انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
سلام
بنده هم 26 ساله هستم، حتی تا آخر دوره ارشد هم بازی می‎کردم، ولی همین که درس خوندن تموم شد و مشغول کار کردن شدم، دیگه حوصله بازی کردن رو ندارم. خیلی از بازی‎ها رو نصفه نیمه انجام می‎دم. خیلی از بازی‎ها رو که کلاً انجام نمی‎دم و فقط می‎رم داستان بازی رو می‎خونم :|
خلاصه این که وقتی شروع می‎کنم به بازی کردن، از عمل بازی‎ کردن لذت نمی‎برم و احساس می‎کنم دارم وقتمو حروم می‎کنم! نمی‏‏دونم چه بدبختی‎ای هست که گریبان‎گیرمون شده!
البته با بازی‎هایی مثل Rayman حال می‎کنم و از بازی کردن لذت می‎برم، ولی دیگه حس و حال Shooter و بزن بکش رو اصلاً و ابداً ندارم! نمونه بارز فسیل شدن هستم :d
ولکام :d
خب... شما باید 2تا نکته رو اینجا در نظر بگیری... یکی اینکه این دوره نقاهت واسه همه پیش میاد... خود منم فک کنم تو 10 صفحه قبل بود که گفتم دیگه حتی گیم هم ارضام نمیکنه، اما بعد از اینکه رفتم سراغ گیم های نوستالژیکم (البته از سر بیکاری :d) دوباره تحریک شدم، رفتم مکس پین یک رو بازی کرد بعد 2 بعد ورد آف وارکرفت و... نکته دوم اینه که الان گیم ها واقعا بی محتوا شدن، ماها خیلی به داستان بازی اهمیت میدادیم، مطمئنم خیلیا اینجا مثه من هستن که همیشه کنار سیستم و کنسولشون یه دیکشنری بود تا دیالوگا رو ترجمه کنن و بفهمن داستان چیه، اما الان کمتر گیمی پیدا میشه که کسیو ترغیب به اینکار بکنه
درود

وحید هستم 29 ساله . اولین کنسولی که دستم بهش خورد آتاری بود .. دنیای واقعی رو دوست ندارم برای همین بازی میکنم .. مرحله بحرانی زندگی یک پسر خوشبختانه بخوبی سپری کردم

گیمرهای پسر دو نوع هستند یا کلا عاشق یه دختر میشن بعد یه مدت گیم ول میکنن میرن دنبال بدبختیشون دیگه گیم بهشون مزه نمیده .. یا اینکه با زرنگی یه 80 تا دخترو پشت سر میزارنو تا 60 سالگی گیمر میمونن

خدارو شکر ما از دسته دوم هستیم :d کلا کمتر بازی هست نتونم ازش لذت ببرم بالاخره یه راهی برای سرگرم شدن پیدا میکنم .

اصلا میدونی چیه ؟؟؟؟؟؟؟ بازی تو خون منه شاهرگمو بزنی بازی میریزه بیروووووووووووون :))
گیمر خسته

ماها هم سنو سال هستیم درد همو میفهمیم هوای همو باید داشته باشیم
بازی مورد علاقه Commandos II

مخلص همتونم هستم
شما هم ولکام :d نتیجه اخلاقی اینکه پس دخترا دشمنای گیمن... :d
عه... راست میگیا... من الان فهمیدم که چرا مبتلا به کم خونی شدم :d
من 30 سالم هست. نظر من اینه: زندگی بدون گیم & پوکر معنی نداره!
شما نیز ولکام :d
اون پوکرت تو حلقم :d بنظر من زندگی بدون گیم و نت معنی نداره... تو این مملکت هم که نت درست حسابی نداریم پس خود بخود 50% زندگیمون تو اینجا بی معنیه :d

