king of north
کاربر سایت
داداش دهه هفتادیا هم خیلی فرقی با هشتادیا ندارن .ولی یه چیزی بگم این حرفا درسته واقعا ولی دهه های جدید هم فکر نکنید بیشتر از ما رفاه دارن منظورم اکثرشون هست. من یادمه وقتی دیپلم گرفتم داشتم برای خرید پراید 700 هزار تومنی میرفتم سر قولنامه ولی اونزمان به خاطر بحث مدل پایین بودن و ایمنی و این چیزا بیخیالش شدم ولی پسر وقتی داشتم به حرفای یه دهه هشتادی گوش میدادم فهمیدم که اونا خرید همین پراید واسشون توی این سنی که الان دارن واقعا آرزو شده. یه جاهایی باید اینا رو هم درک کنید. یه دهه هشتادی به من میگفت بازم دهه شما کم و بیش یه ماشینی خونه ای تونستن جور کنن ولی بهم میگفت من الان 4 میلیارد از کجا جور کنم توی یه جای درجه سوم مثلا خونه بخرم. یه جورایی اگه به دید اونا به قضیه نگاه کنید میبینید واقعا تراژدی جنگ این همه تراژدی نیست که الان این نسل جدید دارن.
من به شخصه بگم قبل سربازی یه پراید داشتم فروختمش که بعد خدمت ۲۰۶ بگیرم ولی الان همون پرایدم دیگه نمیتونم بخرم .
بهمون گفتن بعد خدمت واسه هر سرباز که مدرک فنی و حرفه ای داشته باشه ۱۵۰ تا ۲۰۰میلیون وام تعلق میگیره ولی بعد اینکه کارت پایان خدمت اومد دستم خیلی راحت گفتن دیگه وام نمیدن .
داشتن خونه مستقل به چه قیمتی ؟ آدم از دماغش درمیاد زیر این همه خرج و مخارج . آخرش دلتو خوش میکنی به سقف بالا سرت وهمین آدمایی که خودتو دوست دارن و داری باهاشون زندگی میکنی و کم کم باید به سی سالگیت سلام کنی .
واقعا دنیای بی رحمی شده . شایدم از اول بود ما کم سن و سال تر بودیم حالیمون نبود .
یه اتفاقاتی برای آدم میوفته که دیگه ترس از دست دادن هیچیو نداری از بس که آدما و موقعیتها رو از دست دادی .
و مطلب آخر Keep Gaming 4Ever
آخرین ویرایش: