انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
ولی یه چیزی بگم این حرفا درسته واقعا ولی دهه های جدید هم فکر نکنید بیشتر از ما رفاه دارن منظورم اکثرشون هست. من یادمه وقتی دیپلم گرفتم داشتم برای خرید پراید 700 هزار تومنی میرفتم سر قولنامه ولی اونزمان به خاطر بحث مدل پایین بودن و ایمنی و این چیزا بیخیالش شدم ولی پسر وقتی داشتم به حرفای یه دهه هشتادی گوش میدادم فهمیدم که اونا خرید همین پراید واسشون توی این سنی که الان دارن واقعا آرزو شده. یه جاهایی باید اینا رو هم درک کنید. یه دهه هشتادی به من میگفت بازم دهه شما کم و بیش یه ماشینی خونه ای تونستن جور کنن ولی بهم میگفت من الان 4 میلیارد از کجا جور کنم توی یه جای درجه سوم مثلا خونه بخرم. یه جورایی اگه به دید اونا به قضیه نگاه کنید میبینید واقعا تراژدی جنگ این همه تراژدی نیست که الان این نسل جدید دارن.
داداش دهه هفتادیا هم خیلی فرقی با هشتادیا ندارن .
من به شخصه بگم قبل سربازی یه پراید داشتم فروختمش که بعد خدمت ۲۰۶ بگیرم ولی الان همون پرایدم دیگه نمیتونم بخرم .
بهمون گفتن بعد خدمت واسه هر سرباز که مدرک فنی و حرفه ای داشته باشه ۱۵۰ تا ۲۰۰میلیون وام تعلق میگیره ولی بعد اینکه کارت پایان خدمت اومد دستم خیلی راحت گفتن دیگه وام نمی‌دن .
داشتن خونه مستقل به چه قیمتی ؟ آدم از دماغش درمیاد زیر این همه خرج و مخارج . آخرش دلتو خوش می‌کنی به سقف بالا سرت وهمین آدمایی که خودتو دوست دارن و داری باهاشون زندگی می‌کنی و کم کم باید به سی سالگیت سلام کنی .
واقعا دنیای بی رحمی شده . شایدم از اول بود ما کم سن و سال تر بودیم حالیمون نبود .
یه اتفاقاتی برای آدم میوفته که دیگه ترس از دست دادن هیچیو نداری از بس که آدما و موقعیتها رو از دست دادی .
و مطلب آخر :دی Keep Gaming 4Ever

آخرین ویرایش:
@jj191 اینم برای تو که انقدر ماتریکس دوست داری 😌
حتی سکانس ها فیلم ماتریکس حفظی 😊
هر چند وقت یه بار عکس متفاوت از ماتریکس روی پروفایلت میزاری ☺️

View attachment 321944
چوانگ‌تسو خواب دید که او یک پروانه است، پروانه‌ای است که در حال بال زدن و پرواز است، از خودش خوشحال است و هر کاری که می‌خواهد انجام می‌دهد.
ناگهان از خواب بیدار شد و یک چوانگ‌تسوی واقعی و غیرقابل انکار بود. اما او نمی‌دانست که آیا او چوانگ‌تسو است که در خواب دیده‌است که پروانه است یا پروانه‌ای است که در خواب می‌بیند که او چوانگ‌تسو است.:Thinking:

• Wow
Reactions: Sega_genesis
سلام دوستان، ۲۸ سالمه، دیگه دارم پیر میشم و ۳۰ سالگی داره از دور دست ها چپ چپ نگام می کنه😞
تاپیک رو دیدم بنظرم جالب اومد گفتم بیام یه اعلام وجودیتی بکنم. ۱۳ سال پیش اکانت ساختم ولی هیچ فعالیتی نداشتم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتم بیام بهتون ملحق بشم. در واقع معرفی gta جدید و احساس شدید تنهایی این روزام دست به دست هم دادن که بیام اینجا. بنظرم درصد بیشتری از ما گیمرا به دلیل ویژگی های روانیمون آدم های تنها تری هستیم. گیم دیگه لذت گذشته رو بهم نمیده و تنها دلیلی که گیم میزنم اینه که حس خوب گذشته رو برام زنده می کنه و این لا به لا هرزچندگاهی یه بازی هایی مثل alan wake میان و میرن و دوباره ثابت می کنن که میشه از گیم مثل دوران کودکی و نوجوانی لذت برد. این پایین هم لیست گیم های مورد علاقم رو مینویسم که بیشتر با سلیقم آشنا بشید :
تمام بازی های دیوید کیج
تمام بازی های راکستار
سری الن ویک
سری لست آف آس
سری آنچارتد
سری مکس پین
هاگوارتس لگسی