بنده هم 26 ساله هستم، حتی تا آخر دوره ارشد هم بازی می‎کردم، ولی همین که درس خوندن تموم شد و مشغول کار کردن شدم، دیگه حوصله بازی کردن رو ندارم. خیلی از بازی‎ها رو نصفه نیمه انجام می‎دم. خیلی از بازی‎ها رو که کلاً انجام نمی‎دم و فقط می‎رم داستان بازی رو می‎خونم :|
خلاصه این که وقتی شروع می‎کنم به بازی کردن، از عمل بازی‎ کردن لذت نمی‎برم و احساس می‎کنم دارم وقتمو حروم می‎کنم! نمی‏‏دونم چه بدبختی‎ای هست که گریبان‎گیرمون شده!
البته با بازی‎هایی مثل Rayman حال می‎کنم و از بازی کردن لذت می‎برم، ولی دیگه حس و حال Shooter و بزن بکش رو اصلاً و ابداً ندارم! نمونه بارز فسیل شدن هستم :d
په بگو ديگه چرا ديگه حوصله بازيهاي اكشن مخصوصا fps رو ندارم:|
منم اينجوري شدم
فقط فيفا و رسينيگ
حالا اين وسط يه بازي اي بود خواستيم 100%تروفي كنيم انجام ميديم ولي لذت ديگه نميبريم=((

WoW WoW WoW...x
Look who was here...! The Sheriff himself
;)

سالخوردگان این دنیای بی حد و مرز چطورن؟ مثل اینکه هر روز به تعداد Fantasy Lovers ها افزوده میشه...

COOL
:p

We all live just by ONE code: x

AGING
THROUGH GAMING

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
منم امیر هستم و 28 سالمه . بچه آخرم و از وقتی یادمه اول اتاری رو شناختم تا کم کم بزرگتر شدم و رسیدم به اول راهنمایی چون درسم خوب بود بابام برام ی سگا گرفت که کاش نمیگرفت:-s
چون از شانس بدم خراب از کار دراومد بعد یکم بازی کردن میپرید بیرون یا صفحه سیاه میشد بعد از اون قضیه سال بعدش ی میکرو گرفتم عشقم شد ماریو تا آخرش هم رفتم ی رفیق داشتم سگا داشت. سگاش میداد بهم میکرو رو میبرد باهاش بازی میکرد ک بعد از مدتی متاسفانه میکروم جادسته ایش رو شکوندو عمر گیمری من در 16 سالگی تمام شد تا رسید به ps1 نخریدم ps2نخریدم رفتم دانشگاه :p:( با یکی رفیق شدم سال 85 xbox360 تازه اومده بود و داشت خوشم اومدو قصد خریدش داشتم دیدم xboxeش سوخت یعنی 3 چراغ شد منم رفتم قویترین کنسول رو از هر نظر رو خریدم و ب پاش سوختم و ساختم تا کپی خور شد بعد از خدمتم ک دیگه دیدم اخرای نسل هستش فروختمش:-s:(( قصد بستن ی سیستم نرمال رو دارم چ.ن دیدم تمام بازیا برا pc هم میاد خوش باشید

WoW WoW WoW...x
Look who was here...! The Sheriff himself
;)

سالخوردگان این دنیای بی حد و مرز چطورن؟ مثل اینکه هر روز به تعداد Fantasy Lovers ها افزوده میشه...

COOL
:p

We all live just by ONE code: x

AGING
THROUGH GAMING
OMFG
اینو ببین... یعنی خودتی؟ :d
سلام دوستان
منم امیر هستم و 28 سالمه . بچه آخرم و از وقتی یادمه اول اتاری رو شناختم تا کم کم بزرگتر شدم و رسیدم به اول راهنمایی چون درسم خوب بود بابام برام ی سگا گرفت که کاش نمیگرفت:-s
چون از شانس بدم خراب از کار دراومد بعد یکم بازی کردن میپرید بیرون یا صفحه سیاه میشد بعد از اون قضیه سال بعدش ی میکرو گرفتم عشقم شد ماریو تا آخرش هم رفتم ی رفیق داشتم سگا داشت. سگاش میداد بهم میکرو رو میبرد باهاش بازی میکرد ک بعد از مدتی متاسفانه میکروم جادسته ایش رو شکوندو عمر گیمری من در 16 سالگی تمام شد تا رسید به ps1 نخریدم ps2نخریدم رفتم دانشگاه :p:( با یکی رفیق شدم سال 85 xbox360 تازه اومده بود و داشت خوشم اومدو قصد خریدش داشتم دیدم xboxeش سوخت یعنی 3 چراغ شد منم رفتم قویترین کنسول رو از هر نظر رو خریدم و ب پاش سوختم و ساختم تا کپی خور شد بعد از خدمتم ک دیگه دیدم اخرای نسل هستش فروختمش:-s:(( قصد بستن ی سیستم نرمال رو دارم چ.ن دیدم تمام بازیا برا pc هم میاد خوش باشید
خودمونیما کلا تو کار سوزوندن هستیا. احتمالا پی سی ببندی هر 3 ماه یه چیزیش رو میسوزونی :d

حاضرم شرط ببندم تو از خدمت معاف شدی یا سربازی نرفتی که تونستی تو 26 سالگی ارشد بگیری:d

منم ترانه هستم 15 ساله !!

