انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
دوستان برگی از خاطرات تلخ برام رقم خورد
پدر بزرگم تقزیبا 10 روز پیش عمرشو داد به شما و به دیار باقی رفت و ما رو با کوله باری از غم و اندوه تنها گزاشت :(:(
به خاطر همین چند وقتی نبودم و تازه اومدم و سعی میکنم خاطراتی که ته ذهنم هستو بکشم بیرون به میمنت 3 ساله شدن این تاپیک قرار بدم
ممکنه یه مقدار طول بکشه این فرایند ولی بدونید خاطرات تلخ و شیرین نوشته خواهند شد

حامد تسلیت میگم
منم از همینجا برای اون دسته عزیزانی که به دنبال خانم گیمر هستن (از جمله خودم) دعا میکنم سریعتر به این آرزو برسند.
یه مدتی هست این واقعا دغدغه من شده:d

• Like
Reactions: Sega_genesis
اقا ما هم افتادیم تو بازی 20 تا25 دیگه مثل قدیم روم نمیشه برم برا خرید بازی تو مغازه ها:| اعتماد به نفسمو از دست دادم:| باید بشینم 60 ساعت تا بازی دانلود شه لول:دی

بگو واسه بچه ام میخوام نو پربلم اگه دیدی گیر زیاد میده بگو بچه دوست داره اینجور بازی ها منم کمکش میکنم تو برو اینجوریی بگو بقیه اش با من

اقا من تازه اول جوونیمه :d 26 سال کجا پیره اخه . چند روز پیش با دوستم رفتیم بازی بخریم یه مرده اومده بود فیفا میخواست .50 سالش بود ;) فکر کردم واسه بچه اش میخواد .بعد فهمیدم نه واسه خودشه .. دلتون جوون باشه:x از گیم هم سرگرمی بهتر پیدا نکردم

بگو واسه بچه ام میخوام نو پربلم اگه دیدی گیر زیاد میده بگو بچه دوست داره اینجور بازی ها منم کمکش میکنم تو برو اینجوریی بگو بقیه اش با من
باو مجبور نیستم که مغازه دارو توجیح کنم بزار هر چی میخوان بگن بگن:دی البته مقدار زیادیش هم بخاطر اطرافیانم یه کلمه در این مورد حرف میزنن خیلی بهم فشار میاد چون نمیدونن چی به چیه گیم نظریه ول میدن برا ما
حسین چند سالته دادا ؟
بیست و اندی باور کن خودم نمی دونم دقیق:دی

سلام به بروبکس موزه ای :d
تاپیک هم مثه یوزراش فسیل شد رفت باو :d
سلام به همگی

3 روز دیگه تولد سه سالگی این تاپیک هست که به لطف آرتاس ، حامد و سایر دوستان همچنان سر پاس. ما هم که سرباز شدیم (البته فعلا ک.م هستیم (سربازی رفته هاش میدونن چی میگم :(() به همین دلیل گفتم بیام قبل از رفتن به پادگان تبریک بگم این سالگرد رو. در کنار این تبریک یادی هم میکنم از دوست عزیز لئون که واقعا جاش خالیه اینجا. این مدت کلا ما فیفا باز شدیم و بازی دیگه ای زیر دستم نیومده اگرم اومده من بازی نکردم چون ته به دلم نبود و فعلا منتظر واچ داگز و GTA V هستم تا ببینیم این عطش خاموش شده گیمری ما دوباره فعال میشه یا نه؟ دوستان اگه یادشون باشه خیلی وقت پیش که اومده بودم اینجا گفتم فقط منتظر مکس پین 3 و هیتمن هستم و از اون زمان تا الان تنها گیمی که بهم چسبیده TR 2013 بوده و بس. امیدوارم همه دوستان همچنان گیمر باقی بمونن و عشق و حال کنن. منم از همینجا برای اون دسته عزیزانی که به دنبال خانم گیمر هستن (از جمله خودم) دعا میکنم سریعتر به این آرزو برسند.

