کمودور هم خفن بود، مخصوصا اون دیسک درایوش :dخفن ترین دستگاه کمودور بود!بازی آخرین نینجا عجب چیزی بود
اما خفن ترینش، کماکان بنظرم PS1 بود
کمودور هم خفن بود، مخصوصا اون دیسک درایوش :dخفن ترین دستگاه کمودور بود!بازی آخرین نینجا عجب چیزی بود
خفن ترین برای هر شخصی...، به نظرم البته، کنسولیه که باهاش GAME رو شروع کرده!اما خفن ترینش، کماکان بنظرم PS1 بود
به داش حامد :dچند وقت پیش یه game cube خریدم دارم خاطرشو مینویسم تموم بشه میام اینجا میزارمش
آتاری ماریو داشت؟!!! :-oداستان ما از جایی شروع شد که من چشم باز کردم دیدم داداشم یه اتاری داره و ما هم تا مدت ها شاید 3-4 سال پاش بودیم و دوتایی و بعضی اوقات هم تکی مشغول بازی میشدیم من اون موقع فقط ماریو بازی میکردم و بس
منم میگم اگه 1000 دفعه دیگه هم به دنیا بیام یه روزشو هم بدون بازی کردن نمیگذرونم .
یادش بخیر ، اوایل که سگا جنیوس تازه اومده بود و کمتر کسی به سن و سال ما که اون موقع 12 13 سالمون بیشتر نبود داشت ساعتی 5 تومن میدادیم تو کلوپ بازی میکردیم ،
عشقمون مورتال کومبات 1 بود بعد 2 بعد 3 بعد التیمیت کومبات ، فیفا 94 95 ،
اون موقع هرکسی سگا داشت اخر ثروتمند بود ی چیزی تو مایه های اسنوب داگ امروز
من با اتاری که نه اما با میکرو و امیگا زندگی کردم بعدشم سگا مگا درایو گرفتم و بعد pc .
هنوزم بازیهاش رو با امولاتور روی گوشیم دارم و هراز چند گاهی میرم سراغش ،
یادم میاد nfs1 سال 2000 بود که روی pc اومده بود ، خفن ترین بازی اون زمان بود ، یا neverhood که واقعا برای من خاطرات بچگی رو زنده میکنه ، با دوستم میشستیم پاش ، اون موقع خبری از راهنمای بازی و گیم اسپات و gamefaq نبود ، با چه مشقتی تمومش کردیم و اون اولین بازی عمرم بود که روی pc اون زمان ، p486 تموم کردم و بعد دراکولا که روی p133 تموم کردم و بعد همینطور تا چند سال قبل ،
اما چند ساله دیگه سمتش نرفتم ، مشغله زندگی شخصی و ...
انگیزه ای نذاشته .