همین، ممنون که من رو پذیرا هستین 🤗

سلام دوستان، ۲۸ سالمه، دیگه دارم پیر میشم و ...
گرفتی مارو؟؟ من تازه 28 سالگی کیصافتکاریام شروع شد :)) برو دنبال زندگیت ، عشق و حال کن تازه اولشی ، من از خدامه دوباره 28 ساله بشم ، تو هم اینجا الکی نچرخ برو پی کارت :Frown:

یه مشکلی که دارم
اینه که پول ردیفه یه کنسول نسل ۹ بخرم
پول خرید دارم حالا چه switch , چه xss , چه ps5 , چه xsx

این چند روز دارم فکر می‌کنم چی بخرم
که حال کنم و سرگرم بشم

هرچی تو اینترنت سرچ می‌کنم مثلاً هم طراحی خود کنسول هم طراحی گیم پد
هم بازی‌های کنسول‌ها رو می‌بینم
که تصمیم بگیرم چی بخرم

می‌بینم هیچ ذوقی و شوقی برای خرید کنسول ندارم
نمی‌دونم چرا
من قبلاً حتی پولم نداشتم از زیر سنگ هم شده سعی می‌کردم پولم رو جور کنم و کنسول رو بخرم
و هیجان زیاد و غیره داشتم
الان هیچ حسی نیست نمی‌دونم چرا

نمی‌دونم
شاید عمر گیمریم تموم شده
بالا رفتن سن و عوض شدن دغدغه ها باعث این میشه
من دیگه توی ۲۷ سالگی لذتی از گیم نمیبرم برعکس جاشو دادم به تفریحات دیگه مثل کتاب
البته که جای گیم رو نمیگیره ولی خب چیکار میشه کرد

درود
این مسخره بازیا چی
به قول یکی از دوستان در لحظه باید زندگی کرد
نه دیروز - نه فردا- فقط امروز

حرف های بالا برای خنده بود
اینکه گیم حال میده یا نه بستگی به طرف داره من دارم میرسم به 41 با دوتا بچه ولی پنجشنبه و جمعه سر اینکه کی بازی کنه دعواس تو خونه
نمیگم سرگرمیتون فقط گیم باشه ولی تنوع باید داشته باشید با رفیقاتون برید سالن و کوه و ...
سعی کنید از اخباری که حالتونو خراب میکنه پرهیز کنید
ذهنتونو با موارد مثبت درگیر کنید

در مورد ازدواج
من خودم سلطان خاستگاری هستم
فکر کنم 35 یا 40 بار ( نه بصورت رسمی فقط با ماردم میرفتیم) رفتیم
در وهله اول سعی میکردم طرف بپیچونم . ولی بهترین مورد این بود که طرف مقابل خودش بگه نه که دیگه حل بود
بشینم از داستانهاش بگم یه کتاب کامل

زندگی رو هر طور بگیرید همون جوری میشه
من خودم برای کاری خیلی زحمت کشیدم خیلی این در و اون در زدم نشد تنها چیزی که پیش خودم گفتم از خودم راضیم فردا پیش خودم شرمنده نیستم و تمام تلاشمو کردم
ولش کردم بی خیال شدم
میخام راحت بگم
بعد چند سال کار خودش اومدم دنبالم و به این چیزی که میخاستم فعلا رسیدم ولی میخام باز پیشرفت کنم

خسته شدم بقیش بمونه برای بعد

اقا بحث ازدواج شد اینو بگم حیفه 😁
تمامش بر میگرده به انتخاب شما
که طرفت کی باشه چی باشه
و قطعا هم سخت تر از دوره مجردی هست چون مسئولیت داره ولی اگه با درستش باشه سختیش شیرینه اگه اشتباه باشه ماه عسلش هم زهر ماره
در ضمن هر کسی تحمل تنهایی رو نداره گوش ندید اگه کسی میگه تنهای مجردیو عشقه ببین خودت میتونی یا نه
برای همه نسخه نپیچیم
این رو هم بگم هیچکس نمیتونه جایی همسر قانونی ورسمیت بگیره خودتون گول نزنید
هرچند ماشالا بچه های اینجا اینارو بهتر از من میدونن محض یاداوری گفتم یا حق 🙌

من خودم تازه ازدواج کردم
البته از سال 96 همدیگرو میخواستیم و شرایط جور نمیشد
تا بالاخره جور شد
نظر من در مورد ازدواج و رابطه بلند مدت اینه که بستگی داره طرف مقابلتون چطور آدمی باشه
مثلاً من خانومم به این موضوع که جفتمون باید کار کنیم و درآمد حاصل به اصطلاح پول من و تو نداره اعتقاد داره و این موضوع بخشی از کار منو راحت تر کرده
درکنارش خب من خونه هم دارم که همینم باز خیلی کارمو راحت تر کرده
کلا بعد از فوت بابام که یکسال هم نگذشته این حس تنها موندن تا آخر عمر منو خیلی تحت تأثیر قرار داد(البته کلا از وقتی عاشق خانومم شدم هدفم ازدواج بود و تک پری رو دوست داشتم)
کلا قدیمیا یه جمله جالب دارن که میگه تنهایی واسه خدا خوبه
درکل ازدواج وقتی اکثر شرایطش درست و منطقی باشه و با آدم درستی شکل بگیره بنظرم میتونه باعث پیشرفت آدم بشه

