انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
منظورت آیتم و این چیزاس؟
زره و شمشیر و....
تو skyrim اون خانوم خون ناشام(serana) رو بردم معبد معروف گردنبندو خریدم گفت فعلا نه فعلا قلبم شکست ولی بعدا فهمیدم ماد دادن برادران ولی دیگه دیر بود.....

یادش بخیر سال دوم دبیرستان که با BC آشنا شدم یادم میاد وسط تابستون بود و ماه رمضون هم بود. با کلی التماس از خونه پول میگرفتم که دو ساعت مونده به افطار برم کافی نت. هنوز مزه اون دو ساعت ها و کلکل های بچگانه مون یادمه چقدر همه چی شیرین و جذاب بود...
الان سال ها گذشته و آدم به شدت تلخی ام که اینجا حکم شکر رو واسم داره.. اگر فقط فیفا بازی کردن منو جزو گیمرها نگه میداره باید بگم که من هنوز تو این سنگر زنده ام:D
بیا بگو ببینم چه بازی هایی قبلا بازی می کردی تا کمک کنیم دوباره به اوج برگردی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sega_genesis
و همچنان پیر خراباتم و در حوالی گیم😅😂
هنوز هم بازی خیلی برام دوست داشتنیه اما دیگه مثل سابق وقت نمیکنم. خیلی بشه آخر هفته. متاهل و بچه آماده دانشگاه رو دارم و روزگار میگذره و موهام رو هم دارم🤣🤣🤣🤣🤣
انشاالله تنتون سالم و لبتون خندون در کنار خانواده های عزیزتون و جونهاتون هم پُر پُر💖💖💖
دم همه گیمرا گرم✌💐

به به داداش یه مدت پیدات نبود در ضمن من با مجردی رفتم تو این سن و بچه هم ندارم ولی نمیدونم چرا کچل شدم .
ارادت داداش، هستیم همینجا
من یه دوست دارم و الان 50 سالشه و مجرده و یه گیمر فوقالعاده هست، بین دوستامون ملقب به (مَمد اِویل) هست و فکر کنم هر شماره از رزیدنت اویل رو بالای 20 بار بازی کرده
کلی هم کل کل گیمی میکنیم باهم
من افراد دورو بر و دوستای خانوادگی مون ( دوستان و برادرام و شوهر خواهرم و همکاران ادارم) همشون یا گیمر هستن یا کارشون مربوط به گیمه (مغازه کنسول فروشی) و همیشه تو دوره همی ها بحث گیمینگ میکنیم و معمولا هر جا بریم خانوادگی یه کنسول گیمینگ هست تا بازی کنیم، معمولا هم اخر هفته ها هم جمع میشیم و گیم بازی میکنیم (کنسول و مانیتور هامون رو میبریم و میبینی بعضا دو سه تا کنسول و مانیتور یا لبتاب روشنه و همه گیم میزنیم)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

دیگه این بدن این روح مثل قدیم نیست و گرنه اون زمان همه چی میزدم از استراتژیکی تا FPS و با همشون هم حال میکردم. باید پذیرفت، دوران شکوه و اوج ما پشت کوه ها غروب کرد و رفت..
این بدن و روح مثل قدیمه ولی الان واقعا وقت کم میاریم
من همین پارسال بالای 13 تا بازی پلات کردم رو ps5،
من هنوزم از گیم اندازه ی 20 سال پیش لذت میبرم ولی چون وقت محدوده الان افتادم به گلچین کردن بازی

خداییش اینایی که زن گیمر دارن بیان بگن چه کار خوبی کردن ماهم بی نصیب نمونیم
من خانومم هم گیمر بود، ولی الان 10 ساله بازی نمیکنه (بعد تولد دخترام دیگه وقت نکرد بازی کنه) الان بعضا میشینه بازی کردن منو نگاه میکنه

