Holy Diver
کاربر سایت
نداشتن انگیزه به علت بیس لاین پایین دوپامین هست. شما باید علت این قضیه رو پیدا کنی. این وسط یه تراپی درست حسابی میتونی بهت کمک کنه. دلایلش هم میتونه متفاوت باشه. یعنی ممکن به علت ژنتیک باشه میتونه گره ای در زندگی شما وجود داشته باشه. میتونه به علت اعتیاد شدید باشه(نه صرفا مواد مخدر). میتونه به علت داشتن ارزش های نادرست باشه، حتی میتونه به علت نداشتن کار معنادار باشه که شما باید جستجو کنی در درون خودت و اطلاعاتت رو در این زمینه زیاد کنی.دوستان دیگه من واقعا خیلی وقتا حال وحوصله هیچی رو ندارم. قصد دارم برم ازمایش بدم ببینم مشکلم پزشکیه یا باید روی ذهنم کار کنم. توی اینترنت هم برای این مشکل هر کس واسه خودش پاشده راه حل داده معلوم نیست کدوم راه حل درسته. ولی واقعا حس اینو ندارم کسی بهم بگه افسرده شدی چون انگیزه فعالیت ها رو دارم ولی فقط وقتی میخوام سراغشون برم حال و حوصله م نمیکشه. شما هم اینجوری هستید؟ راه حلی چیزی دارید از این وضع در بیام؟ یکم توصیف مشکل هم سخته. حس میکنم سر یه چیزی که وقت میزارم بعد از تموم شدنش انجام دادنش رو بی فایده میبینم. حتی مثلا پول دراوردن هم بی فایده میبینم. یعنی مثلا جوری شدم میگم فایده تلاش یا انرژی گذاشتن یا وقت گذاشتن برای یک فعالیت حتی سرگرمی باشه چیه وقتی در نهایت هیچ چیز این دنیا موندنی نیست. البته وقتی نتیجه یه چیز رو مفید بدونم حال و حوصله ش رو دارم. همین انجمن که میام میبینم دوستان انرژی دارن منم انرژی میگیرم و خوب میشه در بین شماها بودن خیلی خوبه. ولی فعالیت های دنیای واقعی واقعا واسم تبدیل به بی ارزش بودن شده. اگه چیزی به ذهنتون رسید بگید شاید از این وضع اوضاع دراومدم
به نظر من پادکست Huberman lab قسمت دوپامینش رو گوش کن. میتونه کمکت کنه.