من خودم تازه ازدواج کردم
البته از سال 96 همدیگرو میخواستیم و شرایط جور نمیشد
تا بالاخره جور شد
نظر من در مورد ازدواج و رابطه بلند مدت اینه که بستگی داره طرف مقابلتون چطور آدمی باشه
مثلاً من خانومم به این موضوع که جفتمون باید کار کنیم و درآمد حاصل به اصطلاح پول من و تو نداره اعتقاد داره و این موضوع بخشی از کار منو راحت تر کرده
درکنارش خب من خونه هم دارم که همینم باز خیلی کارمو راحت تر کرده
کلا بعد از فوت بابام که یکسال هم نگذشته این حس تنها موندن تا آخر عمر منو خیلی تحت تأثیر قرار داد(البته کلا از وقتی عاشق خانومم شدم هدفم ازدواج بود و تک پری رو دوست داشتم)
کلا قدیمیا یه جمله جالب دارن که میگه تنهایی واسه خدا خوبه
درکل ازدواج وقتی اکثر شرایطش درست و منطقی باشه و با آدم درستی شکل بگیره بنظرم میتونه باعث پیشرفت آدم بشه

کافکا نویسنده معروف آلمانی میگه :
(( هر چیزی که دوستش داری ، احتمالاً روزی از دستش خواهی داد
اما در نهایت ، عشق با روش دیگر باز خواهد گشت ))

هم به خاطر فوت والدین و پدر گرامی تسلیت می‌گم
هم به خاطر ازدواجتون تبریک می‌گم

این جمله کافکا دقیقاً وضع و حال الان شماست
یه عشق و عزیزی رو از دست دادی و عشق با روش دیگر بهت بازگشته

آخرین ویرایش:
آقا من فردا ۳۵ سالم میشه
اصلنم احساسه پیری نمی کنم
اسم تاپیکو عوض کنید بزارید جوونایه با تجربه
حسمم به هیچ وجه به گیم عوض نشده هنوزم واسه بازیا شدیدا هایپ می شم
فقط یکم از لحاظ زمانی وقت کم میارم واسه بازی دیگه نمیشه مثله قبل بشینم تا صبح بازی کنم البته زیادی جو بگیرتم میشنم ولی فرداش دهنم سرویس میشه

من عکس رو پروفایلت یا به قول تم قدیم همین بازی سنتر آواتارت ، نگاه می‌کنم همیشه یه چیزی مرتبط با ماتریکس می‌ذاری
معلومه عشق ماتریکس داری

از همه اینا و ماتریکس بهتر فیلم طبقه سیزدهم بود
خیلی به زبان ساده تر و کاملتر همه چی گفت

View attachment 322801

یه قسمت خیلی خوب دیگشم این خطش بود که گفت: تو چطور میتونی منو دوست داشته باشی؟ من حتی واقعی نیستم…
◼️معنیش این نیست که همه چیز پوچه و یک توهم ابدی و بینهایته! خیلی چیزای مفهوم دار در زندگی وجود داره که از لحاظ ریاضی و فیزیک و مادی ممکنه "هیچ" فرضش کنیم اما میتونه خیلی حقیقی تر و ماندگارتر باشه. مثل انرژی محبت. ما معمولاً برعکس فکر میکنیم دنیای موقتی رو اصل قرار میدیم درصورتی که اجداد ما همیشه #مایا صداش کردن.
◼️ ممکنه هرگز حقیقت نهایی رو نشناسیم اما این فیلم بینش فلسفی بزرگی رو ارائه میده که چگونه این فضای سه بعدی به اصطلاح "واقعیت" ما ممکنه در واقع یه شبیه سازی باشه و فقط لایه ای از واقعیت اصلی باشه نه کلش، مثل لایه های پیاز!
◼️این فیلم "طبقه سیزدهم" شبیه ترکیبی بین "ماتریکس" ترون"، "مرد آزاد" و "اینسپشن" هست.
◼️حقیقت عجیب تر از داستانه، نه؟
این فیلم و فیلمهایی که گفتی رو دیدم. این فیلم و فیلم