من یه دوست دارم و الان 50 سالشه و مجرده و یه گیمر فوقالعاده هست، بین دوستامون ملقب به (مَمد اِویل) هست و فکر کنم هر شماره از رزیدنت اویل رو بالای 20 بار بازی کرده
من افراد دورو بر و دوستای خانوادگی مون ( دوستان و برادرام و شوهر خواهرم و همکاران ادارم) همشون یا گیمر هستن یا کارشون مربوط به گیمه (مغازه کنسول فروشی) و همیشه تو دوره همی ها بحث گیمینگ میکنیم و معمولا هر جا بریم خانوادگی یه کنسول گیمینگ هست تا بازی کنیم، معمولا هم اخر هفته ها هم جمع میشیم و گیم بازی میکنیم (کنسول و مانیتور هامون رو میبریم و میبینی بعضا دو سه تا کنسول و مانیتور یا لبتاب روشنه و همه گیم میزنیم)

این بهشتم آرزوست
قطعا دعای خیر پدر مادر پشت شماست
متأسفانه هنوزم که هنوز تو خونوادها گیم برای بچه ها میدونن

ارادتمندم داداش خیلی مخلصیم .
هم اسم و هم سنیم و از گیم لذت میبریم امیدوارم اون جمع خانوادگی و دوست داشتنی همیشه برقرار باشه و از خانواده و کنار هم بودن و زندگی در صحت و سلامت کامل لذت ببرید و اینجا هم فعالیت شما رو ببینیم .

سلام منم یه آپدیت کنم وضعیتم رو تو این گروه، در 39 سالگی همچنان عاشق گیم و اخبار و حواشیش، هر از چندگاهی با خودم فکر میکنم دیگه لذت گذشته رو از گیم نمیتونم ببرم تا اینکه یه بازی جدید معرفی میشه که خلافش ثابت میشه، پس احتمالا اشکال از بازیهاس نه سن و سال من :D، این دفعه بعد سالها زحمتش رو Alan Wake کشید.
یه پسر 9 ساله دارم که دیگه داره جای منو میگیره، عملا XBX که دارم غالبا با اکانت اون ساین این میشه تا من، البته سختگیر هستم تو ریتینگ بازیهایی که بازی میکنه و نمیتونم همچنان باهاش برخی بازی هایی که دوست دارم رو کوآپ بزنم، اینجا که من هستم تهیه گیم و کنسول خیلی سخت نیست منتهی کار و زندگی باعث میشه دیگه نشه رو گیم خیلی وقت گذاشت مگر عناوینی که واقعا میخکوبت کنن، مثل گذشته زندگی متاهلی رو پیشنهاد میکنم به دوستان ولی با صحبت کردن و روشن کردن این موضوع برای همسرتون که گیم هم جز اولویت های زنگی شماست و لازم هست کنارتون باشه هرچند اسمی. موفق باشید.

این چند روز که مشغول Alan Wake هستم آخر شب ها بازی میکنم که پسرم خواب باشه دو روز پیش از روی شوق یکم زودتر شروع کردم، پسرم وارد اتاق شد و از شانس بد من دقیقا همون موقع کاراکتر بازی یه F word به کار برد، گذشت تا دیروز رفتم بازی رو شروع کنم هر چی لیست گیم ها رو میبینم، میبینم Alan Wake ای در کار نیست، صداش کردم گفتم چیکار کردی با گیم من؟، گفت Swearing داشت برات مناسب نبود برای پانیشمنتت پاکش کردم :D، 77 گیگ رو زده بود پاک کرده بود، از لحاظ تربیتی نه راه پس داشتم نه راه پیش، آچمز شدم :D.

پ.ن : این ابزارهای نظارتی ماکروسافت و گوگل و ... همشون پر باگ هستند، به طور مثال من اکانت کودک ساختم روی اکس باکس، خیلی محدودیت ها میشه تعیین کرد اما یسری باگ مثل توانایی Uninstall کردن بازی ها وجود داره.

هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز به کنار گذاشتن گیم فک بکنم حتی. ولی انقد حواشی و اراجیف‌ حول و حوش گیم زیاد شده که بعضا به لذتش میچربه. با خودم عهد کردم اگه این نسل هم سونی کنسول PRO عرضه کنه (که تقریبا ۹۹ درصد قطعیه) پروسه بازنشستگیو استارت بزنم :D الان واقعا دستم نمیره SM2 یا AW2 بازی کنم. شدیدا ذهن وسواسی دارم و هی تو ذهنم میگم اینارو صبر کنم رو پرو بازی کنم. در حالی که اگه شایعات پرو نبود یا سونی مثه مایکرو میومد میگفت میان نسلی نداریم الان داشتم از جفتشون لذت میبردم. البته این فقط یه نمونه‌شه. کلا تو ذهنم غرغرو شدم. یعنی بعد ۳-۴ سال شروع نسل و تلاش برای توجیه کردن خودم به اینکه مثلا Ragnarok چون کراس جن بود و فلان. بعد شایعات DLC رگناروک الان میاد~X( فردا خبر میاد مایکروسافت فلان ناشرو گرفت و چند تا IP دیگه به IP هایی که ازش محروم شدیم اضافه شد. عاشق نینتندو و فناشم. واقعا از گیمای معرکه‌ش لذت میبرن بدون حواشی. چند روزه فف ۱۶ رو بالاخره خودمو راضی کردم 30 فریم برم. ده سال پیش اگه فف جدید میومد اصلا واسم اهمیت نداشت باقی چیزا. فقط بازیش می‌کردم. خلاصه خیلی غرغرو شدم:D

هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز به کنار گذاشتن گیم فک بکنم حتی. ولی انقد حواشی و اراجیف‌ حول و حوش گیم زیاد شده که بعضا به لذتش میچربه. با خودم عهد کردم اگه این نسل هم سونی کنسول PRO عرضه کنه (که تقریبا ۹۹ درصد قطعیه) پروسه بازنشستگیو استارت بزنم :D الان واقعا دستم نمیره SM2 یا AW2 بازی کنم. شدیدا ذهن وسواسی دارم و هی تو ذهنم میگم اینارو صبر کنم رو پرو بازی کنم. در حالی که اگه شایعات پرو نبود یا سونی مثه مایکرو میومد میگفت میان نسلی نداریم الان داشتم از جفتشون لذت میبردم. البته این فقط یه نمونه‌شه. کلا تو ذهنم غرغرو شدم. یعنی بعد ۳-۴ سال شروع نسل و تلاش برای توجیه کردن خودم به اینکه مثلا Ragnarok چون کراس جن بود و فلان. بعد شایعات DLC رگناروک الان میاد~X( فردا خبر میاد مایکروسافت فلان ناشرو گرفت و چند تا IP دیگه به IP هایی که ازش محروم شدیم اضافه شد. عاشق نینتندو و فناشم. واقعا از گیمای معرکه‌ش لذت میبرن بدون حواشی. چند روزه فف ۱۶ رو بالاخره خودمو راضی کردم 30 فریم برم. ده سال پیش اگه فف جدید میومد اصلا واسم اهمیت نداشت باقی چیزا. فقط بازیش می‌کردم. خلاصه خیلی غرغرو شدم:D
داداش از لحظه لذت ببر :دی همه چیز در حال تغییر هست نذار به مصرف گرایی عادت کنی، پرو هم بیاد بعدش ps6 همینطور الی آخر! تمومی نداره فقط خودتو از لذتی که امروز می تونی ببری محروم می کنی باور کن هرچیزی تو همون دوران خودش خوبه!
شل کن خلاصه :دی