ببخشید اشتپ شد:d

محمد هستم 28 ساله :d
فکر کنم بازنشسته شدم چون دیگه حس و حال بازی ندارم:d
کنسولهایی که به ترتیب داشتم:اتاری-میکرو-سگا-ps1-دریمکست-ps2-ایکس 360-ps3-

منم محمدم پیرمرد 27 ساله
بازی شوتر دیگه حال واقعا نمیده بازی میکنم هنوز ولی دیگه اون حس عجیب رفتن دنبال 100% کردن رو ندارم حداکثر یکبار اونم از سریعترین راه ممکن بازیو تموم میکنم و بیشتر هم برای برادر کوچکترم میگیرم و یه بار هم خودم میرم
فکر نمیکردم سن بالاتر از خودم هم اینقدر اینجا پیدا بشه
اولین وسیله اتاری با اون دسته خلبانی بعد میکرو و حدود 14 ساله که با کامپیوتر بازی میکنم

انجمن پیرمردهای بالای 23 سال!!!!
اگه بالای 23 سال پیره پس من که 31 سالمه چند وقتیه که مرده م :d
الان احساس پیری و از کار افتادگی بهم دست داد :d
ولی بهترین و خاطره انگیز ترین کنسولها برای من اتاری و سگا و ps1 بود که تو این کنسولها اتاری از همشون خفن تر بود :bighug:

منم قبلا خودمو اینجا معرفی کردم البته اون موقع 22 سالم بود حالا 25 سالمه
عاشق بازی های ریسینگ هستم مخصوصا سیمولیشن
یمدت بود از سربازی که برگشتم دیگه حس بازی کردن نداشتم فقط بعضی وقتا فورزا بازی میکردم ولی از وقتی gta v بازی کردم حس گیمریم جون گرفت و احساس میکنم 14 سالمه:sly:

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Hi folks
سلام دوستان من 33 سالمه وقتی 9سالم بود وارد دنیای بازی شدم یارو از عراق آتاری آورده بود 10دقیقه 5 تومان بازی میکردیم یادش بخیر:d
oh shit
من کلوپا رو با میکرو یادمه، اصن هیچ کلوپی یادم نیست که آتاری داشته باشه! پسر خودمونیما، نرخش خیلی بالا بوده، نسبت به اون موقع.
======
فکر کنم بازنشسته شدم چون دیگه حس و حال بازی ندارم:d
بازی شوتر دیگه حال واقعا نمیده بازی میکنم هنوز ولی دیگه اون حس عجیب رفتن دنبال 100% کردن رو ندارم حداکثر یکبار اونم از سریعترین راه ممکن بازیو تموم میکنم و بیشتر هم برای برادر کوچکترم میگیرم و یه بار هم خودم میرم
منم تا یه چن وقت پیش اینجوری بودم، اما با اوومدن نسل جدید دوباره خون تازه ای در رگهام واسه بازی کردن جریان پیدا کرده،:d شماها چطور؟ نسل جدید تونسته هایپتون کنه؟
====
انجمن پیرمردهای بالای 23 سال!!!!
اگه بالای 23 سال پیره پس من که 31 سالمه چند وقتیه که مرده م :d
الان احساس پیری و از کار افتادگی بهم دست داد :d
ولی بهترین و خاطره انگیز ترین کنسولها برای من اتاری و سگا و ps1 بود که تو این کنسولها اتاری از همشون خفن تر بود :bighug:
لــــــــــــــــــــــــــــول !!!!!!!!!!! :d والا ما شیصد بار نامه زدیم که اسم تاپیک رو بکنن بالای 25 کسی از مسئولین ککش هم نگزید :d
خفن تر؟ آتاری؟ نه باو! شاید باحالترین باشه اما خفن تر بنظرم PS1 بود. وقتی اولین بار گرافیکش رو دیدم فکم خورد زمین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or