انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
اااااااااااااا😯😯😯😮😮
این تاپیک هنوز زندس؟

یادش بخیر زمانی که تو این تاپیک پیام میدادم حدودا ۱۸ سالم بود
الان دیگه شدم ۳۰ به بالا
باید بگم که هنوز هم بازی میکنم با اینکه ازدواج کردم بچه هم دارم
اخبار بازی ها رو دنبال میکنم و عاشق بازی های سختم مثل دارک سولز ، سکیرو ، لایز آف پی و ...
دیگه بازی های جدید انقدر آسون شدن که حوصلم سر میره از بس آسونن و بکش برو جلو شدن

اون کسایی که اوایل تو این تاپیک فعالیت میکردن دیگه تو سن ۴۵ سالگی هستن😁😁
اگر هنوزم هستن بیان بگن الان چه میکنن

یک ماهه رفتم تو 40 !
هولی شت !!!! 🤦‍♂️:))

زندگی متاهلی اونقدر شیرینه که نفهمیدم این 6 7 سال چطور گذشت !
شماهایی که بچه دارید کچل نشدید عایا ؟ !
:))

یک ماهه رفتم تو 40 !
هولی شت !!!! 🤦‍♂️:))

نه بابا بچه انقدر شیرینه که نمیفهمی عمرت چطور میگذره
البته کچل شدم ولی دلیلش بچه نبوده😂😂😂😂

" data-source="post: 5340263" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
یک ماهه رفتم تو 40 !
هولی شت !!!! :))

سلام
هی هی
منم 40 سالمه، ولی من 15 ساله ازدواج کردم
دو تا هم دختر 10 و 8 ساله دارم
در مورد بچه بگم: قبلا هم گفتم اینجا، دختر 8 سالم یه گیمر حرفه ای هست (در حد سنش) الان دوتایی بازی میکنیم، چندین بازی دونفره رو با دخترم پلات کردیم، دو تا کنسول دارم (ps5 و xss)، ولی از بس دخترم گیم بازی میکنه، بعضی روزا نمیتونم بازی کنم (نوبتم نمیشه)، یا مثلا یه بازی رو تو یه مرحله سیو میکنم،. فرداش که از اداره برمیگردم میبینم چند مرحله رفته جلوتر،
ولی در کل بگم، بچه داشتن یه چیز دیگست، تازه میفهمی دوست داشتن واقعی یعنی چی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام
هی هی
منم 40 سالمه، ولی من 15 ساله ازدواج کردم
دو تا هم دختر 10 و 8 ساله دارم
در مورد بچه بگم: قبلا هم گفتم اینجا، دختر 8 سالم یه گیمر حرفه ای هست (در حد سنش) الان دوتایی بازی میکنیم، چندین بازی دونفره رو با دخترم پلات کردیم، دو تا کنسول دارم (ps5 و xss)، ولی از بس دخترم گیم بازی میکنه، بعضی روزا نمیتونم بازی کنم (نوبتم نمیشه)، یا مثلا یه بازی رو تو یه مرحله سیو میکنم،. فرداش که از اداره برمیگردم میبینم چند مرحله رفته جلوتر،
ولی در کل بگم، بچه داشتن یه چیز دیگست، تازه میفهمی دوست داشتن واقعی یعنی چی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
به به داداش یه مدت پیدات نبود در ضمن من با مجردی رفتم تو این سن و بچه هم ندارم ولی نمیدونم چرا کچل شدم .

سلام منم یه آپدیت کنم وضعیتم رو تو این گروه، در 39 سالگی همچنان عاشق گیم و اخبار و حواشیش، هر از چندگاهی با خودم فکر میکنم دیگه لذت گذشته رو از گیم نمیتونم ببرم تا اینکه یه بازی جدید معرفی میشه که خلافش ثابت میشه، پس احتمالا اشکال از بازیهاس نه سن و سال من :D، این دفعه بعد سالها زحمتش رو Alan Wake کشید.
یه پسر 9 ساله دارم که دیگه داره جای منو میگیره، عملا XBX که دارم غالبا با اکانت اون ساین این میشه تا من، البته سختگیر هستم تو ریتینگ بازیهایی که بازی میکنه و نمیتونم همچنان باهاش برخی بازی هایی که دوست دارم رو کوآپ بزنم، اینجا که من هستم تهیه گیم و کنسول خیلی سخت نیست منتهی کار و زندگی باعث میشه دیگه نشه رو گیم خیلی وقت گذاشت مگر عناوینی که واقعا میخکوبت کنن، مثل گذشته زندگی متاهلی رو پیشنهاد میکنم به دوستان ولی با صحبت کردن و روشن کردن این موضوع برای همسرتون که گیم هم جز اولویت های زنگی شماست و لازم هست کنارتون باشه هرچند اسمی. موفق باشید.