داداش از لحظه لذت ببر :D همه چیز در حال تغییر هست نذار به مصرف گرایی عادت کنی، پرو هم بیاد بعدش ps6 همینطور الی آخر! تمومی نداره فقط خودتو از لذتی که امروز می تونی ببری محروم می کنی باور کن هرچیزی تو همون دوران خودش خوبه!
شل کن خلاصه :D
آخه فقط بحث گیم نیس. متاسفانه تو همه چی این موضوع مصداق داره :D قاعدتا یه اختلال وسواسه ولی مغز به جای لذت بردن از چیزی که هست، حرص اینو میخوره که الان تجربه بهتری که می‌تونه داشته باشه رو نداره و دیگه آخرالزمانه. دست خودمم نیست. یعنی کاملا برای خودمم مشخص و مبرهنه پرو بیاد نه لذتش واسم بیشتر میشه نه حرصش کمتر. فقط ته ذهنم می‌دونم حداقل دیگه فعلا آخرش همینه که هست و توهم اینکه همه بازیا دارن بر پایه پرو ساخته میشن و این چرت و پرت نیست. ولی این وسواس زندگیمو واقعا مختل کرده. من کنار گیم از بچگی شیفته موسیقی و هدفون شدم و از همون موقع تا الان کلی مصیبت و بدبختی کشیدم که هدفونا و دک و امپایی که تو ایران که هیچ تو خود امریکاشم باید بشینی تا واست بسازن رو بخرم چندین بار پولم رفته و شده ۷ ماه منتظر شدم یه چیزی برسه ولی خب شیفتگیه دیگه. حالا مثلا تو فورمای آدیوفایل کافیه ببینم مثلا Focal نسخه جدید هدفونش Clear رو معرفی کرد. یعنی تا چند وقت قشنگ کوفتم میشه همه چی. تناقض عجیبیه چون هرکسی تا به حال ازم نظر یا مشاوره خواسته بهش گفتم اگه دیدی داری به جای موسیقی، از تجهیزات گوش کردن بهش لذت می‌بری یعنی چاییدی. خوبه ته توان مالیم به همینا می‌رسه وگرنه هر سال باید نگران این می‌شدم که نسخه بعدی کویینیگزگ اگه معرفی بشه من این Jeskoی لَگنو دیگه میخوام چیکار:D ولی نه اتفاقا سنت شکنی کردم الن ویک ۲ رو ظرفیتی گرفتم تا به حال ظرفیتی نگرفته بودم سر همین وسواس. به لطف و کمک و راهنمایی دوست عزیزمون Amin-Pasha که راهنمایی کردن و وقت گذاشتن توضیح دادن در مورد خرید اکانت. الانم خیز ورداشتم واسه RE4:D بعدشم SM2. شرمنده خیلی طولانی شد

آخرین ویرایش:
همین کنسول xbox one x که نسل ۸ یعنی نسل قبل اومد
انقدر قدرتمنده که بازی‌های نسل ۹ رو می‌تونه اجرا کنه
حتی از نظر سخت افزاری xbox one x از Xbox seris s هم قویتره
این سیاست فروش کنسول و قطعات دیگه
به فکر جیب خودشونن نه ما

اصلا وایسیم ps5 pro بیاد
مگه بازی هاش متفاوته؟
همون بازی قراره ps5 و ps5 slim هم اجرا بشه
از قدیم میگن بعضی چیزها کلک پوله

ضرب المثل داریم میگه آدمی به آه و دمی
انقدر منتظر بمونیم تا یه روزی عمرمون تموم بشه هیچ لذتی هم نبرده باشیم
داداش XBOX ONE X نه از SSD بهره میبره و نه CPU قدرتمند سری اس رو داره
همین دو مورد هست که باعث میشه نتونه بازی های نسل۹ رو اجرا کنه
تنها توی GPU قدرتمند هست که همونم از نسل قبل AMD هست و به لحاظ کارایی نمیتونه در حد نسل جدید ظاهر بشه
نتیجه اینکه ONE X عمرا بتونه مثلا استارفیلد یا FORZA جدید رو اجرا کنه

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or