انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
Xbox one x قدرتش 6 ترافلاپس
Xbox series s قدرتش 4 ترافلاپس
غول همیشه غوله

Ssd یکی از مزایا کنسول حساب میشه اما تاثیری روی قدرت واقعی و توان سخت افزار کنسول نداره

بازم اینا همه سلیقه‌ای هست
و اختیار پول خودتو داری هرچی دوست داری می‌تونی بخری
همونطور که خود من شخصاً تو تاپیک nintendo wii تو همین بازی سنتر ، پیام گذاشتم خریدار این کنسولم
با اینکه می‌دونم ضعیفه خیلی ولی می‌خوام بخرم
االبته اگر قیمت مناسب پیدا کنم
داداش بحث سره خرید و .... نیست
ONE X اصلا توانایی اجرای بازی های تمام نسل ۹ رو نداره به واسطه CPU ضعیفش و حافظه HDD
ترافلاپس نمیتونه هیچوقت ضعف CPU رو جبران کنه
کی گفته SSD روی سخت افزار کنسول تاثیر نداره
به واسطه SSD هست که اون جهان های عظیم به سرعت لود میشن و چیزی مثل ONE X اصلا نمیتونه به سرعت اون ها رو لود کنه
در کل ONE X به هیچ وجه نمیتونه نسل ۹ رو ساپورت کنه

• Like
Reactions: Sega_genesis
داداش بحث سره خرید و .... نیست
ONE X اصلا توانایی اجرای بازی های تمام نسل ۹ رو نداره به واسطه CPU ضعیفش و حافظه HDD
ترافلاپس نمیتونه هیچوقت ضعف CPU رو جبران کنه
کی گفته SSD روی سخت افزار کنسول تاثیر نداره
به واسطه SSD هست که اون جهان های عظیم به سرعت لود میشن و چیزی مثل ONE X اصلا نمیتونه به سرعت اون ها رو لود کنه
در کل ONE X به هیچ وجه نمیتونه نسل ۹ رو ساپورت کنه
به نظر من به جای one x باید xss گرفت، قیمتاشون هم تقریبا یکیه، ولی xss خیلی بهتره و نسل 9 هست و تا اخر نسل ساپورت میشه و هر گیم جدیدی برا xsx بیاد برا اینم میاد، (به نظر من بزرگترین جهش این نسل همین ssd هست و xss هم همین رو داره)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

قدرتشو داره و می‌تونه
قدرتشو دست کم گرفتی ها

گفتم که آدم هرچی دوست داشته باشه می‌تونه بخره آزاده و اختیار مال خودشو داره
قدرتشو هم داشته باشه، چون کمپانی سازنده کنسول های نسل جدید رو داده پس طبیعیه بعد یه مدت فقط کنسول های جدید رو ساپورت کنه، مثلا بازی هایی مثل motorfest و lords of the fallen و...... فقط برا نسل 9 اومده و تو ps4و one نمیتنی بازی کنی،

قدرتشو هم داشته باشه، چون کمپانی سازنده کنسول های نسل جدید رو داده پس طبیعیه بعد یه مدت فقط کنسول های جدید رو ساپورت کنه، مثلا بازی هایی مثل motorfest و lords of the fallen و...... فقط برا نسل 9 اومده و تو ps4و one نمیتنی بازی کنی،

اتفاقا قدرتش رو نداره
شما حساب کن استارفیلد داره حتی روی SX فقط ۳۰ فریم خروجی میده اونم کنسولی که بالاترین کلاک CPU رو بین کنسول های نسل ۹ داره
بعد الان ONE X با پردازنده جگوار چطور میخواد اینو اجرا کنه؟؟
ONE X صرفا یه کنسول میان نسلی برای همون نسل ۸ هست و عمرا یه چیزی مثل آلن ویک ۲ یا همین استارفیلد رو بتونه اجرا کنه

