می کنم و سعی می کنم وقتی نباشه این کارو بکنم....ولی مادرم از همون اول باهام بوده یادش به خیر حتی باهام اون موقع کع میکرو داشتم بازی هم می کرد
حالا این پدرم بود ببین دیگه دوستان چی میگن؟ البته خداروشکر دوستان اگرم بخوان چیزی بگن تو دلشون میگن ....
راستی به نظر من وقتی تو سرزمین رایانه میومدی که بازی بخری خیلی هم خوشحال می شدن همه .... می فهمیدیم که دختر هاردکور گیمر هم داریم
اکثریت اینطوری :d نگام میکنن :d حتی تو سربازیم هم بین اون همه هم سن و سال خودم (+25) وقتی گفتم گیمرم کسی برخورد منفی نداشت.
اکثر پدرا گیرن شاید بیشتر از 90% شون گیرن، چون از یه نسل دیگن، ولی این دلیل نمیشه که هم نسلیات هم گیر باشن!
پسرا هنگام برخورد با دختره گیمر 2 دسته میشن: یه دسته میگن: ااااه! گیم هم خز شد یه دسته هم که یاتاقان میزنن :d و البته ممکنه دسته سومی هم باشه که بی تفاوت باشن
این مشکل پدر همه گیره، منم شهریور 27 ساله میشم! و همین مشکلات شما رو بدترشو دارم! واسه شما مشکل فقط پدرتونه، واسه من کل خونواده + فامیلگویا دخترهای گیمری دل پری از اطرافیانشون دارن که من نمیدونستم؛ کلا حس میکنم افراد کمی از دخترها هستن که پایه گیم باشن نمیدونم چرا؛ اما مایه خوشحالیه که هستند!
یادمه خیلی سالها پیش که یه کامپیوتر درپیتی داشتم اون موقع خیلی خفن بود مثلا کارت گرافیک 32 مگابایت و سی پی یو 1؛ یه بازی اومده بود سبک استراتژی با نام fate of dragon آقا اینا چینی حرف میزدن؛ شبا بابام که می اومد منو سر این بازی مسخره میکرد؛ میگفت تو باید ادا آدم چهل ساله رو دربیاری نه اینکه با اسب بری شمشیر بازی؛ بازی رو میگفت
حالا نزدیک 30 سالمه؛ اینقدری که بابام سرکوفتم شده احساس میکنم پنجاه سالمه!
ولی با جایگاه بازی که تو قلبم هست مغزم خوب کار میکنه
راستی آقا ما اگه بخواهیم این بازی استراتژی وارکرافت رو انجام بدیم باید چیکار کنیم؟
این چند وقته تو تاپیک ها خیلی اسم دوتا 2 رو میشنوم قدیما یه سر وارکرافت بازی کرده بودم
اما سالهاست بازی نکردم برا شروع چیکار کنم؟
نه تنها من، خیلیائه دیگه هم همینطورین، برید بیوگرافی و خاطره بچه ها رو تو صفحات اول تاپیک بخونید! اما خب، من همیشه گفتم بازم میگم، متولدین دهه 60 care freeتر از این حرفان
برا آنلاین بازی کردنه وارکرفت هم باید برنامه گارنا رو داشته باشید و یه اکانت بسازید رو گارنا، تا بتونید پلی کنید
WTF!!! مگه فروش گیم غیر مجاز شده؟ جدا تا الان کسی نیومده؟ :-o پس چرا من هر وقت میام توپخونه همیشه چندتایی female میبینم؟ :dخیلی راحت میگم نداریم چون اماکن بفهمه پوستم کندس:d
تا الان که کسی نیمده
- - -ویرایش - - -
راستی، یادتون رفت بگید کدوم نظر سنجی بهترها!
1- حالتی که بیشترین لذت را از گیم بردید؟ 1- آنلاین 2- سینگل 3- مولتی پلیره حضوری (:d) 4- کلوپ 5- گیم نت 6- فقط تماشا کردن (:d)
2- شما بعنوان والدین آینده، اجازه کشیده شدن فرزندتان را به گیم میدهید؟ 1- آری 2- خیر