alfisisili
کاربر سایت
میتونی کمک کنی اون بازی ژتونی هارو تو نت پیدا کنم؟سلام به همه گیمر ها عزیز چه جوان چه پیر چه میانسال.
من 28 سالمه،چیزی که باعث آشنایی من با دنیای گیم شد این بود که حدود 6 یا 7 سال داشتم که با پدر و مادر و برادرهایم رفتیم مسافرت یادش بخیر،به خصوص پیرهای گیمیر یادشونه که 250 ریال یا همون 25 تومنی خودمون می دادیم به صاحب کافی گیم واین هم یک سکه میداد که می انداختیم داخل دستگاه بعد می تونستیم با آتاری که هواپیما یا فوتبال بود بازی کنیم،بعد تو مشهد همون آتاری دستی دیدم،فوری خریدم و در راه برگشت با برادرهام سر مسابقه ماشین با همدیگه بازی می کردیم از شدت هیجان یک هفته نشده دستگاه خراب شد.:d(اون موقع آدرنالین ما بشدت بالا زده بود)بعد پدر عزیزم آتاری خرید که یکسال هم نشده به رحمت خدا رفت،بعد میکرو ،بعد سگا بخصوص سونیک که همه سری هایش رو تموم کردم بخصوص اولین بازی سهبعدی که روی سگا اومد سونیک سه بعدی بود و بعد................
اگه طالب بودید بقیه اش رو می گم
-------------------------------------------------------------------
مگه نمیگید اینجا بچه گانه ست؟پس چرا رفت و آمد دارید اینجا؟خوبه که تاپیک برای سن خاصی هستش!حالا که به شما اجازه داده شده تو بحث بزرگترها باشی،احترام بزرگترتو نگه دار!والا ما که الان نزدیک30سالمونه اگه یکی1سال از خودمون بزرگتر باشه تو گوشمون هم بزنه سرمونو میندازیم پایین.بعد بعضیها اینقدر راحت به بزرگترشون بی احترامی میکنن و طلبکار هم هستن.
اگه این تاپیک براتون مفید نیست میتونید شرکت نکنید.کسی مجبورتون کرده؟!