دوستان ی درد دل میخواستم بکنم
من 39 سالم هست و شرایط ازدواج رو ندارم و گمونم هم نکنم با این اوضاع بتونم اصلا ازدواج کنم
چند باری هم قبل از اینکه اقتصادمون اینجوری بشه اقدام کردم ولی قسمت نشد
الان واقعا نمیتونم بهش فکر کنم چونکه میبینم ملت چجوری گرفتار ی لقمه نون درآوردن واسه زن و بجه هستن و چقدر سختی میکشن و البته بحث اجاره نشینی هم ی طرف که اصلا نمیتونم تصورش رو بکنم
ی مدته فکرم میره سمت وقتی که تنها بشم و همین ذهنم رو آشفته کرده :|

من 39 سالم هست و شرایط ازدواج رو ندارم و گمونم هم نکنم با این اوضاع بتونم اصلا ازدواج کنم
الان واقعا نمیتونم بهش فکر کنم چونکه میبینم ملت چجوری گرفتار ی لقمه نون درآوردن واسه زن و بجه هستن و چقدر سختی میکشن و البته بحث اجاره نشینی هم ی طرف که اصلا نمیتونم تصورش رو بکنم
اگه میتونی مهاجرت کن . برای من و تو که دهه 60 هستیم , همه چیز تموم شده هستش . حتی اگه فردا هم همه چیز درست بشه بازم ماها حروم شدیم .

سلام و درود دوست عزیز
من 40 سالمه. حدودا 17 ساله ازدواج کردم، دوتا دختر کوچولو دارم و کارمند هستم، با اینکه خونه دارم (خونه پدری) و ماشین هم دارم، تهران هم نیستم شهرستان هستم،
ولی واقعا سخته، من حدودا 20 میلیون حقوقمه ولی 10 میلیون قسط دارم، واقعا با اون 10 میلیون باقی با دوتا بچه که مدرسه میرن خیلی سخته، یعنی فقط پول خورد و خوراک منزل میشه، یعنی اگه مثلا یه ماه یخچال خونه خراب بشه و بخوای تعمیر کنی، نمیتونی پولش رو جور کنی،
امسال بخاطر مشکلات متفرقه ی مالی چند بار تا مرز فروش ps5 رفتم، دائم تو استرس و نگرانی هستی که چی میشه اینده، تو این زمونه مسعولیت خانواده خیلی خیلی سخته،
بعضا انقدر فشار میاد به ادم که میگم کاش مجرد بودم و هیچ مسعولیتی در قبال هیچ کس نداشتم
خلاصه خواستم منم همدردی و حرفای دلم رو بزنم، زندگی خیلی خیلی سخت شده تو این دوره زمونه
به قول اســـتاد:
ما که میکنیم با درد تلاش
اَما هِی زندگیِ نامرد یَواش
دل ما به تنهایی عادت نداشت
انداختیمون وسط ادم بداش

سلام و درود دوست عزیز
من 40 سالمه. حدودا 17 ساله ازدواج کردم، دوتا دختر کوچولو دارم و کارمند هستم، با اینکه خونه دارم (خونه پدری) و ماشین هم دارم، تهران هم نیستم شهرستان هستم،
ولی واقعا سخته، من حدودا 20 میلیون حقوقمه ولی 10 میلیون قسط دارم، واقعا با اون 10 میلیون باقی با دوتا بچه که مدرسه میرن خیلی سخته، یعنی فقط پول خورد و خوراک منزل میشه، یعنی اگه مثلا یه ماه یخچال خونه خراب بشه و بخوای تعمیر کنی، نمیتونی پولش رو جور کنی،
امسال بخاطر مشکلات متفرقه ی مالی چند بار تا مرز فروش ps5 رفتم، دائم تو استرس و نگرانی هستی که چی میشه اینده، تو این زمونه مسعولیت خانواده خیلی خیلی سخته،
بعضا انقدر فشار میاد به ادم که میگم کاش مجرد بودم و هیچ مسعولیتی در قبال هیچ کس نداشتم
خلاصه خواستم منم همدردی و حرفای دلم رو بزنم، زندگی خیلی خیلی سخت شده تو این دوره زمونه
به قول اســـتاد:
ما که میکنیم با درد تلاش
اَما هِی زندگیِ نامرد یَواش
دل ما به تنهایی عادت نداشت
انداختیمون وسط ادم بداش

فضولی نباشه قسط چی ؟
باز خوبه کارمندی ...قسط تم تموم میشه راحت میشی . تنهایی خوب نیس . جنگیدن با روزگار و آدما خیلی بهتره از یه جا بودن و تنهایی بودن هست . البته مجردی شرایط خودشو داره . این حرفا سر و بحث دراز دارد ..................

فضولی نباشه قسط چی ؟
باز خوبه کارمندی ...قسط تم تموم میشه راحت میشی . تنهایی خوب نیس . جنگیدن با روزگار و آدما خیلی بهتره از یه جا بودن و تنهایی بودن هست . البته مجردی شرایط خودشو داره . این حرفا سر و بحث دراز دارد ..................
قسط که دلایل زیادی داره
همونطور که گفتم تو این زمونه هر چه قدر کار کنی نمیشه پس انداز کرد،
تعمیرات خونه میکنی باید وام بگیری، ماشین عوض میکنی باید وام بگیری، تلویزیون یا مبل یا هر لوازم خانگی میخوای بخری وام میگیری، گوشی میخوای بخری قسطی، بچه میره مدرسه اگه غیر انتفایی باشه ماهانه باید پول مدرسه بدی، طلا میخری قسطی، درسته شاید بعضی چیزا اضافی باشه و بگین خوب نخر،. ولی ولی چون متاهل هستی و زن و بچه داری، باید بخاطر اونا هم که شده، موجبات ارامش و اسایش خونه رو تامین کنی،
حالا مستاجر هم باشی هم اضافه تر
کلا اگه قشر متوسط جامعه باشی اینطوریه وضع زندگی
صبح تا شب اداره و شغل دوم، همیشه هم بخور نمیر
تنها دلخوشی من تو اینهمه فشار زندگی شده گه گاهی گیم بازی کردن
همه ی اینا به کنار، ولی به قول شما همه ی اینها شاید بهتر از تنهایی باشه، ولی باز بعضا انقدر تحت فشار مالی هستی که دلت میخواد تنها باشی و در ارامش

ولی یه چیزی بگم این حرفا درسته واقعا ولی دهه های جدید هم فکر نکنید بیشتر از ما رفاه دارن منظورم اکثرشون هست. من یادمه وقتی دیپلم گرفتم داشتم برای خرید پراید 700 هزار تومنی میرفتم سر قولنامه ولی اونزمان به خاطر بحث مدل پایین بودن و ایمنی و این چیزا بیخیالش شدم ولی پسر وقتی داشتم به حرفای یه دهه هشتادی گوش میدادم فهمیدم که اونا خرید همین پراید واسشون توی این سنی که الان دارن واقعا آرزو شده. یه جاهایی باید اینا رو هم درک کنید. یه دهه هشتادی به من میگفت بازم دهه شما کم و بیش یه ماشینی خونه ای تونستن جور کنن ولی بهم میگفت من الان 4 میلیارد از کجا جور کنم توی یه جای درجه سوم مثلا خونه بخرم. یه جورایی اگه به دید اونا به قضیه نگاه کنید میبینید واقعا تراژدی جنگ این همه تراژدی نیست که الان این نسل جدید دارن.

ماهم حدودا هم سن خودتیم حالا کمی بیشتر یا کمتر
خود منم مجردم
البته مجرد بودن من خودخواسته نبود که قبلاً گفتم ، دوبار دل باختم که هر دو بار نشد و این دل دیگه اون دل سابق و منم دیگه بیخیال شدم

شرایط داشتم برای ازدواج بسته به موقعیت اینا داره
یعنی اینکه معمولا تو ایران می‌خوای ازدواج کنی دوران آشنایتت با طرف هست و کلی باید هزینه کنی ، بعد صحبت خواستگاری میشه باید هزینه ها کنی + نشون خریدن و غیره
صحبت‌هایی درباره شیر بها اینا انگار مثلاً ما تو جوب بدنیا اومدیم و آب جوب خوردیم
شیربها چه صیغه ایه

بعدش هزینه‌های مراسم عقد هست
بعد باید سرویس طلا برای خانم بخری
بعد زمانی که عقد هستید حالا چند ماه تا چند سال هر عیدی هر چیزی باید یه تیکه جواهری و کلی هزینه مثلاً خوراکیجات و فلان و برای این مراسم‌ها بکنی ببری برای اونجا
بعد حالا هزینه‌های چه خونه خریدن چه خونه اجاره کردن داری
هزینه‌های چند صد میلیونی برای مراسم عروسی
و .‌‌....
حالا اهرم مهریه هست و خدا نکنه روزی برسه که مثل الان کاسبی مهریه راه افتاده
کلاً سوخته برای پسر این مسیر

