چند تا خاطره یادم اومد گفتم تا نرفتم سربازی بگم (شنبه شوتم میکنن خاش به صرف آش خوری):
خاطره اول: یادمه اون قدیما(حدود 10 ساله پیش)یه دستگاه cd اومده بود که میشد باهاش میکرو بازی کنی(از روی cd) که الان هم کم و بیش پیدا میشه , بازی متال گیر 1 رو باهاش بازی میکردم اگه بدونید چه حالی میداد?یادمه یه جای بازی گیر کردم نمیدونم اگه بازیش کردین یادتونه یا نه?یه محلی بود که کفش سفید بود و برای رد شدن از اونجا باید یه لباس مخصوصی میپوشیدین منم خبر نداشتم که باید لباس مخصوص رو بپوشم ,خلاصه چند روز اونجا گیر کرده بودم که یه روز به فکرم زد تمام فرکانس های بیسیمش رو بزنم تا شاید یه اتفاقی بیفته همه فرکانس هاش رو زدم و دیدم توی بعضی از موج هاش برام یه چیز های انگلیسی مینویسه اونوقت به فکر این افتادم که برم دیکشنری بخرم تا بفهمم معنیش چی میشه با هزار خواهشو تمنا از مادرم پول گرفتم تا برم دیکشنری بخرم رفتم یه نوشت افزار بهش گفتم دیکشنری میخوام اونم یکی بهم داد(هنوز هم دارمش فکر کنم حدود 5 هزار تومن خریدمش)با ذوق رفتم خونه و نشستم کلمه به کلمه ترجمش کردم که آخرش هم نفهمیدم معنی این جمله ها چی میشه بعد به فکر این افتادم که توی قسمت پسور ها الکی یه پسوردی رو بزنم چند بار زدم یه دفعه دیدم پسورد رو قبول کرد توی بازی سلکت رو زدم(اگه درست بگم)دیدم کلی آیتم دارم رفتم همه رو امتحان کردم که اونجا بود که فهمیدم باید لباسه رو بپوشم تا بتونم برم توی اون منطقه.چند سال پیش با امولاتور میکرو توی psp هم بازیش کردم ولی تا حالا نتونستم تمومش کنم.
خاطره دوم: یادش بخیر کنترا تو میکرو چقدر حال میداد.توی صحنه پایانیش هم نشون میداد یه هلیکوپتر میومد از توی جزیره میبردتون بعد جزیره منفجر میشد بعد توی اول کنترا 2 نشون میداد که هلیکوپتره توی یه مکانه دیگه ای پیادتون میکرد و ادامه ی بازی... یادمه توی کنترا 2 رمز میزدم 30 جونه میشدم.
دقت کردین با اینکه بازی های قدیمی داستان خیلی ساده ای داشتن ولی جذابیت خاصی دارن به طوری که اگه الان بازیشون کنید بازم قشنگن ولی بازی های جدید هرچه قدر هم داستان درگیر کننده ای داشته باشه بازم به پای لذتی که با بازی های قدیمی میبردیم نمیرسه?(برای من که اینطوریه)دوست دارم زمان بایسته تا دیگه هیچ بازی تولید نشه تا تمام بازی های قدیمی رو تموم کنم.
خاطره سوم: بچه بودم با خانوداده به همراه مادر بزرگم و عموم رفته بودیم کرج توی اون خونه ای که بودیم یه تلویزیون داشت داشتم با کنترل تلویزیون ور میرفتم که دهدم داره باره بازی سگا پخش میکنه اونم چه بازی?والیبال آقا ماهم نشستیم پای تلویزیون و بازی رو نگاه میکردم که بعد چند دقیقه قطع شد هرچی کانال هارو عوض کردم پیداش نکردم بعدا فهمیدم چون یکی از همسایه ها سگاش رو به قسمت آنتن تلویزیون وصل کرده بوده آنتن تلویزیون ما امواجش رو گرفته بوده و تصویرش رو برای ما هم نشون میداده جاداره یه یادی هم از بازی های سگا بکنیم مثل:شورش در شهر,کومیکس,مورتال کمباد(به زبون بچگیامون),فوتبال 96(هنوز دارمش نوارش ساخت ژاپنه) ,سونیک و غیره
راستی یه برنامه هست به نام pico drive باهاش میتونید توی گوشی هایی که سیمبین داره سگا بازی کنید قابلیت سیو هم داره من خودم حدود 6 بازی سگا رو با موبایل تموم کردم.