شهر تاریک – Dark City – ۱۹۹۸​

در یک سطح قرار میگیرن و اگر این فیلم رو ندیدی پیشنهاد میشه ببینی و صحبت هایی که کردی در این فیلم هم نمایان شده.
این نوع فیلم ها که تک هستن کلا از نظر من نمیشه اسمشو فقط فیلم گذاشت چون ایده های خیلی بزرگی رو به تصویر کشیدن که اکثر فیلم ها فاقد اون هستن.
فیلم ماتریکس نسخه یک حرفای بزرگی میزنه که در یک پست اصلا نمیشه به اون پرداخت. در پس زمینه فیلم ماتریکس وقتی کاراکترها داخل ماتریکس هستن یک فیلتر کم رنگ سبز رنگ وجود داره که استعاره از همون لایه ای هست که میگی و میخوندم دلیل این که به کاراکترها عینک دودی زدن این بوده که نمادی باشه از این که بعد از فهمیدن واقعیت چشم هاشون زمانی که داخل ماتریکس بودن فیلتر رو متوجه میشدن و با زدن عینک چشم هاشون آسیب نبینه. جای جای فیلم دارای معنی هست و در یک پست نمیشه همشو بیان کرد.
یه کانال هست کاندلس که حرفهای جالبی میزنه یه کلیپ داده بود در مورد ماتریکس اگه تونستی دور تند ببینی اطلاعات جالبی میداد:

این فیلم و فیلمهایی که گفتی رو دیدم. این فیلم و فیلم

شهر تاریک – Dark City – ۱۹۹۸​

در یک سطح قرار میگیرن و اگر این فیلم رو ندیدی پیشنهاد میشه ببینی و صحبت هایی که کردی در این فیلم هم نمایان شده.
این نوع فیلم ها که تک هستن کلا از نظر من نمیشه اسمشو فقط فیلم گذاشت چون ایده های خیلی بزرگی رو به تصویر کشیدن که اکثر فیلم ها فاقد اون هستن.
فیلم ماتریکس نسخه یک حرفای بزرگی میزنه که در یک پست اصلا نمیشه به اون پرداخت. در پس زمینه فیلم ماتریکس وقتی کاراکترها داخل ماتریکس هستن یک فیلتر کم رنگ سبز رنگ وجود داره که استعاره از همون لایه ای هست که میگی و میخوندم دلیل این که به کاراکترها عینک دودی زدن این بوده که نمادی باشه از این که بعد از فهمیدن واقعیت چشم هاشون زمانی که داخل ماتریکس بودن فیلتر رو متوجه میشدن و با زدن عینک چشم هاشون آسیب نبینه. جای جای فیلم دارای معنی هست و در یک پست نمیشه همشو بیان کرد.
یه کانال هست کاندلس که حرفهای جالبی میزنه یه کلیپ داده بود در مورد ماتریکس اگه تونستی دور تند ببینی اطلاعات جالبی میداد:

ندیدم این فیلمی که گفتی
فیلم sin city دیدم
فیلم عجیبی بود کلا
و‌ تاریک

ممنون از اطلاعاتی که از فیلم ماتریکس دادی

پدر همه این فیلم ها
که از همه این ها بهتره و راحتر همه چی نشون داده
They Live 1988 بود
جایی خوندم بازیگر نقش اصلی فیلم قبل از مرگش گفته بود این فیلم نبود مستند بود

Devon-Whitehead_TheyLive.jpg

11048672-1364277733824757.jpg

آخرین ویرایش:
آقا من فردا ۳۵ سالم میشه
اصلنم احساسه پیری نمی کنم
اسم تاپیکو عوض کنید بزارید جوونایه با تجربه
حسمم به هیچ وجه به گیم عوض نشده هنوزم واسه بازیا شدیدا هایپ می شم
فقط یکم از لحاظ زمانی وقت کم میارم واسه بازی دیگه نمیشه مثله قبل بشینم تا صبح بازی کنم البته زیادی جو بگیرتم میشنم ولی فرداش دهنم سرویس میشه
اقا درست میگه 🙌
اسم تایپیک عوض کنید پیر به افراد 80 سال میگن
با تجربه های دنیای گیم قشنگتره 👍

پیر کجا بود؟! 🤣
البته به هر حال سالها سپری میشن و کاریش نمیشه کرد با این وجود این خود ما هستیم که تعیین میکنیم با چه کیفیتی این ایام سپری بشن. مسلما وقتی سن پایین تره با کمتر بودن بار مسوولیت و آزادتر بودن، سهم بیشتری برای بازی‌ها در دسترسه اما به هر طریق حتی بعد از ازدواج هم کم و بیش میشه دستی بر آتش داشت چه با بازی و چه مشارکت در بحثهای مرتبط با بازی ها.
من که هنوز هم گاها بازی می‌کنم. دوستان که ماشاالله جای خود دارند همه الحمدالله پرنشاط و جوان هستید. پس از زندگی تون در کنار بقیه فعالیت های روزمره لذت ببرید.
شاد و تندرست باشید در کنار عزیزانتان🌹💐
یلدای همتون هم پیشاپیش مبارک باشه💐💐💐

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or