( اصلاً فرهنگمون مشکل داره ، همه چیزهایی که بالا گفتم یه طرف ، وقتی میرن خواستگاری میگن پسر ما را به غلامی بپذیرید
غلامی یعنی چی ؟ یعنی برده
قراره دهن برده سرویس بشه دیگه )

خوب کمر پسر می‌شکنه این وسط اصلاً
ولی مثلاً در شرایطی پیش میاد مثلاً طرف میره با یه دختر روستایی یا شهرستانی ازدواج می‌کنه خیلی از این چیزها رو نداره
بنده خدا اوناها تازه زن‌ها و دخترای کاری هستن سر زمین شالیزار میرن کشاورزی می‌کنن توقع خیلی کمتری دارن
و ....
یعنی چیزی برای ارائه دارن این دختر خانم‌ها
و قویی هستن
میشه برای زندگی روشون حساب کرد حتی در مواقع دشوار زندگی بهشون تکیه کرد چون قرار نیست فقط مرد همیشه تکیه‌گاه باشه

ولی حتماً دیدی خانم‌هایی که بل کمترین فعالیتی همیشه سرشون درد می‌کنه همیشه مریضن

( تازگی یه کلیپ خارجی دیدم توی اینستاگرام ، دختری پرسید چرا همه مردها .... می‌خوان
اون آقایی که پاسخ می‌داد گفت اگر تو فقط .... برای ارائه دادن داشته باشی خب منم فقط اون از تو می‌خوام )

حالا این بماند که زن مصرفگراست تو ایران و اینکه خیلی خرج داره برای ازدواج
ولی می‌بینی در دنیا تو بعضی از کشورها زن طبق قانون باید حتماً سر کار بره و نصف هزینه زندگی رو بده

تنها بودن و از تنها در اومدن که کاری نداری که
اگر به صرف فقط از تنهایی می‌ترسی
به عواقب بعدشم باید نگاه کنیا آیا این شرایط زندگی رو می‌تونی فراهم کنی برای یه خانم اونم تو ایران؟

خوب تنها نباش
این همه راه هست برای تنهایی در اومدن
خانم‌هایی هستند که مثلاً پدر مادر نداره بنده خدا فوت شدن میتونی با این امثال این افراد ازدواج کنی و شرایط آسون‌تری برای ازدواج هست
به خانم‌های بیوه هستن
و بسیار راه‌های دیگه

تو همین ایران مردهایی هستن که تو همین ایران با خانم‌های افغانی و پاکستانی و تاجیکستانی و غیره ازدواج می‌کنن و خیلی هم راضی هستند میگن اصلاً این مشکلاتی که با زن ایرانی ما داریم اینا ندارن

یا می‌تونی مهاجرت کنی به همین کشورهای همسایه
یا دوردست‌تر
و با خانمی ازدواج کنی
واقعا الان کی جرات میکنه ازدواج کنه من توی کارش موندم. من که بعد دیدن یه سری چیزها در فامیل واقعا کابوس ازدواج دارم. واقعا این حرفا حرفای درستیه و کلا مساله ازدواج در ایران تبدیل به یه دالان وحشت شده. هیچ کسی هم گردن نمیگیره که اگه ازدواجت ناموفق بود شریک این شکست بشن و باهات همدم بشن. واقعا دیدم که کسی که شکست میخوره اطرافیانش به جای حمایت ازش چهار تا لگد هم بهش حواله میکنن. خب این حرفا این حرکات یعنی چی؟ شما برو به خانواده ت بگو میخوایی ازدواج کنی احتمال موفقیت و شکست رو 50/50 بگو و ازشون بپرس اگه شکست خوردم حاضرید در این شکست حمایتم کنید و شریکش بشید. دو تا پا دارن هزار تا هم قرض میگیرن یه نه با صلابت بهتون میگن به چه بزرگی. خب با این وضعیت ازمون میخوایید ازدواج هم کنیم. بیخیال...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or