شب خوش ... :x
به به... داش ممدرضا... آقا خیلی گلی... فقط توصیه های دانیال رو به من که یادته واسه سربازی؟ :d
آره... خوشبختانه چون این بازیا به اصلشون وفادار بودن همچنان محبوب قلبهای ما پیرا هستن :d

دوستان برگی از خاطرات تلخ برام رقم خورد
پدر بزرگم تقزیبا 10 روز پیش عمرشو داد به شما و به دیار باقی رفت و ما رو با کوله باری از غم و اندوه تنها گزاشت :(:(
به خاطر همین چند وقتی نبودم و تازه اومدم و سعی میکنم خاطراتی که ته ذهنم هستو بکشم بیرون به میمنت 3 ساله شدن این تاپیک قرار بدم
ممکنه یه مقدار طول بکشه این فرایند ولی بدونید خاطرات تلخ و شیرین نوشته خواهند شد
اوه... داش حامد تسلیت میگم، ایشالا غم آخرت باشه
بله همینطوره... امیدوارم دوستانی هم که سر میزنن به این تاپیک از خاطرهاشون هم بگن (چه بد چه خوب)
اقا من تازه اول جوونیمه :d 26 سال کجا پیره اخه . چند روز پیش با دوستم رفتیم بازی بخریم یه مرده اومده بود فیفا میخواست .50 سالش بود ;) فکر کردم واسه بچه اش میخواد .بعد فهمیدم نه واسه خودشه .. دلتون جوون باشه:x از گیم هم سرگرمی بهتر پیدا نکردم
بابا جوووووووون :d چند سال پیش رفته بودم تو یه مغازه واسه بازی خریدن (فک کنم پانیشر1) (اون موقع هنوز گیم نت مد بود). یه آقای محترمی وارد شد با کت و شلوار و حلو حوش 45 سال سن، اول یه کم منو مون کرد بعد گفت ژنرال این اکسپنشن جدیدش رو داری؟ مغازه داره که با صورت رفت رو میز، من گفتم واسه خودتون میخواین؟ گفت آره... بعد شروع کردیم راجع به یونیت ها بحث کردنو از این چیزا، فروشنده به معنای واقعی با دهن باز داشت ما 2تا رو میدید :d آخرشم یارو ازم خواست چندتا بازیه دیگه تو سبک استراتژیک رو بهش معرفی کنم که اونا هم خرید
اقا ما هم افتادیم تو بازی 20 تا25 دیگه مثل قدیم روم نمیشه برم برا خرید بازی تو مغازه ها:| اعتماد به نفسمو از دست دادم:| باید بشینم 60 ساعت تا بازی دانلود شه لول:دی
چه جالب... منم همینطوری شدم، نه اینکه روم نشه... نه، دیگه حوصله چرخ زدن تو بازار رو ندارم، هر گیمی که میخوام رو یا دان میکنم یا خرید پستی. اما خب... وای بحال اون موقع که بخوام واسه ویتام گیم بگیرم، دیگه مجبورم که برم بازار. شاید واسه ویتام آخر سرم بازی نگیرم ولی واسه پی سی حتما 3-4 تا میگیرم =))

آخرین ویرایش:
دوستانی که می گن رومون نمی شه بازی بگیریم اشتباه نکنن، بازی خریدن نشون می ده که کودک درونتون زندس و روحیتون خیلی جوونه. منکه با افتخار گیم می خرم و بازی می کنم.
تازه کلی از شماها بزرگترم ولی احساس می کنم ۲۲ سالمه D:

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2

متاسفانه هرسال که آدم بزرگتر میشه مشغله های فکریش بیشتر میشه و بیشتر میفهمه تو این خراب شده چه خبره و اصلاََ اونجوری که باید بازی کردن حال نمیده به آدم
فکر کنم آخرین بازی ای که تموم کردم Tomb Raider بود