سلام منم یه آپدیت کنم وضعیتم رو تو این گروه، در 39 سالگی همچنان عاشق گیم و اخبار و حواشیش، هر از چندگاهی با خودم فکر میکنم دیگه لذت گذشته رو از گیم نمیتونم ببرم تا اینکه یه بازی جدید معرفی میشه که خلافش ثابت میشه، پس احتمالا اشکال از بازیهاس نه سن و سال من :D، این دفعه بعد سالها زحمتش رو Alan Wake کشید.
یه پسر 9 ساله دارم که دیگه داره جای منو میگیره، عملا XBX که دارم غالبا با اکانت اون ساین این میشه تا من، البته سختگیر هستم تو ریتینگ بازیهایی که بازی میکنه و نمیتونم همچنان باهاش برخی بازی هایی که دوست دارم رو کوآپ بزنم، اینجا که من هستم تهیه گیم و کنسول خیلی سخت نیست منتهی کار و زندگی باعث میشه دیگه نشه رو گیم خیلی وقت گذاشت مگر عناوینی که واقعا میخکوبت کنن، مثل گذشته زندگی متاهلی رو پیشنهاد میکنم به دوستان ولی با صحبت کردن و روشن کردن این موضوع برای همسرتون که گیم هم جز اولویت های زنگی شماست و لازم هست کنارتون باشه هرچند اسمی. موفق باشید.
زنده باشی عزیز من هم با شما موافق هستم. مخصوصا امسال که تعداد بازی های عالی سر به فلک زد ! ۳۵ سالم هست من هم ازدواج رو پیشنهاد می کنم به شرطی که هر دو به علایق سالم هم بتونن احترام بذارن. من و همسرم هر دو گیمر هستیم.

کلا گیم با خانواده یه لذت دیگه ای داره مخصوصا اگه همسرتم پایه باشه ، دیگه دنیا لذتش چند برابر میشه
یادمه چند سال پیش که خواستم ایکس باکس بخرم دلار کشید بالا قیمتا تغییر کرد بعد تو مغازه ها میگشتم که یه جا قیمت مناسب پیدا کنم که آخرشم پیدا نشد ، پول کم آوردم خانومم سریع زنگ زد باباش گفت پول میخوام😁😁😁
اینطوری پولش جور شد و اینترنتی سفارش دادم

خداییش اینایی که زن گیمر دارن بیان بگن چه کار خوبی کردن ماهم بی نصیب نمونیم 😁
اولا باید با اون کسی که میخوای ازدواج کنی صاف باشی یعنی بهش بگی من بازی میکردم و بازی میکنم اگه بخوای جلو بازی کردن منو بگیری خداحافظ دوما حتما لازم نیست طرف گیمر باشه باید بلد باشی چطور گیمرش بکنی😁😁
یه نکته هم این وسط هست خیلی گیمرش نکن در حد کو اوپ باشه فقط چرا؟
چون اگه خیلی اهل گیم بشه اونوقت زمانی نمیمونه که تو بازی کنی و اینکه غذا درست کردن و مرتب کردن خونه و بچه داری میره رو هوا

به نظر من

۱. گیمر ها اهل دختر بازی نیستن پولشون رو الکی برا دوست دختر خرج نمیکنن ، وقت و پولشون رو میزارن برا بازی کردن

۲. ولی وقتی ازدواج کنن به خانواده خیلی اهمیت میدن و اهل خیانت کردن به همسر نیستن

۳. و اینکه گیمر ها دنبال مجرد بودن هم نیستن

من خیلی ها رو دیدم اینطوری بودن
نظر شما چیه؟

وقتی میام این تاپیک روحیه میگیرم از بس همه عین خودم فسیل زنده ان :)
دانشجو بودم و 22 سالم بود که عضو انجمن شدم.اون سالها مموتی بر مملکت حکومت میکرد،اینترنت هم داغان بود و الان هم بعد 16 سال مموتیها هنوزم هستن و اینترنت هم داغانتر

به نظر من

۱. گیمر ها اهل دختر بازی نیستن پولشون رو الکی برا دوست دختر خرج نمیکنن ، وقت و پولشون رو میزارن برا بازی کردن

۲. ولی وقتی ازدواج کنن به خانواده خیلی اهمیت میدن و اهل خیانت کردن به همسر نیستن

۳. و اینکه گیمر ها دنبال مجرد بودن هم نیستن

من خیلی ها رو دیدم اینطوری بودن
نظر شما چیه؟

من هر 3 مورد رو کامل برعکس دیدم 😁

یمر ها اهل دختر بازی نیستن پولشون رو الکی برا دوست دختر خرج نمیکنن ، وقت و پولشون رو میزارن برا بازی کردن
من خرج gf توی بازی می کنم
توی این rpg ها اینقدر خرجشون کردم که نگو

یادش بخیر سال دوم دبیرستان که با BC آشنا شدم یادم میاد وسط تابستون بود و ماه رمضون هم بود. با کلی التماس از خونه پول میگرفتم که دو ساعت مونده به افطار برم کافی نت. هنوز مزه اون دو ساعت ها و کلکل های بچگانه مون یادمه چقدر همه چی شیرین و جذاب بود...
الان سال ها گذشته و آدم به شدت تلخی ام که اینجا حکم شکر رو واسم داره.. اگر فقط فیفا بازی کردن منو جزو گیمرها نگه میداره باید بگم که من هنوز تو این سنگر زنده ام:D
بازی بازیه مهم نیست سبکش چیه
تا زمانی که با هر بازی ای حال میکنی و ادامه میدی گیمری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or