سلام تاپیک باحال و جالبیه چرا تا الان ندیده بودمش
من اولِ اول میکرو داشتم و باهاش کنترا(همون رامبوی خودمون:d) می زدم. بعد تو کلوپ سگا دیدم و بازی مورتال کامبت و شورش در شهر رو تو کلوپ بازی می کردم یادش بخیر تو مورتال کامبت با بروس لی جفت پا رو هوا می رفتم تو صورت یارو :d
کم کم عاشق سگا شدم و شبا خواب مورتال کامبتو می دیدم
سگا واسم شده بود آرزو که بعد از یه مدت تبدیل به واقعیت شد>:d<
تو بازیای سگا هم سونیک و اون دوتا کابوی چی بود آها Sunset Riders و فوتبال 96 گزارشگر که اولش یارو داد می زد Super Star Soccer Deluxe رو یادم میاد زیاد بازی می کردم.
یه مدت بعدش هم که PS1 اومد که اولاش تو کلوب فقط فوتبال 99 میزدم وبس
بعدش رفتم تو نخ 2 تا بازی جیمز باند Tommarow Never Dies و The world Is Not Enough
بعدش پپسی من و بازیای دیگه
بازی ای که بیشتر از همه باهاش تو PS1 حال کردم بازی گمنام Apocalypse بود که زوایای دوربین به شکل هنرمندانه ای در مراحل مختلف بازی عوض میشد.
بعد از سگا دیگه هیچ کنسولی رو بعلت گیر دادنها نگرفتم بعلت ---> تو دیگه بزرگ شدی این بازیا مال بچه هاس
دیگه بعلت گیرهای والدین بصورت مخفی با PC بازی می کردم یا می رفتم کلوپ چندجانبه فوتبال 99 PS1 رو بازی می کردم اکثراً هم کرواسی (بازیکنی داشت بنام یارنی با سرعت 9) و یا کامرون که امبوما با قدرت شوت 9 رو داشت رو بر می داشتم.
بازیای wining eleven بعدی روی PS2 روهم تو کلوپ بازی میکردم. یادش بخیر دوره دبیرستان تو امتحانات بعداز اینکه امتحان حول و حوش 10 تموم میشد می رفتم کلوپ و با دوستم فوتبال می زدیم تا ظهر.
بازی Tomb Raider 5 رو PC هم باهاش خاطرات خوبی دارم
بازی Outlaws هم که باهاش زندگی کردم یادمه راهنمایی می خوندم این معماهای بازی بدجور کلافم کرده بود ولی هرجور شده بازیو تموم کردم (با دهن سرویس شده)
آقا ساند ترک هاش محشره این Outlaws لااقل اگه بازی نکردین ساند ترکاشو دانلود کنین گوش بدین
ولی خداییش بسه دیگه تا کی میخوایم این روند رو ادامه بدیم
از کار و درس و زندگی افتادیم
من که بچم رو نمی ذارم بیش از حد بازی کنه و از سن خاصی دیگه محدودش می کنم واسه Game و به سمت تفریحات بهتر مثل هنر و ورزش و مطالعه سوقش میدم چون این گیم عین اعتیاد میمونه یه پک بزنی تا آخر اسیرش میشی
الانم که دارم فوق لیسانس میخونم این گیم دهنمو سرویس کرده
یه 2 سالی هم هست افتادم تو نخ بازی آنلاین مثل سری Battle Field و CoD که
به جوونترها توصیه می کنم به گیم معتاد نشن چون ضربات جبران ناپذیری به آینده و ارتباط اجتماعیشون میزنه
تا یادم نرفته بگم که دیماه امسال 25 سالم تموم میشه میرم تو 26 سالگی
مجلس تمام گشت و به آخر رسید عمر ......... ما همچنان تو کف گیم مانده ایم
جوونترا این راه که ما می رویم به ترکستان است شما این راهو نرین
خیلی حرف واسه گفتن داشتم که خوب حوصله ندارم بیشتر از این (یعنی حوصله برام نمونده با این وضع بیکاری و مشکلات نون درآوردن)
پ.ن: یه تاپیک ترک اعتیاد به گیم بزنین اونجا بطور ضربتی این عادت ننگین رو ترک کنیم