با اول حرفت موافقم ، ولی این قسمت
اونجوری که باید بازی کردن حال نمیده به آدم
نه

من خیلی وقت ها برای فراموش کردن اینکه کجا دارم زندگی! میکنم، از بازی استفاده میکنم
یعنی با لذت بردن از بازی ها ودرگیر شدن با دنیای مجازی ـشون، کمتر وقت میکنم به دنیای واقعی فکر کنم

بنده هم 26 ساله هستم، حتی تا آخر دوره ارشد هم بازی می‎کردم، ولی همین که درس خوندن تموم شد و مشغول کار کردن شدم، دیگه حوصله بازی کردن رو ندارم. خیلی از بازی‎ها رو نصفه نیمه انجام می‎دم. خیلی از بازی‎ها رو که کلاً انجام نمی‎دم و فقط می‎رم داستان بازی رو می‎خونم :|
خلاصه این که وقتی شروع می‎کنم به بازی کردن، از عمل بازی‎ کردن لذت نمی‎برم و احساس می‎کنم دارم وقتمو حروم می‎کنم! نمی‏‏دونم چه بدبختی‎ای هست که گریبان‎گیرمون شده!
البته با بازی‎هایی مثل Rayman حال می‎کنم و از بازی کردن لذت می‎برم، ولی دیگه حس و حال Shooter و بزن بکش رو اصلاً و ابداً ندارم! نمونه بارز فسیل شدن هستم :d

درود

وحید هستم 29 ساله . اولین کنسولی که دستم بهش خورد آتاری بود .. دنیای واقعی رو دوست ندارم برای همین بازی میکنم .. مرحله بحرانی زندگی یک پسر خوشبختانه بخوبی سپری کردم

گیمرهای پسر دو نوع هستند یا کلا عاشق یه دختر میشن بعد یه مدت گیم ول میکنن میرن دنبال بدبختیشون دیگه گیم بهشون مزه نمیده .. یا اینکه با زرنگی یه 80 تا دخترو پشت سر میزارنو تا 60 سالگی گیمر میمونن

خدارو شکر ما از دسته دوم هستیم :d کلا کمتر بازی هست نتونم ازش لذت ببرم بالاخره یه راهی برای سرگرم شدن پیدا میکنم .

اصلا میدونی چیه ؟؟؟؟؟؟؟ بازی تو خون منه شاهرگمو بزنی بازی میریزه بیروووووووووووون :))
گیمر خسته

ماها هم سنو سال هستیم درد همو میفهمیم هوای همو باید داشته باشیم
بازی مورد علاقه Commandos II

مخلص همتونم هستم

آخرین ویرایش:
بنده هم 26 ساله هستم، حتی تا آخر دوره ارشد هم بازی می‎کردم، ولی همین که درس خوندن تموم شد و مشغول کار کردن شدم، دیگه حوصله بازی کردن رو ندارم. خیلی از بازی‎ها رو نصفه نیمه انجام می‎دم. خیلی از بازی‎ها رو که کلاً انجام نمی‎دم و فقط می‎رم داستان بازی رو می‎خونم :|
خلاصه این که وقتی شروع می‎کنم به بازی کردن، از عمل بازی‎ کردن لذت نمی‎برم و احساس می‎کنم دارم وقتمو حروم می‎کنم! نمی‏‏دونم چه بدبختی‎ای هست که گریبان‎گیرمون شده!
البته با بازی‎هایی مثل Rayman حال می‎کنم و از بازی کردن لذت می‎برم، ولی دیگه حس و حال Shooter و بزن بکش رو اصلاً و ابداً ندارم! نمونه بارز فسیل شدن هستم :d

منم مثل تو بودم وقتی اومدم اروپا عین تو دنبال کارو غیره بودم حوصله بازی رو نداشتم فکر میکردم دارم وقتمو تلف میکنم ولی میدونی مشکلت کجاست بازی رو که بیشترین خاطر داریی ازش و نصب کن بازی کن تا دوباره حس گیمریی بهت دست بده اونقت شروع کن به بازی کردن من اینجوری اون حس گیمریم برگشت

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or